Şimdi Ara

Heroes of Might & Magic 5 , Hammers of Fate (25. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
581
Cevap
0
Favori
69.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: helldune

quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

haklısın bencede
    quote:

Orjinalden alıntı: mutants

arkadaşlar bende heroes 3 oynayan herkes bu oyunun iyi olduğunu söylerse heroes 3e ihanet etmiş olurlar çünkü heroes 3 iyiydi bu oyun ise 4e göre iyi,4ün felaket olduğunu düşünürsek ben hala 3 oynuyorum şahsen arkadaşlarımla evde toplanıp heroes 3 partisi veriyoruz onun keyfine en çok yaklaşanı da dota oynamak bilmem yanılıyor muyum

hiçbiri heroes 3 kadar iyi ve eglenceli olamaz ama heroes 5 inde ayrı bi havası var ama tabikide heroes 3 bin basar

Arkadaşlar ben seriye heroes2 ile başladım ve 3'ün çıktığı gün ben heroes2'deki haritaların neresinde taş madeni neresinde goblin var ezberlemiştim her haritayı. 3'ü görünce hayal kırıklığına uğradım.
    Aynı şey 1. oyunu oynayan bir arkadaşımda da oldu. O da 2,3,4 beğenmez, 1. oyunu çok severdi.
    Bu seriler çok güzel ve ilk oynadığınız oyun her zaman en iyisi ve bu başka bir oyunda karşılaştığım bir durum değil

Doğru söylüyorsun, bu böyle acayip bir oyun işte.İlk hangi oyunu oynadıysa o onun superb'si oluyor.

• Arkadaşlar bu oyunla ilgili bilgisine güvenen ve yardımcı olmak isteyen biri bana özelden msnini verebilir mi
    İte kaka necromancer campaignine geldim fakat böle olmayacağını anladım.yardım almak istiyorum
    Her akşam booşum konşabiliriz.
  • Merhaba Arkadaşlar,

1. Chapter'in 5. (Son) bölümünde yani "the fall of the king" kısmında takıldım.

Sorunum şu, Bölümün hemen başında 1 hafta içinde Capture Town diyor. Haritanın köşesinde başta görünen kaleyi esir alıyorum ama 1 hafta bittiği anda ölüyorum. Demek ki başka bir Town'u Capture etmem lazım ama nereyi?

Teşekkürler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Aknyldz

Merhaba Arkadaşlar,

1. Chapter'in 5. (Son) bölümünde yani "the fall of the king" kısmında takıldım.

Sorunum şu, Bölümün hemen başında 1 hafta içinde Capture Town diyor. Haritanın köşesinde başta görünen kaleyi esir alıyorum ama 1 hafta bittiği anda ölüyorum. Demek ki başka bir Town'u Capture etmem lazım ama nereyi?

Teşekkürler.

madem sen buraya kadar gelmişsin bari şu 3. bölümün 3 . yerişni nası geçecem 20 dragon felan diyo hepisi var ama yine geçemiyom
  • quote:

Orjinalden alıntı: helldune

quote:

Orjinalden alıntı: yunus2321

arkadaşlar bu bölümü geçen varmı ???
    adamın biri portaldan kaçtı ama arkasından gidemiyorum yardımlarınızı bekliyorum

Eğer arkasında gidemiyorsan nedeni geçtiği portalın tek yönlü olmasıdır. Oraya ordusu olan ikinci bir kahraman daha dikmek gerekiyor çünkü daha çok düşman gelecek.
    Bir de Cyrus'un senden kaçtığı nokta var. Orada da 10 KEmik ejderin olursa yol sana açılacaktı sanırım. Bunları dene

10 KEmik ben burda takıldım şu ejder de ne olamsı lazım bende 103 felan var ama yine de o kapıyı açamadım ve oyunda takılıp kaldım ne yapmam gerekiyo herşey tamam ama burası ....

• ya arkadaşlar yok mu yardım edecek birisi
  • 10 değilmiş 20 imiş yukarıdaki resimden bakınca doğrusunu gördüm
    20 "Bone Dragon"a sahipsen haritanın en sağ üst köşesine gitmen gerek. Orada garnizon gibi yapılar var bunlardan geç (savaşman gerekebilir). haritanın köşesine geldiğinde Cyrus'u görüyorsun bir kalenin önünde ama bir boyut kapısından geçiğ kayboluyor. senin de oradan geçmen için kemik ejderlere ihtiyacın var. eğer 20 tane yok ise sende bunları ele geçirdiğin kalelerde son yaratık olarak yetiştirebilirsin.
    Hala işe yaramadı ise "mission objectives"in bir ekran görüntüsünü buraya koyarsan ordan da gidebilriz.
  • her şeyi yaptım sadece 2 şıkım kaldı ama şehirleri dönüştürmedim gerekiyomuydu acaba ????
    resim de koyuyorum bi baksan da ona göre çare arasam yoksa yeniden mi başlamam gerekiyo bu bölümü

