Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu oyunun herhangi bir versiyonuna sahip olan ve en azından normal zorluk seviyesindeki bir düşmanı yenebilen ve oynamak isteyen arkadaşlara :

Oyunun bendeki sürümü heroes 3 complete,heroes 3 restoration of erathia[ilk versiyon] ilede oynuyoruz.1.4 patchini yapmanız lazım oynayabilmek için.

Oynanış tarzı olarak zaten farklı değil sürümler yeni binalar ve ufak tefek özellikler var.Heroes3 complete bilmeyen arkadaşlar için en son heroes 3 sürümüdür ve tüm ek paketleri kapsar.

Her zaman düşman olarak oynamıyoruz tabi müttefik olarakta oynayabiliriz bu da oldukça zevkli.

Oyun uzun sürdüğü için sıkılırım diyen arkadaşlar merak etmesin sıra kendinde değilken msne yada desktopa dönülebiliyor,sıra geldiğinde oyun otomatik olarak tam ekrana dönüyor.Oyun içinde chat olayıda mevcut,sessiz sedasız oynamıyoruz yani

Arkadaşlar eğer akşamları nete girmiyorsanız/haftada en az 3-4 gün akşam 9-10 ile 2-3 arasında[4-6 saat arası] oynayamam diyorsanız lütfen msj atmayın çünkü biz o tempoda oynuyoruz,bazı arkadaşlar hiç nete girmiyor ancak msn bırakıyor,daha hiç online görmediğim kişiler var 1 aydır.Gerekli vakiti olan kişileri görmek istiyoruz.

Hamachi kullanabilmeniz için windows xp li bir makineye sahip olmanız gerekiyor,şayet yoksa bu programı makinenize kuramazsınız dolayısıyla oynayamayız.Hamachi programı içinwww.hamachi.cc

Bir arkadaş herhangi bir chat programı kullanmadığını belirtti,bundan dolayı yazayım dedim,eğer msn messenger programını herhangi bir nedenden dolayı kullanmıyorsanız sizinle iletişim kurmamız mümkün değil,mail veya diğer yollarla anında tüm üyelerle iletişim mümkün değil,herkeste ortak program bu.Kısaca msn şart,alışık değilseniz dahi oyun zamanlarında açmak gerekiyor,illa açmam diyen arkadaşlar için yapabileceğimiz birşey yok

5-6 saatte sonuçlanmayan oyunları save ediyoruz,ertesi seansta devam ediyoruz.

İlgilenen arkadaşlara pm ile msnimi vereceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 31 Temmuz 2006; 2:09:14 >

• ilgilenicemde h3 cdsini bulursam soyle bi internette h3 oynamak baya zevkli olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: girmiyor

ilgilenicemde h3 cdsini bulursam soyle bi internette h3 oynamak baya zevkli olur
    cumartesi gunleri gece oynayabilirm ben aksilik cikmazsa senelerdir oynarim bu oyunu da
  • quote:

Orijinalden alıntı: ngn

cumartesi gunleri gece oynayabilirm ben aksilik cikmazsa senelerdir oynarim bu oyunu da

Alıntıları Göster
    İkinizede pm attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesker

İkinizede pm attım

Alıntıları Göster
    yalan olur arkadaşlar.
    1- oyunu kuran kişi alt tab yapar. editorle map i açar. ne var ne yok bakar. oyundan zevk aldirmaz.
    2- 3 kişi oynadinizi düşünelim. hatta abartalim 4 olsun. turn gelene kadar uyuma ihtimali çok yüksek.

oyun 3 kişiyle en aşşa 8 saat sürer random map. bayar. tecrubeyle sabittir. en son online geçen dünya kupainda oynadim h3. :) 4 sene once.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

yalan olur arkadaşlar.
    1- oyunu kuran kişi alt tab yapar. editorle map i açar. ne var ne yok bakar. oyundan zevk aldirmaz.
    2- 3 kişi oynadinizi düşünelim. hatta abartalim 4 olsun. turn gelene kadar uyuma ihtimali çok yüksek.

oyun 3 kişiyle en aşşa 8 saat sürer random map. bayar. tecrubeyle sabittir. en son online geçen dünya kupainda oynadim h3. :) 4 sene once.

