Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla tek diyebilecegim Allah yardımcın oLsun :D
  • oy oy oyyy abi bu wake of gods neymis bu ya :) super valla tek kelime ile. bu version olduktan sonra sanırım heroes 4 ve 5 e ihtiyac kalmıyor :) yanımda hiç bilmeyen bi arkadaşa da gösterdim baya sevdi oyunu. teşekkürler black :) sayende indirdik kurduk oyunu smdi multi oynama sırasına geldi :) onuda en yakın zmnda yapabiliriz inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibritucu

Evet, cok haklisin Yevaud, katiliyorum.. Aslinda oyunda el atilmasi gereken bayaa bi mesele var. Ornegin ozellikle bilgisayara karsi oynarken savastaki "sans" ve "moral" bonuslari her zaman duzgun calismiyor. Ornegin benim askerlerde +7 moral varken bilgisayarin askerinin yalniz "1" morali oldugu halde asagilik bilgisayarin kac defa moral bonusunu kendi lehine kullandigini gordum.. Tabii ki sans bu, ama bu kadar da bariz bi sekilde hile yapilmaz ki canim..

Onu geç bilgisayarın ekran açmasına dahi gerek yok, ne nerde zaten biliyor ezbere gidiyor istikametine, biz sisi açıp ne nerdeymiş diye araştırırken adam grail çıkarıp kalesine kuruyor, ki bu en gıcık olduğum olay, hiç bir multide grail çıkarıp kuramadım kaleme şöyle zevkini ala ala
    Bu arada script olayı acayip zormuş anlatılanlardan zerre bir şey anlamadım, oysaki kendi kombinelerimi yapacaktım, yalan oldu her şey offff

quote:

yahu dun CD yazmak icin 6,8 GB lik harddikimden heroes'u silmek zorunda kaldim
    simdi benim dandik bilgisayar CD ROM u gormuyo, heroesu yukleyemiyom
    baglantim 56 K
    ben simdi ne yapacaam??

hımms izmirdeysen yapayım sana bi güzellik, bana pm den ulaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 21 Şubat 2008; 19:17:08 >

• Bende bi kaç ekleme yapayım,
    Kale upgrade 'i konusunda biraz bilgi vereyim, bunlar wog (in the wake of gods) içindir.
    (resimler forumda düzgün görünmediği için altlarına linklerini de ekledim)

bu upgrade 'ler oyun boyunca kaleyi yıkmadığınız sürece devam eder, kaleyi başkası alsa bile kaybolmaz.

kalenin verdiği paradan hariç extra para vermesini sağlamak, bunu günlük olarak verir,
     Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile

Link

bunlarda kalenin verdiği haftada çıkan asker sayısını arttırmak için, ama sadece upgrade edilmiş askerlerin çıkış sayısını arttırabilirsiniz.

Link

link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenDragon -- 26 Şubat 2008; 20:47:15 >

• kaç mithril 'im var, nasıl bakılacak diyenlere....

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenDragon -- 26 Şubat 2008; 22:37:20 >
  • walla saolasın @black benim yapamadığım şeye başlamışsın ucundan kıyısından gönül isterdiki full açıklamalara başlayayım tez elden amma fırsat bulamıyorum işte şu sıralar script muhabbetine yoğunlaştım kendi scriptimi yapamasamda olanları modifiye yapmaya çalışıyorum, becerebilirsem manyak kombineler gelecek oyuna, sözün özü şans dileyin bana en çok yapmak istediğim kombineler; Beastmaster's Answer (Armor of the Damned kombinesine birebir, hatta fazlasıyla cevap veriyor shield, haste, bloodlust, stone skin, bless, fortune büyüleri basarak) ve Sword Of Frenzy (heronun tüm askerlerine unlimited retaliation verir) hadi bakalım hayırlısı, inşallah becerebilirim...

• inşallah güzel bişiler çıkar, script işini bende bakayım belki bende bişiler yapabilirim, yardımlaşalım msnden, ne zamanları online oluyorsun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagician35

inşallah güzel bişiler çıkar, script işini bende bakayım belki bende bişiler yapabilirim, yardımlaşalım msnden, ne zamanları online oluyorsun.

walla şu sıralar neredeyse hiç, yeni girdiğim iş canıma okuyor resmen
  • bende bu gün biraz baktım çok karışık onlar ya, baya kafa patlatmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GreenDragon -- 28 Şubat 2008; 19:41:00 >
  • quote:

bende bu gün biraz baktım çok karışık onlar ya, baya kafa patlatmak lazım.