• Kesinlikle çok garip. 108 adet kemik ejderhan var gözüküyor.
    Şimdi neden böyle bir şey olduğuna gelince... Üzgünüm ama büyük ihtimal ile bir bug yine de zor bir görev ve yeniden başlamadan önce şunları dene.
    Gördüğüm kadarı ile sadece ilk kalen Necromancer kalesi diğerlerinin hepsi büyücü kalesi (Mission objectives'in olduğu resimde alttan gözüküyor)
    senden 20 ejderha "üretmeni" istiyor. sendeki 108 ejderha sağda solda sana katılanlar ise ve sen kalelerinden 20 kemik ejderha çıkarmadıysan görevi bitiremiyor olabilirsin. Kalelerinde 20 kemik ejderha üret ve orduna kat belki böyle görevi tamamlarsın
    Not: Ben kaleleri Necromancer kalesine çevirmiş ve ordan kemik ejderha almıştım. görevi vereceği yere geldiğimde ordumda yüzlerce ejder vardı. Görevi verdiği gibi hemen görev tamamlandı demişti. Sorun burda olabilir.
    Eğer bu da olmaz ise bütün kalelerini necromancer kalesine çevir. Pek işe yaramaz gibi ama ne biliyim...
    Merak ettim eğer dediğim yöntem işe yararsa buraya yaz. Bence bir yerden bölüm geçme şifresi bul bir daha oynasan bile eğer bu bir bug ise tekrarlayabilir.

• yeni patch cıktı onuda yükle bi.
  • en sonunda geçebildim tekrar yeniden başlayıp bone dragonları alıp kaleye koyup savaşların tamamını bitirdikten sonra dragonları geri aldığın zaman bölümü geçebiliyon ama gelen bisonraki bölüm daha da karışık mağranın içinde dolaşıp anahtarları bulup kapılardan geçtikten sonra adamı öldürebiliyorsun
    bu da sorunsuzca geçıliyo ama en son bölüm orda yine takılmaya başladık
    karşı tarafın kalesine gidebilmek için denizden gitmek gerekiyo ama bi türlü müsade vermiyo ve oyun bitiyo yor lose diyo demek orda da bi eksiğimiz var onun da bu gün cbakarı
    ilginiz için teşekürler
    takıldığımız yer olursa nası olsa burdayız herkese hayırlı forum lar
  • Kendi çapında en iyi ve uzun oyunlardan biri ve Might and Magic isimli tüm oyunlar zamanının kalitesiyle göz dolduruyor fakat hala şu quest olaylarında 2 de 1 oyuncunun takıldığı abuk subuk işleri geçemediler quest olaylarını biraz daha oynanabilir kılsalar daha güzel olacak inş. Tribes paketinde bu olayı aşarlar..

Hatırlıyorum da Heroes 3,ü orjin almıştım hala duruyor

Herkese iyi oyunlar
  • beyler ben dungeon bölümünde sonuncusunda takıldım bi yardım geçenler lütfen!!!!
  • Heroes gibisi varmı o bir klasik.
  • Arkadaşlar eski heroes oyunlarında iki hero asker takası yaparken aynı tür askerleri ayırabiliyorduk.örneğin 300okçu varsa 299'unu bir hero'ya kalan 1adetini diğer hero'ya bırakabiliyorduk.Veya savaşa girerken askerleri ayırabiliyorduk.Heroes V'te bu özellik yok mu acaba?Bi türlü askerleri ayıramadım.

Bir arkadaş yazmış daha önceden buldum hemen:) Bilmeyenler için aşağıda veriyorum.

W:Wait
    CTRL+Attack: Uzaktan vuran birimler yakın dövüşe girer.
    Birim ayırma: Shift'e basılı tutup boş yere sürüklemek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baltazar_16 -- 9 Haziran 2007; 21:17:28 >
  • Oyunu bugun ındırmeye basladım. Yarına hazır olur. Hayırlısıyla baslıyalım bızde. Cok gerıde kaldık ama olsun. Gec olsun guc olmasın.
  • heroes 3 gibisi yok. hele solmyr im. chain lightning vurdumu dünyalar benim oluyor.
    hamachiden heroes 3 oynanabiliyomu. bi hafta sonu heroes 3 atak dicem. ama önce cd sini bulmam lasım.
  • Hamachi den bu oyunu oynayamıyorum, yardımcı olabilecekler PM atarsa çok sevinirim...
  • selam beyler ben de bu oyunun 2 side var bende heroesciyim heroes 3 5 ve heroes 5 hammers of fate var ben hammers of fate de 3 ü bölüme kadar geldim ama 3 ten sonrasini bir türlü gecemiyorum ne etmem gerekiyor su tam ortadaki kapidan gecmek icin ne etmem gereki bu arada ben almanyadan katiliyorum bu foruma türkcem superdir ama perfeckt degil onun icin umarim kolay anlarsiniz ne demek istedigimi
  • Arkadaşlar İlk Campaign'de (Haven. Yani The Queen) son bölümü geçemiyorum. Hani Godric'le oynadığımız bölümü. Almam gereken kaleyi bir hafta içinde alıyorum. Sonra bir hafta daha geçiyor ve bölümü kaybediyorum. Daha ne yapmam lazım İsabel'i nasıl kurtaracam?
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.