Şimdi Ara

Heroes of Might and Magic III ve In The Wake of Gods (15 SENE DOLDU!) (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
371
Cevap
3
Favori
39.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    48 Azure Dragons perishan oldu.
    17 Azure Dragons die under the terrible gaze of Mighty Gorgons.

_____

sadece bi nostalji yapaym dedim =)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kibritucu

The Mighty Gorgons do 68376 damage.
    48 Azure Dragons perishan oldu.
    17 Azure Dragons die under the terrible gaze of Mighty Gorgons.

_____

sadece bi nostalji yapaym dedim =)

500 tane Mighty Gorgon teke tekte (WoG'da) 60 tane herhangi bir 7. seviye yaratığı tek vuruşta tarumar eder. Yıkar geçer. Aklını alır.
  • 6+ gorgonunuzun olması yeterlidir..Zira yaptığı vuruşta death gaze vurma ihtimali 6+ da %100dür :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakg18

6+ gorgonunuzun olması yeterlidir..Zira yaptığı vuruşta death gaze vurma ihtimali 6+ da %100dür :)
    ,

her +6 da extradan bir ünite burakcığım :)

quick silver mode adında bir eklenti var.Olmayan arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum.Birkaç yeni naturel unit yeni extralar ve 8.level unitleri özelliklerini hemen hemen aynı tutarak isim ve şekillerini bambaşka bir hale getirmişler.
    Örnek.

supreme archangel yerine serapin
    yahutta lord of thunder yerine frost titan.

Ayrıca grove kalesine de bir bakın derim.Tabi fortressden ferağat edecekseniz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archangel1987 -- 15 Şubat 2011; 23:05:54 >
  • Gorgon zaten Fortress'ı kullanılabilir tek özellik.
  • Hayatımda hiç oynamadım bu seriyi ama o kadar söylediniz bir deniyim Tek korkum yıl 2011 olması ve grafiklerin çok dandik olması .biliyorum her şey grafik değil ama soğutmaz inşallah.
  • fortressin medar-i iftaharı yazmıştı ekşisözlükte birileri ciddende öyle.Horn off aybs ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.^yıldır bunu bekliyorum .3 yıldır hep beta gama alfa helehleh hiç çıkmıyor.Kimisi çöp oldu diyor.Viideosunu bile attım youtubeye bazıları fake diyor.Ya proje rafa kaldırıldı.Yahutta çok yavaş ilerliyor.Birde 3.59 yok ortalıkta.Hakkında malumatı olan var mı?
  • Bilen bir arkadaş boş vaktinde bu oyunu bana kabaca anlatırsa sevinirim yükledim oynadım biraz ama hiçbir şey anlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: archangel1987

fortressin medar-i iftaharı yazmıştı ekşisözlükte birileri ciddende öyle.Horn off aybs ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.^yıldır bunu bekliyorum .3 yıldır hep beta gama alfa helehleh hiç çıkmıyor.Kimisi çöp oldu diyor.Viideosunu bile attım youtubeye bazıları fake diyor.Ya proje rafa kaldırıldı.Yahutta çok yavaş ilerliyor.Birde 3.59 yok ortalıkta.Hakkında malumatı olan var mı?

Yalan oldu hoca 3.58'den sonrası.

-----

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

Bilen bir arkadaş boş vaktinde bu oyunu bana kabaca anlatırsa sevinirim yükledim oynadım biraz ama hiçbir şey anlamadım

Sıra tabanlı strateji oynadın mı daha önce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

fortressin medar-i iftaharı yazmıştı ekşisözlükte birileri ciddende öyle.Horn off aybs ile ilgili bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.^yıldır bunu bekliyorum .3 yıldır hep beta gama alfa helehleh hiç çıkmıyor.Kimisi çöp oldu diyor.Viideosunu bile attım youtubeye bazıları fake diyor.Ya proje rafa kaldırıldı.Yahutta çok yavaş ilerliyor.Birde 3.59 yok ortalıkta.Hakkında malumatı olan var mı?

