Şimdi Ara

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
222
Cevap
3
Favori
33.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ağa girebildim copy paste yapınca hamachiye girilmiyomuş :) fakat dosyayı linkten indirdim 500 mb lık .nrg dosyası şelinde çıktı onu nasıl çalıştırabilirim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: BirtanTR

yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar ağa girebildim copy paste yapınca hamachiye girilmiyomuş :) fakat dosyayı linkten indirdim 500 mb lık .nrg dosyası şelinde çıktı onu nasıl çalıştırabilirim ?

nrg uzantısı nero programının kalıp dosyasıdır, cd'nin imajı yani. İster sanal sürücü programlarından imajı mount edip çalıştır, istersende nerodan kalıbı seçerek boş cd'ye yazdır sana kalmış
  • herşey güzel sanal cd le yükledim oyunu fakat oyuna girebilmem için cd istiyor onu nasıl çözcem ? Yani crak ini nasıl bulcam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BirtanTR -- 8 Haziran 2007; 19:00:44 >
  • Cd 'nin içinde ki
    Heroes_of_Might_and_Magic_3_Complete_CD_Check_Crack
    isimli klasörün içinde crack var arkadaşım

msj yazmadan önce biraz incelesen görebilirdin....

ayrıca msn 'imide vermiştim ekleseydim, birebir yardımcı olurdum...
  • çok teşekkür ederim kusura bakma biraz forum kirliliği yarattık ama çalıştırdım oyunu sonunda keşke sizeri daha önceden tanımış olsaydım... msn ini ekliyoru.m
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagician35

Ayrıca wog 'u oynamayı bilmediğini söyleyip oynamayan ya da yüklemeyen oluyor,
    wog kursu mu açsak acaba

Abi bi zahmet onuda sen açıkla, benim işim zate başımdan aşkın bu yazı dizisiyle felan
  • Eh biraz gecikmeli de olsa Heroes 3 hayranlarina ulasmak harika bir duygu..

eger halen heroes 3 atmaya devam ediyosaniz lutfen ekleyin: kibritucu@msn.com

sanirim heroes incigini cincigini en ince ayrintisina kadar biliyorum, o yuzden Wog surumuyle ilgili bi problem yasamam; yalniz bende WOGun ruscasi var, sizdeki sanirim ingilizce;

su WOGu indirmek icin verdiginiz FileFront linkine tiklayinca, bilgisayarimin kaldirmayacagi oyun tanitimlariyla dolu bi sayf aciliyo,

ama pes etmedim ve en sonunda "allinon1.zip" adinda (32.474 KB) bir WOG 3.5 yamasi indirdim.

bu dosyayi bendeki ingilizce Shadow of Death'in ustune kursam olur mu..
    Not: bendeki "shadow of death", "Armageddons Blade" kurulmadan kopyalandigi icin Elemental Kalesi (Conflux) haritalarda cikiyo ama yeni oyun menusunden secilemiyo.

olmazsa benim de ingilizce bi WOG a ihtiyacim var demektir.

eger tembellik etmezsem Heroes la ilgili elimdeki herseyi internete yuklemeyi dusunuyorum,

Yevaud, gercekten takdir ettim, helal olsun, cok guzel calismalar, ellerine saglik,
    belki Heroes 'a hala yazilmadiysa bastan bi Turkce beni oku dosyasi ve Turkce yama yapmak lazim..

Fazla uzatmayim, goruselim..

• BENDE OYNAMAK İSTİORUM
  • quote:

Orjinalden alıntı: Yevaud

Abi bi zahmet onuda sen açıkla, benim işim zate başımdan aşkın bu yazı dizisiyle felan

Valla yeterince açıklamaya çalıştım, ama yüklememekte ısrar ediyo ve normal heroesi seviyomuş, benim yapcak bişeyim kalmıyor artık.
  • blackmagician35,
    linkler ve filefront sitesi icin saolasin..

not: sendeki kara buyuleri ögrenebilmek icin
    expert wisdom'dan baska hangi ikincil yetenege ihtiyac var kardesh?
    =)
  • quote:

Orjinalden alıntı: kibritucu

blackmagician35,
    linkler ve filefront sitesi icin saolasin..

önemli değil.

quote:

not: sendeki kara buyuleri ögrenebilmek icin
    expert wisdom'dan baska hangi ikincil yetenege ihtiyac var kardesh?
    =)

büyüler bana özel kimse öğrenemez. :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackmagician35

büyüler bana özel kimse öğrenemez.

sana özel demek ha oda güzel walla
  • Sadece resim olarak kalmasın diyerekten kombineleri açıkladım, yakın bi zamandada yazı dizime dewam edicem
  • evettt,

yevaud ilgiyle bekliyorum, umarim en kisa zamanda eklersin..

bu arada ben de heroes la ilgili kaynaklarimi bulamiyorum, acaba orda mi unuttum?!
  • Walla yevaud, kusra bakma yeniden duzenledigni fark etmemisim =)
    Eh, forumun kirlenmesini istemeyiz tabii, mesajimi duzenledim..