Alıntıları Göster
    hocam amac zevk almak yoksa her turlu multiplay oyunda hile yapiliyor o konuda kafa yormak bosuna. Ben kendi adima oyle bisey yapmam

Kesker
    Bu arada mesajlara bakmazsan Xp konusunu hallettigimi burdanda belirteyim

Not:Sure konusunda benim pek bi sıkıntım olmaz ama sorun olursada herhalde save edilip oynanir. Hotseat cok oynadik arkadasla sabahlara kadar oyunun uzun surdugunun farkindayim : )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi girmiyor -- 15 Haziran 2006; 14:44:18 >

• quote:

hocam amac zevk almak yoksa her turlu multiplay oyunda hile yapiliyor o konuda kafa yormak bosuna. Ben kendi adima oyle bisey yapmam

Kesker

Not:Sure konusunda benim pek bi sıkıntım olmaz ama sorun olursada herhalde save edilip oynanir. Hotseat cok oynadik arkadasla sabahlara kadar oyunun uzun surdugunun farkindayim : )

Alıntıları Göster
    Öncelikle slm. bu siteye yeni üye oldum (sırf buraya msj yazabilmek için). yaklaşık 2 senedir heroes3 oynuyorum. Normal-Hard arası seviyedeyim. Hotseat oynuyoruz, multi-player oynuyoruz. İnternetten oynarken Hamachi'den oynamıyoruz. Bi arkadaş port açtı. Biz ordan oynuyoruz. Hamachi'ye gerek kalmıyor.
    Eğer oynamak isteyen varsa bana PM atsın.

Bu arada heroes3 ile ilgili forum açtık. PM'den linki vereyim isteyen olursa. buraya yazınca **** yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valefor -- 13 Haziran 2006; 23:02:59 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar bu sayfa yeri değil farkındayım ama ne yapacağımı bilemedim..Derdim şuki yaklaşık 4-5 senedir heroes 3 oynarım ben ama oyun cdsi bozuldu ve pc formatlandı neyse işte elimdeki cd gitti..Ve ben 6 aydır falan oynayamıyorum..Orjinal almak için yapmadığım şey kalmadı ama malesef oyun yok....En sevdiğim oyundur ama oynayamıyorum Bana yardımcı olacak biri varmı acaba??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ePiTeLouS -- 14 Haziran 2006; 10:00:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polwenan

yalan olur arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Polwenan

yalan olur arkadaşlar.

Yani zaten msne girmiyosanız kesinlikle sıkılırsınız,ben o sırada tv izliyorum msne giriyorum hatta oyun 2d olduğu için başka oyunda açabilirim gerçi bu sisteminize bağlı.

Bu alt-tab olayını zaten zevkine oynuyoruz bende yıllarca oynamış biriyim oyunu genelde ben kuruyorum daha aklımada gelmedi editörle açıp bakmak,bakmamada gerek yok oyun zaten ilerleyince haritanın çoğunu görüyorsunuz,zaten zevki kalmaz o zaman.

Yenecek birilerini aramıyoruz,zevkine oyun oynayacak kişiler arıyoruz.Öyle kişiler gelecekse gelmesin zaten,seni kastetmiyorum.Turnuva tarzı birşey değil,yerine göre pc ile müttefik olan oyuncular olabilir,yerine göre herkes müttefik,3 pc ye karşı,bazende 2ye 2 pc siz olabilir.

Turnuvada yapabiliriz yerine göre ama teke tek zevkli olacağını sanmıyorum zaten ondan buraya msj attım,yoksa benim teketek oynayacağım kişiler var,benden çok üstün yada çok kötü oynayan biriyle oynamak zevkli olmaz zaten,ondan dolayı en az 3 veya daha fazla kişiyle müttefikli oyunlar oynayacağız.

Benim arkadaş normal seviyede ben ise hard seviyedeyim,bu arkadaşla teketek paso oynamak zevkli olmuyor sonuç aynı her zaman,yeni kişiler arıyoruz aramıza.Şu anda pc ye karşı müttefik olarak veya birimiz pc ile müttefik olarak idare ediyoruz.