öle zate fekat çözebilirsem manyak olacak, daha öncedende söylediğim gibi kendi kombinelerimi eklemeyi çok istiyorum, ek olarak bazı scriptlerde hata yakaladım, onlarıda düzeltip dengeleme yapmam lazım, tabii bu gidişle uzun bir süreç olacak, bir kaç haftada sonuç alamıycam amma olursada çok güzel olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaiji -- 28 Şubat 2008; 23:57:06 >
  • Eveet, blackmagician35'e cok tesekkurler.. Sanirim bu Heroes'cularin bayaa isine yarayacak, ama benim icin maalesef kara gunler var.. Daha once de sormustum ama pek ilgilenen olmadi, su "mithril" denilen olay sanirim bir cesit kaynak, ama bendeki "wog" da yok. Bu mithril, nasil bir olaydir , lutfen bana anlatir misiniz?

Yevaud, heroes'u tekrar yukleyebilmem konusundaki ilgin icin saol, ama maalesef yurt disindayim ve buradaki baglanti 56 K =) Napalim kaderimizde Heroes'suz kalmak da varmis..
    Bu arada su stronghold'u oynayan biri cikmadi mi hala??
    iste size dosyanin baglantisi, yalniz Rapid adresleri forumda sansurlu oldugu icin adresteki Rapid ve Share kelimelerinin arasindaki boslugu kaldirmalisiniz:
    Beko Stronghold I ver. 1.9

Bunu "Stronghold" oyunuyla karistirmayin lutfen, sadece benim heroes 3
    icin yaptigim bir harita. serinin deami gelecek, ama yorumlariniz olmadan yenilerini gelistirmek zor oluyor. Eger begenireniz, hazirladigim diger haritalari da yukleyecem..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritucu -- 22 Kasım 2008; 19:18:47 >

• quote:

Eveet, blackmagician35'e cok tesekkurler.. Sanirim bu Heroes'cularin bayaa isine yarayacak, ama benim icin maalesef kara gunler var.. Daha once de sormustum ama pek ilgilenen olmadi, su "mithril" denilen olay sanirim bir cesit kaynak, ama bendeki "wog" da yok. Bu mithril, nasil bir olaydir , lutfen bana anlatir misiniz?

Yevaud, heroes'u tekrar yukleyebilmem konusundaki ilgin icin saol, ama maalesef yurt disindayim ve buradaki baglanti 56 K =) Napalim kaderimizde Heroes'suz kalmak da varmis..

Bu arada su stronghold'u oynayan biri cikmadi mi hala??
    iste size dosyanin baglantisi:
    Beko Stronghold I ver. 1.9

Bunu "Stronghold" oyunuyla karistirmayin lutfen, sadece benim heroes 3 icin yaptigim bir harita. serinin deami gelecek, ama yorumlariniz olmadan yenilerini gelistirmek zor oluyor. Eger begenireniz, hazirladigim diger haritalari da yukleyecem..

Haritayı inceleyeyim,
    mithril 'in wog ayarlar kısımından oyuna eklenip eklenmemesi şeklinde ayarlanıyordu galiba, yukarda göstermiştim en önemlisi kalenin verdiği para miktarını arttırmak için kullanılıyor, ctrl+k ya basınca oyunda nerelerde kullanabileceğin çıkıyor, mesela; madenlerin günde iki katı üretim yapmasını sağlayabiliyorsun ama bu 1 hafta aktif kalıyor galiba bir kere denemiştim, kale dışındaki asker çıkarma evlerinin upgrade 'li asker varmesini sağlayabiliyorsun şimdilik aklıma gelenler bunlar, ama ben sadece kalenin verdiği parayı arttırmak için kullanıyorum.

• HOMAM_WOG FOREVER (NO HAMACHI_YES LEAF!)