ELLERiNE SAGLiK!!!

Devamini bekliyoruz..

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile

Heroes of might and magic 3 -Hamachi ile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kibritucu -- 17 Temmuz 2007; 1:11:13 >

• Ya arkadaşlar sırf şu oyunu oynayalım diye bende üye oldum. Msn'im maykireos@hotmail.com. Bende WOG ve shadow of death var.Bu ikisini iyi bilen kendine güvenen her arkadaşımla oynamak isterim hamachi veya başka bir şekilde yeterki ekleyin konuşalım . Tüm Heroes manyaklarına benden selam
  • quote:

Walla @yevaud, kusura bakma yeniden düzenlediğini fark etmemişim :)
    ELLERiNE SAĞLIK!!!
    Devamını bekliyoruz..

Saolasında yaptığın alıntıyı sil istersen forum kirliliğine yol açıyor, zaten üstte orijinali mevcut dostum

Birde şu "Tek atışta 6 Archdevil!" olayına gelelim, WOG'da gerçekleştiyse olabilir fakat normal hero3'te öyle bişi olması imkânsız derim, kesin bi edit vardır
  • quote:

yevaud'dan alintidir..

Saolasında yaptığın alıntıyı sil istersen forum kirliliğine yol açıyor, zaten üstte orijinali mevcut dostum

Birde şu "Tek atışta 6 Archdevil!" olayına gelelim, WOG'da gerçekleştiyse olabilir fakat normal hero3'te öyle bişi olması imkânsız derim, kesin bi edit vardır

=)
    maalesef yevaud, hicbir edit yok!
    Ruscasinda "BOJESTVENNii BONUS!!" olarak geciyo; sanirim "ilahi yardim" diye cevirebilirz..

ingilizcesinde nasi geciyo bilmiyorum, bakmadim..

bi bakayim, 1300'den daha fazla zarar verdigi de olmustu, prinscreen aldiysam yapistiririm buraya...

eh tabii bu isin bir sirri var, eminim sen tahmin edebiliyorsundur.. okcu kulelerinin attigi oklar en basta bu kadar zarar vermiyor tabii, once ufak bonuslarla basliyo, 100-120 gibi.. ama hero'nun leveli arttikca okcu kulelerinin verdigi zarar da oyunun sana tanidigi sansa gore katlaniyo..

Bu sekilde cogu %200 kucuk ve orta olcekli random haritada, hicbir "Map-editor" ve "nwcnebuchadnezzar" veya "whatisthematrix" yoluna basvurmadan 7 bilgisayar-ayni takimda bana karsiyken, onlara karsi oyun bitirdigim oldu.. baska turlu o sekil ayarlanmis haritalari bitirmek icin bayaa balli olmak gerekiyo.. biliyosun =)

iste boyle, walla senle veya diger arkadaslarla bi heroes atsak, nasi ozledim...
    biri vardi gerci basladik, 1-2 ay devirdikten sonra isimiz cikti oyle yarim kaldi.. bi bitiremedik gitti..

• quote:

eh tabii bu isin bir sirri var, eminim sen tahmin edebiliyorsundur.. okcu kulelerinin attigi oklar en basta bu kadar zarar vermiyor tabii, once ufak bonuslarla basliyo, 100-120 gibi.. ama hero'nun leveli arttikca okcu kulelerinin verdigi zarar da oyunun sana tanidigi sansa gore katlaniyo..

Walla WOG'da bundan daha fazla zarar verdiğinde olur ama Heroes 3'te fazla kale savunmasına kaçmadığım için garip geldi tabi, Artillery yeteneğinin hem arrow tower'ları yönetmeye izin verdiğini hemde expert yapınca o skill i ek bir damaj bonusu verdiğini biliyodumda bu bonusun heronun leveliyle beraber arttığını bilmiyodum Neyse bilmemek değil öğrenmemek ayıpmış

quote:

iste boyle, walla senle veya diger arkadaslarla bi heroes atsak, nasi ozledim...
    biri vardi gerci basladik, 1-2 ay devirdikten sonra isimiz cikti oyle yarim kaldi.. bi bitiremedik gitti..

Ya inan işlerden başımı kaldıramıyom zaten şu sıcaklar mahvetti beni Ama aklımda merak etme, boş bi güne denk gelirsem atacam bi heroes uçarı kaçarı yok yane

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.