Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet tam düşündüğüm gibiymiş sper valla :)

rapid e attım dosyayı son sürüm.

burdan indir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 28 Ekim 2007; 15:18:27 >
  • hizmette sınır yok 1600 harita bu dosyada

iNDiR
  • ahh ahh zamanında ne oynardım şu oyunu bee vistada çalışır mı heroes... bulursam alıcam tekrar
  • Yevaud'dan alinti..
    quote:

@kibritucu elindeki SoD, AB ve RoE versiyonlarının hepsini bilgisayarından kaldırıp @blackmagician35 in verdiği complete versiyonunu yüklüyceksin öncelikle. sen hangi wog u yükledin annamadım o yüzden complete nin içindeki wog u kur sadece derim. inan piyasada o kadar çok wog war ki hepsinin versiyonları birbirinden farklı en son çıkan 3,58f oda black in verdiği imajda mevcut, hatta inan o 3,58f versiyonunun bile iki çeşidi var ben ilk araştırdığımda bayaa dumura uğramıştım o yüzden her neysem son olarak bu ikisini kurduktan sonra wogifikasyon ayarlarını değiştirmek için wog kurulurken değil oyunu başlatıp yeni harita açacağın ekranda WoG options seçeneğine gireceksin walla bende heroes v yeni ek paketi çıktı onna debreşiyom pek yardımcı olamadım kusuruma bakmazsın artık

Yevaud kardes saolasin da burda baglantilarin azizliginden fazla giremiyoz internete.. dedigin sekilde blackmagician'in verdigi versiyonu indirmek icin yazi beklemekten baska carem yok, neyse biz de burda kendi aramizdaki turnuvalarla idare edelim...

• quote:

neuro'dan alinti...

oyunun en iyi üniteleri bence

1.level centaur kings (yüksek hız, yüksek damage 2-3)
    2.level storm elemental (2-8 damage bless ile coşuyor bu üniteler)
    3.level hell hounds (karşılık yok,yanındaki bütün ünitelere vuruyor)
    4.level vampires (açık ara)
    5.level power liches (en iyi uzakçı, death cloud atack)
    6.level nagas (karşılık yok,20 damage)
    7.level phoenixes(en hızlı ünite, haftada 4 tane çıkıyor, rebirth, ucuz, resources istemiyor)

Yillardir heroes oynayan arkadaslarla yaptigimiz onca savastan sonra
    vardigimiz ortak goruslere ve oyunun 13,6 MB lik PDF bicimindeki beni oku
    dosyasina gore"with their great offensive and defensive power and the flying ability angels
    and archangels are among the mightiest creatures in the game"

melekler oyundaki en guclu yaratiklardan. Level 10 Azure ve Rust Dragon'lar,
    Level 8 Supreme Archangel'lar ve AntiChrist'ler ve level 7 melekler ve
    seytanlar oyundaki en karizmatik yaratiklar. Might&Magic ekibi heroes III'un
    yeni versiyonu Armageddon's Blade' i cikarirken nedense Phoenix'lerin
    haftalik uremesini +4 yaptilar.. Zumrud-u Ankalar hiz ve sayi olarak muthis
    sayilara ulassalar da savas meydaninda bir Behemoth kadar iyi atak yapan,
    bir melek kadar dayanikli olan ve bir seytan kadar cevik olan bir baska yaratik
    daha yok.. isterseniz kabul etmeyebilirsiniz ama bu boyle..

Ayrica 7 yuruyen naga lar vurduklarinda karsilik almadiklari icin antajli
    olabilirler ama 9 yuruyen level 6 en dayanikli yaratik olan dread knight la karsi
    karsiya geldiginde , naganin kafasinda +moral cikmazsa naga vurana kadar
    dread knight baba onun isini coktan bitirmis oluyo =)

not: zumrudu ankalari uretmek icin mi resource istemiyo, peki ilk hali icin 10
    civa kazani, ve gelsitirmek icin 20 civa kazani bonus mu yani? kac defa %200
    de 7 bilgisayara karsi heroes attim, 2. haftada behemot yeri yaptigimi bilirim..
    gayet ucuz ve gayet saglam.. level 6 siklop hayvanlarri ilk halini yapabilmek
    icin 20 kristal istiyo =)