Birde bir oyun seansında misal 2-3 saat oynadık diyelim,biz o günde bitirmiyoruz oyunu load etme olayı var,3-4 seansta bitiriyoruz genele o da 1 hafta sürüyor reelde

Yani save üstünden hile yapar gibisinden düşünürsen zaten öyle bi vaziyet yok bizde öyle bi niyet yok zaten anlarım az çok tutupta adamda extra 10 tane archangel olursa misal,az çok ne yapılacağı belli oyunda şapkadan tavşan çıkartan kişi hile yapıyordur öyle birileride yok aramızda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 22 Haziran 2006; 23:02:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valefor

Öncelikle slm. bu siteye yeni üye oldum (sırf buraya msj yazabilmek için). yaklaşık 2 senedir heroes3 oynuyorum. Normal-Hard arası seviyedeyim. Hotseat oynuyoruz, multi-player oynuyoruz. İnternetten oynarken Hamachi'den oynamıyoruz. Bi arkadaş port açtı. Biz ordan oynuyoruz. Hamachi'ye gerek kalmıyor.

Bu arada heroes3 ile ilgili forum açtık. PM'den linki vereyim isteyen olursa. buraya yazınca **** yazıyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: XyronZ

Hamachinin hız açısından bir problemi yok,belki 4 kişide farkedebilir bilemem,yani ben ip üzerinden bağlanamadım mesela,bu tip problemler hamachide olmuyor,herkeste çok büyük ihtimalle çalışıyor o bakımdan yazdım.

Sana pm attım.

• quote:

Kesker

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

hocam amac zevk almak yoksa her turlu multiplay oyunda hile yapiliyor o konuda kafa yormak bosuna. Ben kendi adima oyle bisey yapmam arkadasinda yapacagini hic sanmiyorum cunki ta nerelerden cd kopyalayip yolluyacak.

Kesker

Sana pm attım,msndede yoksun en kısa zamanda cevap bekliyorum

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: girmiyor

hocam amac zevk almak yoksa her turlu multiplay oyunda hile yapiliyor o konuda kafa yormak bosuna. Ben kendi adima oyle bisey yapmam arkadasinda yapacagini hic sanmiyorum cunki ta nerelerden cd kopyalayip yolluyacak.

Kesker

Sana pm attım,msndede yoksun en kısa zamanda cevap bekliyorum

Alıntıları Göster
    her zaman her yerede hergün her dakika hersaniye HEROES MIGHT AND MAGIC 3 e hazırım kardeşim..

evimde 256 adsl var...en kısa zamanda yardımını bekliyorum...yıllardır bu oyunu oynayacak adam arıyorum..

eğer pazar 10 da dersen össeye bir yıl daha hazırlaınırım ama bu oyunu yinede oynarım.. :)

gezeralp@hotmail.com

bu sırada 8 yıldır hiç kimseye yenilmedim..(hero bile vermedim)....bilginize... he bu sırada bende armegedonsblade var senin complate dediğin bir cd mi var yoksa tamamı bende yüklü mü demek istedin..

• quote:

Orijinalden alıntı: alpgeezer

her zaman her yerede hergün her dakika hersaniye HEROES MIGHT AND MAGIC 3 e hazırım kardeşim..

evimde 256 adsl var...en kısa zamanda yardımını bekliyorum...yıllardır bu oyunu oynayacak adam arıyorum..

eğer pazar 10 da dersen össeye bir yıl daha hazırlaınırım ama bu oyunu yinede oynarım.. :)

gezeralp@hotmail.com

bu sırada 8 yıldır hiç kimseye yenilmedim..(hero bile vermedim)....bilginize... he bu sırada bende armegedonsblade var senin complate dediğin bir cd mi var yoksa tamamı bende yüklü mü demek istedin..

