Şimdi Ara

Hero secimi [6300]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
5.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni hero alacagim ama kararsizim. Ilk 6300luk herom olucak. Kassadin ve azrael arasinda kaldim. Tabi onerilere acigim. Miss fortune de fena degil gibi. Kennende oyle. Oynadigim hero ap ve ad konusunda dengeli olmali yani ne tam abilityci olsun ne tam atacker. Bende katarina var ayni tarz bise istiyorum. Ne onerirsiniz?

• kassadin 6300 değil de kassadin diyerek malzahar'ı kastetmişsen tavsiye ederim. kassadin de aynı şekilde iyi bir champ tabii 3150lik .
  • kenneni öneririm gayet guzel bi hero ama kendini geliştirmen lazım her babayiğidin harcı diildir kennen :)
  • "Oynadigim hero ap ve ad konusunda dengeli olmali yani ne tam abilityci olsun ne tam atacker"

Corki'yi tavsiye edeceğim hiç aklıma gelmezdi ama son bufflardan sonra iyiydi baya, ve de senin dediğin gibi ap+ad bi champ. Gerçi ona sonradan nerf geldi mi ya da ilerde gelecek mi bilmiyorum.
  • İrelia= ap+ad
  • Ezreal al.Hybrid build çok etkili oluyo.Ayrıca ister AD oyna ister AP çok kullanışlı bi champion.
  • 3k lık istersen Akali öneririm ama 6k lık dersen illaha hem ad hem ap olsun diyosan irelia ile corki olabilir ama farketmez dersen kogmaw veya vlad derim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kogmaw da da ad/ap karışık gidebilirsin. main heromdur kendileri :)
  • Kog Maw
    Bence en iyi 6300'lük hero.
  • Vladimir AP-hp gider. Ama çok zevkli istediğin özelliklerde olmasada
    Vlad le yapabileceğin uyuzlukların haddi hesabı yok. Örneğin çok az canla birisinden kaçıyorsun. Kaçma, r-q-e-w-q-e ile adam aynen yatıyor, sen %10 canla adamı alıyorsun. Şimdi vlad oynayasım geldi :P
  • Dayanamayip kassadin ve tyra cektim ama 2sindende memnun degilim ozellikle tyra. 6300 icin denemeden almayacagim. Simdi 2 secenegim var akali ve jax. Hangisini onerirsiniz? 2side adami oldurmeden birakmiyo . Jax daha iyi gibin geldi bana ama akalininde yeri baska
  • Kassadinden neden memnun kalmadın peki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Dayanamayip kassadin ve tyra cektim ama 2sindende memnun degilim ozellikle tyra. 6300 icin denemeden almayacagim. Simdi 2 secenegim var akali ve jax. Hangisini onerirsiniz? 2side adami oldurmeden birakmiyo . Jax daha iyi gibin geldi bana ama akalininde yeri baska

akali derim. ciddi anlamda ikisini de oynamadım ama gecen gün akaliyi aldım ben de . ultisi stackleniyormuş 3 defa her kill veya assist aldıgında ve 24 sn de bir mi ne 1 stack geliyor zaten. e skill i etrafa vuruyor minion farm yaparken iyi oluyor mana sorunu olmaması da güzel. ultinin range de iyi baya güzel champ yani. youtubedan izle bakalım biraz bi iki maç oynanış nasıl v.s ona göre karar verirsin.
  • Kassadin ve tyrn güzeldir.İkiside zor herolardır.O yüzden tek maç atıp bu hero kötü deme.Eray adlı arkadaşımız iyi oynar kass'ı.Eğer söylersen yardım eder belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

Kassadin ve tyrn güzeldir.İkiside zor herolardır.O yüzden tek maç atıp bu hero kötü deme.Eray adlı arkadaşımız iyi oynar kass'ı.Eğer söylersen yardım eder belki.

Kassadin i bıraktıktan sonra baya tryn oynadım bu arkadaşta şansa bu iki heroyu almış
  • quote:

Dayanamayip kassadin ve tyra cektim ama 2sindende memnun degilim ozellikle tyra. 6300 icin denemeden almayacagim. Simdi 2 secenegim var akali ve jax. Hangisini onerirsiniz? 2side adami oldurmeden birakmiyo . Jax daha iyi gibin geldi bana ama akalininde yeri baska

Akali assasin tarzı champ. ama jax fighter gibi nasıl anlatsam badozlama dalıyosun jaxta ama akalide zayıfları seçip anında işini bitiriyorsun Ama Dps takımlara karşı jax hertürlü akaliden daha iyi iş yapar diye düşünüyorum.
  • Yav tamam kassadin iyide o heronun tank olmasi lazim. Cunku combatin direk icinde olan bi hero. Adamlarin ortasina r atip q-e combosu yapiyosunuz ama ne def ne hp var 2 vurusa oluyosunuz bu ozelligini sevmedim. Kasinca r q e combosu tek atabiliyor ama oyun basinda kasamadiysa daha toparlamak mumkun degil.
    Tyra ise tamamen item bagimli basta 2-3 kill alirsa durdurulmuyo ama cabukta oluyor. Basta is yapmazsa arada bi ultiyle dalip kill alabilr.
    Sonuc olarak akaliye karar verdim ondan sonra jax alabilrim belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vasto Lorde -- 5 Aralık 2010; 23:33:12 >
  • Akali süperdir al onu :) Ama kassadinle ilgili biri şöyle demişti: ulti ile dalcan q-e yapcan geri ulti ile kaçcan. Sen de ultinle geri kaç hemen eğer yakalıyolar diyosan bide flash kullan bide ghost ıh yakalarlar x)
  • quote:

Yav tamam kassadin iyide o heronun tank olmasi lazim. Cunku combatin direk icinde olan bi hero. Adamlarin ortasina r atip q-e combosu yapiyosunuz ama ne def ne hp var 2 vurusa oluyosunuz bu ozelligini sevmedim. Kasinca r q e combosu tek atabiliyor ama oyun basinda kasamadiysa daha toparlamak mumkun degil.
    Tyra ise tamamen item bagimli basta 2-3 kill alirsa durdurulmuyo ama cabukta oluyor. Basta is yapmazsa arada bi ultiyle dalip kill alabilr.
    Sonuc olarak akaliye karar verdim ondan sonra jax alabilrim belki

Kassadini yanilmiyorsam haziran ayinda almistim ve en cok oynadigim herolardan biri.ilk aldigimda bende senin gibi dusunuyordum ama bir sure oynadiktan sonra yanlis oynadigimi fark ettim.Kassadin karsidakiler oynamayi biliyorsa deneyim gerektiren bir karakter ve ben kassadine cok nadir defansif item kasarim.Iyi bir kassadin zaten team fighta en son girer ve karsi takimin dpsini oldurup topuklar ki bu cooldown reduction ve zhonya's ring ile fazla zorlanmadan yapilabilecek birsey.Bu baslica gorevini tamamladiktan sonra low hp kaldiysan ve fighta giremicek konumda olsan bile takiminin dpssiz kalmis karsi takimi yenebilmis olmasi lazim , ki zaten genelde hala az hple kacanlari yakalayip kesebilcek kadar health in olur.Onemli nokta zhonyayi ustunuze gelen stun i gordukten sonra atmak.Flash bence gerekli degil ama ranked gamede karsi takima gore cleanse alinabilir.

• Kassadin ile oyun başında sapıtmazsam rakip ne kadar iyi olursa olsun benim takımımın bana garezi yoksa kötü skorla ya da kötü oyunla o oyunu bitirmem, yani iyi oynarım çapımca. Çok oynadım diyemem, en fazla 40 oyun atmışımdır Kassadin ile. Ve Kassadin'in gücü all in one bir hero olmasından geliyor, o yüzden savaşlara sonradan girmek yerine oyun başından itibaren gözünüze kestirdiğiniz birine abanmayı, silence ile efektifliğini düşürmeyi, slow ile manevra kabiliyetini sıfıra indirgemeyi, ultiniz ile de rakibin sizi kontrol etmesini, izlemesini sağlamalısınız. Yani takım savaşlarında kritik görevler Kassadin'e kalıyor, rakibe kaos yaşatıyor. Kaos içindeki rakip Kassadin'in beklenmedik hareketleriyle ne yapacağını şaşırıyor. Soğukkanlılığını koruyabilen heroları da zaten sıcak temastaki takım arkadaşlarınız halledecektir. Kassadin takım savaşının başından sonuna kadar savaşta kalmalıdır. Yapmadığı büyü, etmediği hareket savaşı kaybettirir, böyle geçen her saniye oyunu kaybettirir.

Karşısında kaçması neredeyse imkânsız bir hero Kassadin, haliyle minimum damage yeyip pek kahramanlığa soyunmamanız, savaşın ortasında ve sonunda az hp'li düşmanın biletini kesmeniz gerekiyor. Takımın kas gücü ve beyin ile aradaki bel kemiği görevini Kassadin yapıyor yani. Kassadin ile eğlenmek istiyorsanız salaklığa varan hareketlerden uzak durmalı ama onun dışında aşırı derecede agresif oynamalısınız. Büyü yapabiliyorsanız yapmalı, rakibi sizden korkutmalısınız. Bu, Kassadin ile çok zor değil. Yeter ki ona onu sevene kadar şans verin. Keza ben aldığımda hiç eğlenmiyordum, arkadaşın önerisi ile almıştım. Bir ay sonra tekrar oynamaya başlayınca yavaş yavaş sevmeye başladım.

Summoner skill olarak Ignite-Heal-Cleanse-Teleport-Flash öneriyorum. Takımınızı göz önünde bulundurup uygun gördüğünüz ikiliyi seçebilirsiniz. Ben genelde Heal-Ignite gidiyorum.

Yazım normalde yukarıdaki satır ile bitmişti ama bir de ekleme yapayım; eğer siz Kassadin ile oynamayı bilmiyorsanız rakibin ne denli tecrübeli olduğu önemsiz, dikkatli oynayın, şans faktörünü yanınıza almaya yanaşmayın. Rakip iyiyse savunma oynayın. Ama Kassadin ile pratiğiniz varsa ve orta-iyi seviyesinde oynuyorsanız atarlı oynayabilirsiniz. Karşıdakiler oynamayı biliyorsa siz de biliyorsunuz hoş. Ve Kassadin gerçekten korkulacak bir championdur. Bana kalsa 6300'ü çok rahat hak ediyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.