• arkadaşlar yeni bir server kurduk
    isim: hakanipek
    şifre:123
  • yeni link Heroes_III_Complete_wog.nrg

complete + wog ikisi birden cd imajı.
    upload 5-6 saat sürüyor yaklaşık, o yüzden zamanın olduğunda yeniden upload yapabiliyorum,
    fırsat bulunca sadece wog u da upload yapacağım.
  • Selam arkadaşlar ya hic tahmin etmezdim nerelerdeymişim ben 2 saatir bu konuya takıldım eskiden bi ara heroes 3 atardım. Cok profesyonel deilim fakat oynamayı biliyorum ve aranıza katılmaz istiyorum. eger oynuyorsanız sizlere katılabilirmiyim. su wog denen olayı anlamadım normal heroes atmıyormuyuz yani. neyse indireyim tekrar dönerim buraya. tşkler
    quote:

Orjinalden alıntı: blackmagician35

yeni link Heroes_III_Complete_wog.nrg

upload 5-6 saat sürüyor yaklaşık, o yüzden zamanın olduğunda yeniden upload yapabiliyorum,

Arkadaşım indiremiyorum dün gece denedim sabah denedim bi sorun var:
    There was an error processing your request; it appears to be invalid or there was an error with your conection. Please wait while your request is retried...
    nie böle oluyor yaa. Ya complete bana lasım sunu rar la bölde parçala bir yerlere koy oralardan alalım.
    şimdidden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comrad -- 14 Ocak 2008; 10:28:33 >

• ankarada bu oyunu nerdne bulabilirim?
  • burdan indirebilirsiniz wog u

http://r a p i d s h a r e.com/files/65763328/H3_WoG_3_58_f_Complete__mod_of_T2_2112_.rar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xanty -- 15 Ocak 2008; 10:50:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xanty

burdan indirebilirsiniz wog u

http://r a p i d s h a r e.com/files/65763328/H3_WoG_3_58_f_Complete__mod_of_T2_2112_.rar

dostum kotalıyımda fazla kalın gelmesin kaç mb?
  • quote:

Orjinalden alıntı: comrad

Selam arkadaşlar ya hic tahmin etmezdim nerelerdeymişim ben 2 saatir bu konuya takıldım eskiden bi ara heroes 3 atardım. Cok profesyonel deilim fakat oynamayı biliyorum ve aranıza katılmaz istiyorum. eger oynuyorsanız sizlere katılabilirmiyim. su wog denen olayı anlamadım normal heroes atmıyormuyuz yani. neyse indireyim tekrar dönerim buraya. tşkler
    quote:

yeni link Heroes_III_Complete_wog.nrg

Arkadaşım indiremiyorum dün gece denedim sabah denedim bi sorun var:
    There was an error processing your request; it appears to be invalid or there was an error with your conection. Please wait while your request is retried...
    nie böle oluyor yaa. Ya complete bana lasım sunu rar la bölde parçala bir yerlere koy oralardan alalım.
    şimdidden teşekkürler

Sanırım file front da bir sorun var, o hata msj ının çıktığı ekranda biraz bekleyince download başlıyo bazen, neyse, 1GB 'a kadar tek part yüklenebildiği için o siteye atıyordum, ilk fırsatta başka siteye atacağım.

• quote:

Sanırım file front da bir sorun var, o hata msj ının çıktığı ekranda biraz bekleyince download başlıyo bazen, neyse, 1GB 'a kadar tek part yüklenebildiği için o siteye atıyordum, ilk fırsatta başka siteye atacağım.