-----

quote:

Bilen bir arkadaş boş vaktinde bu oyunu bana kabaca anlatırsa sevinirim yükledim oynadım biraz ama hiçbir şey anlamadım

Sıra tabanlı strateji oynadın mı daha önce?

Civilization sayılırsa evet oynadım civ 3 ten beri oynarım.Müptelasıyımdır.
  • Orijinalden alıntı: Odinn#21

EyvALLAH sağolasın
  • quote:

Usta, YouTube'a HoMM3 videolarını arat. Gameplay falan yaz, bizim burada yazarak anlatacağımızdan çok daha fazlasını anlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odinn#21

quote:

Usta, YouTube'a HoMM3 videolarını arat. Gameplay falan yaz, bizim burada yazarak anlatacağımızdan çok daha fazlasını anlatır.

Eyvallah
  • http://www.unforgiven-heroes.com/htmls/mainpage.html sayfasinda Heroes of Might and Magic III ile ilgili isine yarayacak güzel bilgiler bulabilirsin. Ayrica asagidaki sayfalara da bir bakmalisin; özellikle en alttaki "artifacts" sayfasina. Zira safyanin en altina geldiginde Heroes 3'deki büyülerden Heroes 3'e yapilan ve oyunu tüm zamanlarin en iyi oyunlarindan biri haline getiren In the Wake Of Gods yamasi ile ilgili aciklamalara kadar pek cok Türkce bilgiye ulasabilirsin.

http://www.unforgiven-heroes.com/htmls/homam.html
    http://www.unforgiven-heroes.com/htmls/roe.html
    http://www.unforgiven-heroes.com/htmls/roetwo.html
    http://www.unforgiven-heroes.com/htmls/artifacts.html
  • tatile eve gittiğimde kardeşimle oynarız bunu ve saatler(+10) sürer ama zamanın nasıl geçtiğini anlamayız
  • Homm 3 ü çıktığından beri oynarım.Homm 3 ten sonraki oyunlarda nedense o tat ,o bağımlılık yaratan oynanış eksik. Ama ben wog u denedim ve hoşuma gitmedi. Çok şey değiştiğinden dolayı mı bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yucesu

Homm 3 ü çıktığından beri oynarım.Homm 3 ten sonraki oyunlarda nedense o tat ,o bağımlılık yaratan oynanış eksik. Ama ben wog u denedim ve hoşuma gitmedi. Çok şey değiştiğinden dolayı mı bilmiyorum.

WoG'u başta ben de beğenmemiştim ama seçenek artışı, oyunun yapısının neredeyse bozulmaması bazı noktalarda WoG da oynanır dedirtiyor.
  • Beyler hala wog oynayanlar varmı bende iyi oyuncuyumdur bilmiyorum kaç sene oldu bu oyunu oynayalı ama hala cok severek oynarım eğer hala oynayanlar varsa ağdan bende oynamak istiyorum tabi ağ kurulumuna yardımcı olmanız gerekir
    İyi oyuncuyumdur ilk dakikalarda basarım favorim rampart ve stronghold commanderleri birisi tenteci dieri balistacı yetiyor zaten commanderle iyi kıyımlar yaparım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3ddark

Beyler hala wog oynayanlar varmı bende iyi oyuncuyumdur bilmiyorum kaç sene oldu bu oyunu oynayalı ama hala cok severek oynarım eğer hala oynayanlar varsa ağdan bende oynamak istiyorum tabi ağ kurulumuna yardımcı olmanız gerekir
    İyi oyuncuyumdur ilk dakikalarda basarım favorim rampart ve stronghold commanderleri birisi tenteci dieri balistacı yetiyor zaten commanderle iyi kıyımlar yaparım.

Ben hâlâ oynuyorum ama kendi makinemde. Kötü oynuyorum ben. Zaten son 1 senedir kayıtlı bir oyunum var, başkasını oynamadım.
  • arkadaşlar bu oyunu çok severim zamanında çok oynadım. netten oyanayan varsa bende oynamak isterim. yalnız netten nasıl oynyacağımı bilmiyorum. bu oyunun orjinalini bulup yüklemem şart mı? yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.