Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkdaşlar bi zamnlar bende heroes oynardım.ama heroes cdsi kırıldı şimdi aklıma geldi ama cdsini hiçbiryerde bulamıyorum. lütfen yardım edin!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Maskelikevin

heroes cdsi kırıldı, şimdi aklıma geldi ama cdsini hiçbiryerde bulamıyorum, lütfen yardım edin!!!

Hımm torrent yada emule gibi p2p programlarından çok rahat bulursun bence, birde @blackmagician35 gene upload ederse bi siteye oradanda indirebilirsin, ben öyle yapmıştım, walla wog+complete aynı cd'de ilaç gibin geldiydi, saolasın @black
  • Aslında ben bi arkadaşın tavsiyesi üzerine pspisodan complete'i indirdim. bi yükleme cdsi olarak 5 part, bi oynama cdsi olarak 6 part, oyunu yükleme cdsinden kurdum. ama oynama cdsini yüklememe rağmen hala cd istiyor.Uğraştım ama yapamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 17 Ağustos 2007; 15:30:02 >
  • @Yevaud
    Bişey değil...
    Bu gece upload yapayım gene.

@Maskelikevin
    2. cd multiplayer oynarken istemiyor, camping de de istiyormu bilmiyorum,
    ama cd istemsinin sebebi crack 'tir kesin, msn 'imi ekle sana göndereyim crack 'i
  • multiplayer haricinde herşeyde cd istiyor.Valla bu indirdiğim dosyaların içinde crack faln yok.msnini ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 17 Ağustos 2007; 22:09:16 >
  • Yeni link:
    Heres 3 complete ve wog

Bu da crack:
    Heroes 3 complete Crack

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenDragon -- 10 Ekim 2007; 7:22:48 >
  • Oyunu yükledim.Link için teşekkürler@black

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oromë -- 19 Ağustos 2007; 14:14:03 >
  • up
  • öss den dolayı bu yaz aranızda olamadım ama artık ayrılık bitti geri döndüm.
    üniversitemin wireless li yurtlarında aşkamlar heroessiz geçemeyecek.

@korhan(kesker)

blder msnden beni attın galiba , gezeralp@hotmail.com, yine ekle.
    dediğim gibi gönderdiğin cdlerden 2. si cömerliğim ve insanları kıramdığımdan ve heroes misyonerliğim yüzünde farketmeden yanlış ellere geçmiş ve çok büyük yaralar almıştır, çalışmamaktadır.
    şimdi verdiğin son siteden çekiyorum complateyi, boyutu biraz küçük geldi, herlde ileri seviye sıkıştırma tekniklerini kullanmışsınız iyi etmişsiniz.neyse haberlerinizi bekliyorum.
    haydiiin heroçular.

• blackmagician35

oyun linki için saol.
  • ben de bir heroes 3 hastasıyım isteyenlede seve seve oynarım. Bende sadece complete paketi yuklu baskada bir patch yok. Oynamak için patch illa ki lazımmı?
  • @JrJabber eğer complete versiyonu warsa sende peçe gerek yok
  • simdi bnde complete version var ama onda sizin konustuunuz war of gods mdudur ondan yok işte. Geçen hamachiyi de yukledim bilgisayara otnamak isteyen varsa konusur oynarız.(msn adresi: canerhosver@msn.com)
  • quote:

Orjinalden alıntı: JrJabber

simdi bnde complete version var ama onda sizin konustuunuz war of gods mdudur ondan yok işte.

"In the Wake of Gods" bir moddur, peç değil yani kısaca WOG deniliyo bu moda we oyunu çok daha güzel bi hale soktuğundan tawsiye ederim ama illaki WOG oynucan diye bi kural yok normal hero3 de atabilirsin complete'ye sahipsen, genede WOG'u indir derim inan pişman olmuyacaksın, zaten topu topu 35MB/40MB arası bişi, download etmesi kastırmazda yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 10 Eylül 2007; 0:45:54 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: alpgeezer

öss den dolayı bu yaz aranızda olamadım ama artık ayrılık bitti geri döndüm.
    üniversitemin wireless li yurtlarında aşkamlar heroessiz geçemeyecek.

@korhan(kesker)

blder msnden beni attın galiba , gezeralp@hotmail.com, yine ekle.
    dediğim gibi gönderdiğin cdlerden 2. si cömerliğim ve insanları kıramdığımdan ve heroes misyonerliğim yüzünde farketmeden yanlış ellere geçmiş ve çok büyük yaralar almıştır, çalışmamaktadır.
    şimdi verdiğin son siteden çekiyorum complateyi, boyutu biraz küçük geldi, herlde ileri seviye sıkıştırma tekniklerini kullanmışsınız iyi etmişsiniz.neyse haberlerinizi bekliyorum.
    haydiiin heroçular.

Yok usta bayadır girmedim msne,heroesda en aşağı 3 ay oldu oynamayalı,girdiğim zamanlar msj atarım,görüşürüz

• Arkadaş 2 ay nete giremedik, coşmuşunuz, umarim çok şey kaçırmadım

gerçi haftaya yine yol gözüktü bakalm hayırlısı

eger heroes isteyen varsa mektup adresini yollasin 6.5 ytlye adresine kargoyla yollayim
    tabii parayi bana degil kargoya ödüyosunuz taşıma ücreti olarak

CD benden olsun..

isteyen rusca, isteyene ingilizce H3 SOD ve H3 SOD WOG yamasi

bi de resim koyayim , aslinda pek bi şey degil ama middle haritada 7 bilgisayara teke karsi fena degil bence

Not: sag alt köseyi bilerek editledim, ne kadar zaman gectigi görünsün diye, hile yok =)

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile

• Elimde kendi yaptigim ve arkadaslarin hazirladigi haritalar var
    kimi biraz zor ama oyunu bilen arkadaslara oynamasi gayet zevkli
    mesela birinde arkadas extra large yapmis, necromanlar cok güclü,
    ve yedinci yaratiklari üretemiyosunuz, cok fazla sürmese de bitirmesi zevkli bir harita, yer alti biraz zaman aliyo, bilmeceler güzel olmus, tavsiye ederim, acemiyken bunu oynamistim, 1800 küsür dread knight la yapkigim savasi unutamam
  • heroes 3 haritalarını nerden indirebilirim?
  • heroes 3e hala devam edenler için msnim ugurkmr@yahoo.com
  • bende bu arlar tekrar yukledim heroes 3 u oynamak istiyorm ama bilgisayara karsi sarmiyor oynayabilcek arkadaslar varsa birlikte oynamak isterim shadow of deathe kadar olan versiyonlar var. msnim unspoken666@hotmail.com
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.