Şimdi Ara

Heroes and Generals (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
5
Favori
24.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: StealheX

bende de aynı sorun var cs deki kolay aim alınmıyor

çok sinir oluyorum hocam, bir de benim leşler çok düşük kalıyor millet 25 30 yapıyor ben 10 u geçemiyorum haliyle düşük puanlar alıyorum hep ve ne zamandır 3. leveldeyim
    Hocam yüksek kill alanların genelde tankları falan oluyor yada haritaları ezbere biliyorlar. Haritalar geniş stratejik bölgeler var oraya pusuyorlar ilk başlarda sıkıcı gelebilir hatiralari kavradikca duzelecektir :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola Moto G Kullanicilari

• quote:

Orijinalden alıntı: StealheX

Hocam yüksek kill alanların genelde tankları falan oluyor yada haritaları ezbere biliyorlar. Haritalar geniş stratejik bölgeler var oraya pusuyorlar ilk başlarda sıkıcı gelebilir hatiralari kavradikca duzelecektir :)

Genelde bende bisiklet ile tankçıları kovalayıp yandaş oluyorum. Tankın makinelisi iş yapıyor bayağa tabi kullanan işini biliyor ise :) Silah çok önemli anladığım kadarıyla ben ilk silahı upgrade ettim biraz ama pek işe yaramıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Motorola Moto G Kullanicilari

• StealheX kullanıcısına yanıt
    Tek bi harita üzerine yoğunlaşayım en iyisi, teşekkürler
    AUDİ A6 2.0 tdi (2008)
    ###################
  • bende mp40 kastım onca zaman şu an mg34 açmak için çalışıyorum. ama g43 ile biraz zor oluyor. tankları vurmak içinde roket atar aldım onlarla vuruyorum

Orijinalden alıntı: Ömer Veli

Artık karargahların isimleri değişik tanklar uçaklar var bazı bölümlerde sniper bile var bunlara pek alışamadım ben eski sadece piyadelerin olduğu bölümlere dönemez miyim?Ve bir soru daha oyunda para harcamadan (gerçek para)gold kazanabilirmiyim kazanabilirsem nasıl kazanırım?

oyun ekranın başında piyadenin üzerini tıkla geri al. ben tank kastım ve sonra geri döndüm gene piyadeye
  • Sovyetlerle oynayanlar adamı sinir hastası ediyor çoğunluğu zaten rus, piyade olursun sniperlar vurur adamların kaybedilen son yere gitmek yerine pusu kurar, tanklar tarar millet kafasına göre takılır kimi jipine almaz binince roketle seni öldürür, tankçı olursun takım arkadaşların piyade avlamaya gider arkadan gelen düşman tanklarını umursamaz, bütün tanklarımızı yok ederler sonra piyadeye geçen bizlerle iyi xp kasar, pilot olursun sistem 7 düşman uçağına karşı 2 uçak olduğunuz maça atar takım arkadaşınız yine havadaki paraşütçü uçağına dalar, sadece bir defa rus klanına denk geldim gerisi oynamayı bilmiyor, diğer tarafları alınca yine sorun oluyor ama 5 maçta 1 kere.

özet: sovyetleri almayın.

Orijinalden alıntı: White Devil

Sovyetlerle oynayanlar adamı sinir hastası ediyor çoğunluğu zaten rus, piyade olursun sniperlar vurur adamların kaybedilen son yere gitmek yerine pusu kurar, tanklar tarar millet kafasına göre takılır kimi jipine almaz binince roketle seni öldürür, tankçı olursun takım arkadaşların piyade avlamaya gider arkadan gelen düşman tanklarını umursamaz, bütün tanklarımızı yok ederler sonra piyadeye geçen bizlerle iyi xp kasar, pilot olursun sistem 7 düşman uçağına karşı 2 uçak olduğunuz maça atar takım arkadaşınız yine havadaki paraşütçü uçağına dalar, sadece bir defa rus klanına denk geldim gerisi oynamayı bilmiyor, diğer tarafları alınca yine sorun oluyor ama 5 maçta 1 kere.

özet: sovyetleri almayın.

Hocam sovyetler varken oynamadım 3 aydır oynamıyorum, ben amerika tarafındayım ve memnunum, açıkçası oyunda Almanlar güçlü ama taktik olarak amerikan tarafındakiler daha iyi organize. Almanlar sayıca üstün oluyor serverlarda genelde. Şimdi sovyet alman ve amerika 3 takım mı oldu oyunda ? Ne zamandır girmiyorum merak ettim gireyim bari.

• Birde oyunda şöyle birşey var, ağır zırhlı tanklar orta zırhlı tankların olduğu server'a giremiyor azcık saçmalık olmuş o kadar kasıyoruz ediyoruz tank alıyoruz direk bizi yine ağır zırhlıların oraya atıyor, orta zırhlı tankın olduğu yere girebilsek en azından o kadar kastığımıza değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLade_13 -- 15 Nisan 2015; 21:57:04 >
  • BLade_13 kullanıcısına yanıt
    Ben başlamadan önce güncelleme ile gelmiş bazı sistem değişiklikleri olmuş ama yeni oyuncu olmadığım için ne değişti bilmiyorum, büyük haritalarda 3 takım birden oyuna dahil oluyor kim kime denk gelirse, ileride mihver bir devlet eklenip 2vs2 şeklinde maçlar olacağını iddia eden oyuncular var, imkansız değil.

• Oyunu başlatamıyorum yardım lütfen bastım heryere

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Gelmek isteyen olursa bi mesaj atsın takılırız birlikte.Oyunda çok az türk var zaten çoğu oynamayı bilmiyor.

Oyuna kötü diyenler bok yesin.
    Çalıların arasına yatıp almanları öldürmek, sağa sola bakıp beni aramaları çok hoşuma gidiyo ahahahahahahahahahah.

• Üç saat gömmüşüm yeni çıktım. Ücretsiz bir oyun için müthiş. Oyun içi satın almalar can sıkıcı yalnız. Elinize verdiği ilk silah su tabancasından farksız. Adama arkadan üç beş kez sıkıyorum dönüp tek atıyor bana.
  • oyun çok şey vaat etsede oyun bulmak çok uzun sürüyor 2 senedir ara ara oynuyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de severek ''oynamaya çalıştığım'' bir oyun. PC özelliklerimin iyi olmasına rağmen optimizasyonu bir türlü tutturamadım. Düşük FPS ile oynamaya çalışıyorum olmuyor, ayarları daha aşağıya çekiyorum gene olmuyor. TERA, Lineage II gibi oyunları kaymak gibi oynadığım bilgisayarımda şu oyunu adam gibi oynayamıyorum arkadaş... Sorunu çözebilirsem sıfırdan account kasmak gibi bir niyetim var. Belki ruslara katılıp mosin nagant ile keklik avlarım belki de amerikan olup close combat aksiyon yaparım diyorum
    Gamer - Crossfit - Movies
  • dipcik nasıl vuruluyor
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.