Alıntıları Göster
    Complete ; shadow of death,restoration of erathia ve armageddons blade in birleşimi,toplam 2 cd ye sığıyor.Diğer versiyonlarla uyumlu değil,ama hepsi sende yüklüyse ve 4.0 versiyonuna patch yapılabiliyorsa deneyelim.Ayrı olarak satılan birşey yani,ben hepsini yükleyip complete diye isim uydurmadım kafamdan

Öteki türlü armageddons blade yada shadow of death in tekinin yüklü olması yeterli değil,hepsi olması lazım bizdeki versiyonla oynayabilmen için.Yani öyle olacağıda kesin değil mantık yürütüyorum,ayrı ayrı yükleyen kimseyle denemedim ama sadece armageddon olan birisiyle denedik mesela çalışmıyor.

Seni msne ekledim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 17 Haziran 2006; 15:13:23 >

• quote:

Complete ; shadow of death,restoration of erathia ve armageddons blade in birleşimi,toplam 2 cd ye sığıyor.Diğer versiyonlarla uyumlu değil,ama hepsi sende yüklüyse ve 4.0 versiyonuna patch yapılabiliyorsa deneyelim.Ayrı olarak satılan birşey yani,ben hepsini yükleyip complete diye isim uydurmadım kafamdan

Öteki türlü armageddons blade yada shadow of death in tekinin yüklü olması yeterli değil,hepsi olması lazım bizdeki versiyonla oynayabilmen için.Yani öyle olacağıda kesin değil mantık yürütüyorum,ayrı ayrı yükleyen kimseyle denemedim ama sadece armageddon olan birisiyle denedik mesela çalışmıyor.

Seni msne ekledim..

Alıntıları Göster
    Selam Kesker.. Heroes 3 complete sürümünü internetten sipariş etmiştim.. Bugün elime ulaştı.. yalnız oyunu kurup oynayacak vaktim yok zira finallerim var.. ama haftasonu oynayabilirim.. bi de en son 4 yıl önce oynamıştım birazcık alıştırma yapayım:) msn mi kaydedersen iyi olur bir ara konuşuruz..diğer arkadaşlarda tabi.. osmannbaysal@hotmail.com

• quote:

Orijinalden alıntı: siber84

Selam Kesker.. Heroes 3 complete sürümünü internetten sipariş etmiştim.. Bugün elime ulaştı.. yalnız oyunu kurup oynayacak vaktim yok zira finallerim var.. ama haftasonu oynayabilirim.. bi de en son 4 yıl önce oynamıştım birazcık alıştırma yapayım:) msn mi kaydedersen iyi olur bir ara konuşuruz..diğer arkadaşlarda tabi.. osmannbaysal@hotmail.com

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: siber84

Bu arkadaşı ekledim,bundan sonra haftada en az 6 saat ayıracak kişiler arıyoruz,gece oynayabilecek kişiler olmalı,gündüz sıcağında oynanacak bir oyun değil çünkü bayar.Gece saat 8 den sonra oynuyoruz.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: siber84

Bu arkadaşı ekledim,bundan sonra haftada en az 6 saat ayıracak kişiler arıyoruz,gece oynayabilecek kişiler olmalı,gündüz sıcağında oynanacak bir oyun değil çünkü bayar.Gece saat 8 den sonra oynuyoruz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Kesker

oo 6 saat ne ki.. kesinlikle varım..

• quote:

Orijinalden alıntı: siber84

quote:

oo 6 saat ne ki.. kesinlikle varım..

Alıntıları Göster
    abi arkadaş en son sürüm 3 dioda bende 5 var nası olcek

• quote:

Orijinalden alıntı: FirstClass

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: SithMASTER

Heroes 5 ile heroes 3 farklı oyunlar,en son sürüm heroes 3 complete versiyonuda 4.0,yani heroes 3 ile heroes 5 i birlikte multiplayer olarak oynayamıyosun.

Heroes 3 99da çıktı,heroes 5 2006 da çıktı,bir alakaları yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesker -- 28 Haziran 2006; 18:42:50 >

• quote:

quote:

Heroes 5 ile heroes 3 farklı oyunlar,en son sürüm heroes 3 complete versiyonuda 4.0,yani heroes 3 ile heroes 5 i birlikte multiplayer olarak oynayamıyosun.

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir uygulama boş vaktimde deneyeceğim..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

Sizi sınıodum da

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.