Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: kibritucu

isteyen rusca, isteyene ingilizce H3 SOD ve H3 SOD WOG yamasi

hocam şadov of det verionda o complete ile çakışıo versiyon farkı var hamaçide oynayamayız senne, @black kardeş complete+wog vermişti istersen onu indir derim

quote:

Orjinalden alıntı: kibritucu

bi de resim koyayim , aslinda pek bi şey degil ama middle haritada 7 bilgisayara teke karsi fena degil bence

walla WOG da dördüncü aya girdiğinde o ordunun kat be kat fazlasını üretmen gerekirdi, gerçi 7 tane düşmana karşı yaptığın savaşlarda azaldıysa ona bişi diyemem tabi wog da en önemli şey ekonomini sağlama bağlayıp hiç bir günü (yani turu) kaçırmadan hep üreme bonuslarına abanman, ben arkla oynarken balına çok mitril kapmıştı başlarda onla altın rezervi kurup/geliştirip günlük ekonomisini nerdeyse 30k ya getirmişti hayvanat ondan sonra bir okçu/rahip üreme kombosu yapmış adamlar lejyonlarla sayılıyodu daha ikinci ayda artık gerisini sen düşün gerçi çoğunu yatırdım efsuncularımla (enchanter lar sharpshooter ları birebirde oyar nede olsa level farkı nihoho) ama acaip kastırmıştı yaw

• arkdaşlar lütfen şu oyunu tam indirebileceiğim bi internet adresi söylermisiniz kafayı yiycem arayırum hiç bi yerde yok oyun lütfen sağlam bi link verirseniz sevinirim
  • lütfeeeeeeeeeeeeeeeeeeen biri bana cvp verebilir mii
  • Dün upload 'ı başlatıp bi yere gitmiştim ama hata olmuş, bu akşam upload yapıp ekleyeceğim.
  • teşekkür ederim ben beklemedeyim çok sağol şimdiden
  • 3. denemem de upload yapabildim sonunda, baya uzun sürdü, ama işte link, gerekli bilgi önceki msjlarda var.

Heroes 3 Complete + WOG
  • saolasın fatih aslında senin yaptığında bir nevi kültür ateşeliği yaw millete hero3 dağıtıp bir nevi sevgi aşılıyosun bu arkadaşlara walla şu yazı dizime dewam edeyim diyomda bi türlü dewam edemiyom şu sıralar heroes 2 oynamaktan gerçi bi kaç gün içinde heroes 5 in ikinci ek paketi çıkçak o zaman heptem kopacam herhalde dünyadan
  • Heroes3 'ü oynayamayan bilmeyen kalmasın bizde elimizden geleni yapıyoruz bu konuda, bu sıralar zaman buamadığım için pek oynayamıyorum ama olsun. zamanı olanlara yardımcı olalım.
  • Arkadaslar ben de oynarım. Çok boş vaktim var bu aralar. İsteyenler pm atsın. Msnleri de verelim bu arada turn geldiği zaman kimdeyse bir sonrakine titreşim göndersin.

Heroes 3 Complete + WOG var elimde. bilgisayara karşı oynamaktan sıkıldım artık.

Bu arada favori ırkınız ve heronuz ne oyunda? Benim Necropolis ve Vidomnia...
  • walla arkadaşlar benim vaktim olsa oturu bende oynardım ama ben hala max günde 1 saat oda çok zor oluo mühendislik okumanın kötü yanları haftasonuda şehir dışında arazide oluyorum net yok :( ama ben yinede aranızda olmak istedim çünkü bu oyun benim için çok önemli ben bu oyun yüzünden anadolu liseleri sınavından çaktım oyuna dalıpta buluşmayı unuttuğum kız arkadaşlarımda cabası ben fix inferno alıyorum favori heromda raskha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELcordobes -- 16 Ekim 2007; 17:27:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

way sende benim kafadansın bencede Necropolis banko walla gerçi hero olarak ben ISRA yı tercih ediyom
  • Eveet tekrar merhaba
    abi oncelikle artik yurt disinda ve internetin oldukca yavas ve kisitli oldugu bu yerde zar zor girebildim siteye

Yevaud kardes, senin onceki sayfalarda WOGIFY ayarlarini anlattigin su uzun mesajini gecenlerde bi daha okudum adamakilli. Dikkatimi cekmisti, "mithril" ne demek? Benim oynadigim heroes ya ingilizce "Shadow Of Death" -ki oyle bi sikistirmislar ki mp3 ler bile yok, ben yukluyorum - veya rusca "Vo imya bogov" - nami diger "in the Wake of Gods"in ruscasi. Bu ruscayi burdan arkadastan aldim. "Armageddons Blade"in ustune yama yapmislar. Ama senin anlattigin tarzda bazi Wogifyler yok.. ornegin, harita uzerindeki yaratik uretme yerlerinde o hafta icin kac tane kaldigi yazmiyo, kalede tek tusla butun savascilardan satin al secenegi yok.. Ayri ayri yapman gerekiyo. Bir de su bahsettigim ingilizce SOD'un ustune, sagolsun BlackMagician'in verdigi file front taki WOGu yukledim , hemen calisti. Ama onda da senin dedigin wogifyler iciin kurulum sirasinda bi secenek sunulmuyo.