İndirememe sorununu çözdüm sorun indirme programını kapatınca düzeldi direk tarayıcıdan indirdim şimdi deniyecegim.
    Denemeden sonra buraya belirtirim.

quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

Rapiddeki dosyalar 100 mb geçmez o yüzden kalın gelmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaramazprens

quote:

Orjinalden alıntı: xanty

burdan indirebilirsiniz wog u

75 mb

buda harita sıkıntısı cekersen diye:

binlerce harita var içinde.

http://r a p i d s h a r e.com/files/66015657/xantymaps.rar

• blackmagician35 verdigin imajdan oyunu kurdum ilac klasöründeki ni kayıt defterine ekledim ordaki ilaclı exe yi de kurulan klasöre kopyaladım ama hala benden cd istiyor ben anlamıyorm bi yerde yanlışlık falan mı yaptım.
    bide bu wog yuklemek icin actıgımda eng rus diyor eng diyom bişi kurmuyor kapanıyor bunu nasıl yükleyecez.
    yardım ederseniz sevinirim.

abi bide ben bu imajı kurdumya bişey farkettim armageddon blade - restoration eratha -shadow of the death die bişi yok tek kısayol var .
    senin verdigin cd deki wog la da xanty mi ne oda bi wog verdi kb ları ve dosya sayıları uyuşmuyor hanginizin wog u dogru

ya varya oyunu seviyorum ama oyun ortalık maymunu gibi olmuş önüne gelen değiştirmiş hangisi dogru wog hangi sürüm hangi patch ya bi yardım edin ne olur yaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comrad -- 15 Ocak 2008; 23:17:53 >
  • Evet sonunda çabalarım sonuc verdi arkadaslar. wog u kurabildim onunda cozumu sistemin dilni ingilizce olmasını istiyomus
    bölge ve dil ayarları bölümünden ingilizce abdettinmiydi kuruyor. saolun varolun eleriniz ayaklarınız dert görmesin.
  • tamam dostum en kısa zamanda indireceğim diğer eklentilerle beraber fazla gelipte kotaya zarar olurmu diye sormuştum ama yanlış anlaşılmış
  • dostum verdiğin Heroes_III_Complete_wog.nrg i indirdim disk kalıbı şeklinde indi çift tıklayınca nero yu açıyo ve cd ye yzdırma muhabbeti çıkıyo oyunu kuramıyorum neden nasıl kurucam dosyaları çıkart olayı yok anlamadım ve çözemedim nasıl yüklücez bunu bi anlatırmısın yada indiripde yüklemeyi başaran biri anlatırsa sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwoolf

dostum verdiğin Heroes_III_Complete_wog.nrg i indirdim disk kalıbı şeklinde indi çift tıklayınca nero yu açıyo ve cd ye yzdırma muhabbeti çıkıyo oyunu kuramıyorum neden nasıl kurucam dosyaları çıkart olayı yok anlamadım ve çözemedim nasıl yüklücez bunu bi anlatırmısın yada indiripde yüklemeyi başaran biri anlatırsa sevinirim

daemon gibi sanal sürücü yaratan programlar la açacaksın yada nero ile boş bir cd ye yazdıracaksın (kalıp yazdır seçeneği ile)
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkwoolf

dostum verdiğin Heroes_III_Complete_wog.nrg i indirdim disk kalıbı şeklinde indi çift tıklayınca nero yu açıyo ve cd ye yzdırma muhabbeti çıkıyo oyunu kuramıyorum neden nasıl kurucam dosyaları çıkart olayı yok anlamadım ve çözemedim nasıl yüklücez bunu bi anlatırmısın yada indiripde yüklemeyi başaran biri anlatırsa sevinirim

Bu bir cd imajı oldugu için onu ya yazdıracan bi cd ye
    yadaaaaa: imaj dosyalarını sanal sürücüde çalıştıran bir program kullancan neron var ise nero da ner kalıp sürücü denen bişi var tabi bulabilirsen başlattan nero yu bul orda nero kalıp sürücüsünü bul (nero image drive die gecer) olan deamon tools virtual drive gibi programların yaptıgını yapıyor bence harika bi denesen bi daha bırakmassın. Kola Gele
    nero image drive cözüm bunda sen akıllı birine benziyon bence yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comrad -- 17 Ocak 2008; 23:29:33 >

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.