Arkadaşlar öncelikle teşekkür ederim sayenizde bütün patchleri yükledim.Siteye yeni üye oldum bayağı güzel.Özellikle forumları bayağı geniş kapsamlı. Sizden bi ricam olucak bu The Queen in son bölümü olan The Fall Of The King bölümü hakkında yardımınızı istiyorum.Bi kaç yerde açıklama yapmılsınız ama biraz karışık vede benim ihtiyaçlarıma cevap vermio :( Aslında sorunun oyundaki buglardan olduğunu sanıyordum ama dediğim gibi tüm patchleri attım. Sorunum oyunda bi haftayı geçiremem. Görevlerde: Isabal'i Dunmoor'dan kurtar, Godric ve Isabel ölmesin, 1 hafta içinde bir şehir al, diyo galiba ama bi şehir alıyorum daha sonra Isabel'i aramaya cıkıyorum ki 1 hafta dolduğunda "THE END"...
walla oynadım bitirdim, ek paketin adıda Tribest of the East idi, sardı beni güzel yapmışlar, aslında oyunda başından beri olması gereken bazı küçük özellikleri eklemişler sonunda
quote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
Ayrıca dwarf ırkına en güçlü ırk diyorlar öyle dengesizse hoş olmaz.
2.01 peçini atınca cücelerin azgınlığı sönüyo birden merak etme, hatta yeni ek paketle bence oyunun en sağlam ırkı orklar oluyor, zaten benim faworilerimdendir orklar
CE sürümüne uygun peçi yüklüceksin hocam ondan sonrada ona uygun olan ilacı serpeceksin
quote:
Orjinalden alıntı: Millennium
Evet beyler bende bir süredir bu oyunu oynamaktayım,ama henüz çok yeni sayılırım.Irklar ve büyüler hakkında tavsiyeler ve ipuçları verebilir misiniz?Görev bitirmede sorunum yok ama oyunu neyin ne olduğunu,nasıl yapıldığını bilerek oynamak istiyorum.
son gelen ek paketi yüklersen (TOE) yanında heroes fan manual ile birlikte geliyor, bu el kitabında bütün büyüler yetenekler zartlar zurtlar inciğine cıncığına kadar açıklanmış halde seni bayaa aydınlatır yane şiddetle tawsiye ediyorums
tribes of the east'de 3.seviye upgrade varmış doğru mu?Öyleyse oyun çok renkli olur.
evet 3.seviye ugradeler var ama bazı savaşçıların 2.seviyeleri daha güçlü ve daha avantajlı oluyor 3.seviyeden.
"3. seviye" yerine, "2. seviye ikiye ayrılıyor" demek doğru olacaktır.
TOE kurdum oynadım heaven için sanki yeni upgradeler daha iyi göründü gözüme.
TOE'de elflerin üstüne tanımıyoum mükemmelller yaw..!!!
quote:
Orjinalden alıntı: barisdragon
TOE kurdum oynadım heaven için sanki yeni upgradeler daha iyi göründü gözüme.
heaven fraksiyonunun orjinal upgradeleri genelde defansif tarzda idi, yeni upgradeler (aslında pek yeni diyemeyiz renegade ler HOF dada vardı gerçi seçemiyoduk kodunu girmeden) agresif yeteneklere sahip olduğundan göze daha iyi görünsede statlar genelde eşit gibi çok büyük bir fark yok yani...
Might and Magic ismini Ubisoft 2.5mn dolara aldıktan sonra oyunu manyak yaptılar H1 hariç tüm seriyi bitirdim ve gelmiş geçmiş en iyi oyun diyorum.Dark Messiah'da Source motoru ile ağız sulandırdı fakat Ubisoft'un Montreal stüdyolarında oyunun konusunun 4. oyuna nazaran değiştirilmesi ve Arantir denilen dallamanın Dark Messiah'dan sonra birde H5:TOE eklenmesi hiç hoşuma gitmedi hayırlısı.
Herkese iyi oyunlar...
En azından TOE deki okçudaki no range penalty çok hoşuma gitti her zaman %100 damage :) Bina fiyatları ucuzlamış çok pahalıydı upgrade binalar özellikle.Trainingi 20 ile sınırlamışlar.Eskisinde ne işe yaradığı belli olmayan eşyalar vardı şimdi daha açıklayıcı olmuşlar.Ben beğendim TOE yi.Ama campaignleri saçma buluyorum.Hep custom oynuyorum.Bir de orc ırkını aşırı çirkin çizmişler.Katılır mısınız bilmem otomatik savaş olayı da daha başarılı geldi bana.
otomatik savaş olayı güzelde kaleye girmeye çalşışırken saçmalıyolar biraz.orkların neresini güzel çizebilirlerdiki.büyücü kadının upgradesiz hali biraz çekici ama.
Son ek paket Tribes of the East gerçekten de çok güzel oldu. Bence en büyük ünite değişimi(iyi yönde olan) Arcane Archerlar. Yüzde 100 damage olayı Özellikle Archerlara +attack ve defence veren hero ile çok deli oluyorlar.
Heroes 5 kurulu olan bilgisayarımda Antivir antivirüs programı D\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\data\p3c-data.pak dosyasını zararlı (suspicious) uyarısını veriyo. O dosyayı sildigim zman tabi oyun calsımıyo. Sizdede oyle bir uyarı verdimi?
quote:
Orjinalden alıntı: Celduin
Heroes 5 kurulu olan bilgisayarımda Antivir antivirüs programı D\Program Files\Ubisoft\Heroes of Might and Magic V\data\p3c-data.pak dosyasını zararlı (suspicious) uyarısını veriyo. O dosyayı sildigim zman tabi oyun calsımıyo. Sizdede oyle bir uyarı verdimi?
Sorumu cevaplayacak heroescu yokmu?
demekki kimsede böle bir uyarı vermemiş bide konu açıp sor bi bilen çıkar elbet.
Beyler benim acil cozulmesı gereken bi problemim var! kafanızı yormadan ozet olarak geciyim questler format yuzunden gıttı acıl olarak bırı save dosyalarını atabılırmı bana ınternette hıcbıyerde bulamadım.henuz ınfernonun son bolumundeyım oraya kadar gelen varsa bıle yeter.şimdiden tesekkur ederım
Ya kafam karıştı şu an en son çıkan Heroes oyunu hangisi ana paket olarak ?_?
Heroes of might and magic V son çıkan heroes serisi ana paket olarak.Arkadaşlar ıkı usttede yazdıgım gıbı bı cevap yazın bana nolur tekrardan oynamak ıstemıyorum o bolumlerı sımdı hayır herseyden gectım fazla sıgara tuketmeye baslıyorum su oyun basında barı ondan kurtarın:P