Haftasonlari blackmagician35 'le wog oynuyoruz.En son 4 pcye karşı %200 zorluk seviyesinde takım modunda kapıştık.Wog oynarken bu oyun hakkındaki tecrübelerimizi ve bildiklerimizi birbirimize aktarıyoruz..Böylelikle wogu yavaş yavaş çözmeye başladık.Oynadığımız oyun 24 saat kadar sürdü.Bu sürenin çoğunu wog oynarken data gonderimi esnasında ortaya çıkan hatalara harcadık.Pcleri ve modemleri resetlememiz gereken zamanlar oldu.Hamachi üzerinden homam wog yada complete oynarken birçok sorunla karsılasılıyor.Oyun, errorlarla uğraşırken kabak tadı vermeye başlıyor.Blackmagician ve ben hamachi tarzında homam 3 wake of gods’un sorunsuz oynandığı bir program bulduk.Bu programın adı LEAF.Premium üyelik yok.Kullanıcı arayüzü olarakta hamachiden daha iyi görünüme sahip. Xbox kullanıcıları için yazılmış ve maddi gelir elde etme amacı gütmeyen bu program için reklam yapma gereği duymamışlar.Bu yüzden pc kullanıcıları bu programdan haberdar değil.Leaf programında hamachide olduğu gibi ağ kullanıcı limitide yok.Unutmadan Leaf programını çalıştırırken hamachinin kapalı (devre dışı) olması gerekiyor.
    Bu programı download etmek için aşağıdaki internet adresini kullanabilirsiniz.

http://www.leafnetworks.net/

Bu adresten programı indirdikten sonra setup yaparken yani programı pcye kurarken hamachiyi kapatmayı unutmayın.Programı setup yaptıktan sonra update etmenizi isteyecek.Bu işlemde tamamlandıktan sonra aşağıdaki adresten kullanıcı kaydı yapmak zorundasınız.

http://www.leafnetworks.net/index.jsp?pid=4

User ID ağa bağlanırken kullanacağınız kullanıcı adıdır.Kullanıcı adı ve parolayı programa girdikten sonra ağa bağlanıyorsunuz.Daha sonra arkadaş listenizi oluşturabiliyorsunuz.Ağ ismiyle giris yapılmıyor.Arkadaşınızın kullanıcı adını arkadaş listenize ekledikten sonra bağlantı olayını halledebilirsiniz.Eğer arkadaşınızın kurduğu herhangi bir ağ varsa, onun sizin kullanıcı adınızı ağa eklemesi yeterli olacaktır.Benim kullanıcı adım kaptanahab.

Programı kuran ve HOMAM WOG oynamak isteyen arkadaşlar msn adresimden iletişime geçsinler.

Msn adresim: runstorm@yahoo.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi runstorm -- 24 Mart 2008; 3:25:18 >

• homam WOG artifact update+combine groups+change artifacts (Artificer)

• merabalar. Bende 3.58f yi yuklemeyi basardim en biriyle oynadim hatta sorunsuz calisiyor. Coklu oyunlarınıza katılmak isterim mail adresimi yaziiym Unspoken666@hotmail.com ama bende hamachi var sanirim coklu oyunda hata veriyomus leaf mi yuklemem gerek.
  • merhaba arkadaşlar bende heroes cok oynadım Heroes of Might and Magic III: The Restoration of Erathia bu versiyonda usta sayılabılırım ama uzun zamandır el suremedım cd kırıldı oyunu aradım aradım bulamadım sıtedekı lınklerden ındırmeyı beceredım çok ugrastım bır lınk buldum ındırdım hayallerım suya dustu multıplayer cıktı sadece o bıle cd ıstıyor yorumlarınızı okudum crack hatasıdır demıstı bır arkadas msnlerını veren arkadasları ekledım oyunu yuklemeyı becerırsem guclu bır rakıbınız olacak
  • arkadaşlar varmı wog versiyonunu biaz çözüp yazan harbi çok karışık ama çokta eglenceli biaz anlayınca :D
  • Arkadaşlar yeni ağlarım, önceki ağlarımı başka bir arkadaşa devrettim

Ağ: BM_Heroes_3_WOG
    Şifre: 123
    (Bu ağ sadece wog oynayacaklar içindir.)

Ağ: BM_Heroes_5
    Şifre: 123
  • quote:

Orjinalden alıntı: ELcordobes

arkadaşlar varmı wog versiyonunu biaz çözüp yazan harbi çok karışık ama çokta eglenceli biaz anlayınca :D

walla çözülmesi gereken bi script olayı var, gerisi sadece yeni yetenek/özellik ve askerlerden ibaret, fazla karışık değil yani genede bilmeyen arkadaşlar için full açıklama yapmayı düşünüyorum ama işden güçden vakit kalmıyor, uzun zamandır hero3 bile atamadım yahu biraz sabredin 2-3 ay içinde yıllık iznimi alabilirsem halledicem inşallah...

quote:

Arkadaşlar yeni ağlarım, önceki ağlarımı başka bir arkadaşa devrettim

hayırdır aga değiştirmişin ağı çok mu dolmuştu?

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.