Hal boyle olunca SIFIR para ve kaynakla Capitolu ve 6., 7. seviye askerleri, ozellikle middle veya small haritada 7 tane bilgisayar muttefik olarak sana karsi saldirirken yapmak bayaa bi ugras istiyo.

Bu arada "Barbarian Breakout" isimli resmi oyun haritasini KIRMIZI 'le %200 de haritayla oynamadan, hilesiz bitirene ask olsun derim. imkansiz degil, ama bakalim kimler bitirmis veya bitirmeyi deneyecek? Not: CONFLUX kalesi haric! :) Tavsiyem ve favori irk, inferno... en sevdigim asker ARCH DEViL.. en sevdigim hero Dace(Minatour Kings) veya Gunnar(Logistics)..

• AA bu arada, Necropolis demisken en sevdigim 2. asker tabii ki Dread Knight babalar... Double yapmasina hastayim. Niye 6. seviye yapmislar ki, 7yi hak ediyo...

HAdi size bi soru, moral ve sans bonuslarinin olmadigi, "Cursed Ground" (Lanetli zemin) da yapilan savasta toplu haldeki 1000 vampire karsi 100 melek.. Kim alir? Bi deneyin derim, bayyaa guzel oluyo.. Bi de heroes tarihinde yaptiginiz maksimum Damage'in resmini yollayin, ben de vakit bulunca yukleyecem... Sizce ne kadar??
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

quote:

Orjinalden alıntı: neuro

way sende benim kafadansın bencede Necropolis banko walla gerçi hero olarak ben ISRA yı tercih ediyom

Isra da güzel. bende son oyunlarda hep israyı almaya başladım.

en sevdiğim ünite açıkara vampireler.

necroların güçlü yanları

neredeyse ölümsüz olan vampirler (expert tactics,air magic varsa counterstrike basıp karşıya yollayın vampirleri)
    inanılmaz iskelet populasyonu
    magic herolar için water magice gerek yok.(+1 skill slot)
    unitelere mind büyüsü işlemiyor. (blind,sorrow,hypnotise,berserk) en önemlisi berserk işlemiyor.
    oyunun en iyi ranged attack ünitesi (power lich)

özellikle sprit of opreession varsa necrolar gerçekten çok güçlü oluyorlar. bu item bulunduğunda yenemeyecekleri tek ırk conflux. özellikle castle ırkını çok iyi ezerler.

zayıf yönleri

oyunun en kötü 7.level ünitesi (ghost dragon)
    kötü 2. level ünitesi(zombie)
    nispeten yavaş üniteler.

• oyunun en iyi üniteleri bence

1.level centaur kings (yüksek hız, yüksek damage 2-3)
    2.level storm elemental (2-8 damage bless ile coşuyor bu üniteler)
    3.level hell hounds (karşılık yok,yanındaki bütün ünitelere vuruyor)
    4.level vampires (açık ara)
    5.level power liches (en iyi uzakçı, death cloud atack)
    6.level nagas (karşılık yok,20 damage)
    7.level phoenixes(en hızlı ünite, haftada 4 tane çıkıyor, rebirth, ucuz, resources istemiyor)
  • @kibritucu elindeki SoD, AB ve RoE versiyonlarının hepsini bilgisayarından kaldırıp @blackmagician35 in verdiği complete versiyonunu yüklüyceksin öncelikle. sen hangi wog u yükledin annamadım o yüzden complete nin içindeki wog u kur sadece derim. inan piyasada o kadar çok wog war ki hepsinin versiyonları birbirinden farklı en son çıkan 3,58f oda black in verdiği imajda mevcut, hatta inan o 3,58f versiyonunun bile iki çeşidi var ben ilk araştırdığımda bayaa dumura uğramıştım o yüzden her neysem son olarak bu ikisini kurduktan sonra wogifikasyon ayarlarını değiştirmek için wog kurulurken değil oyunu başlatıp yeni harita açacağın ekranda WoG options seçeneğine gireceksin walla bende heroes v yeni ek paketi çıktı onna debreşiyom pek yardımcı olamadım kusuruma bakmazsın artık

• bende burdan indirdim complete sürümünü, oynamaya hazır, fakat hamachi ve internet üzerinden oyun konusunda cahilim, bu konuda yardımcı olursanız bir oyuncu daha kazanırsınız :)
  • bu wog da bir sürü ayrıntı ve yenilikler var eger ben bunlar üstünde usta öğrencem die çalışırsam valla okul uzadı 1-2 sene :):)
  • neden wog moduyla oynuyorsunuz? bu yama offical mı? ne gibi yenilikler var bu wog'da
  • bende yeni indirdim wog sürümünü ama oynamak daha nasip olmadı.

ama anladığım kadarıyla kalelerde upgrade yatığımız binaları tekrar tekrar upgrade yapabiliyoruz.yapılan upgrade ler le haftalık gelen birim sayısı artıyor.

yanlışsam düzeltirsiniz.

öyleyse çok süper olur hemen 3.58f i rapid e atarım ozaman herkez faydalanır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.