Şimdi Ara

Hero Seçim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a beyler bu aralar bi hero açasım geldi Zed 'e baktım iyi görünüyor bir kaç oynayan arkadaş gördüm soloda çok başarılı bir hero ama bir yandan da Lee Sin' e kafam gitti Lee Sin de her lane de oynayabilir bir hero Junglee de çok başarılı.Bu iki hero arasında kaldım sizce hangisini açayım önerileriniz nelerdir ?

Zed mi Lee Sin mi ?

• Jungle için Lee mid ve top için Zed
  • Zed al oyna, Lee Sin zordur biraz.
  • LejyonArthur kullanıcısına yanıt
    Daha çok mid lane karşı bir ilgim var mid lane de iyi yapıyorum ve bir arkadaş Lee midde süper gidiyor midde kastığı zaman yağlıyor adamları dedi kafam karıştı iyice
  • Sir Villain kullanıcısına yanıt
    Zed açacağım bu gidişle :)
  • Bak Lee Sin çok zevklidir. İyi oynayanın elinde en iyisidir diyebilirim. Ama cidden zordur yani. Zed'in mantığı basit, Zed oyna biraz ileride illa ki açıcaksın Lee Sin. Birde jungle araştır belki mekaniği hoşuna gider Lee Sin ile oynamak istersin. Daha hiç jungle oynamadıysan Lee Sinde önermiyorum gerçi de :) Neyse açtığın zaman söyle yardımcı olurum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlwaysWin

Daha çok mid lane karşı bir ilgim var mid lane de iyi yapıyorum ve bir arkadaş Lee midde süper gidiyor midde kastığı zaman yağlıyor adamları dedi kafam karıştı iyice

Evet süper oluyor ama q yu tutturman felan gerekiyor hem mid dar bir koridor Zedle bu işi daha kolay yaparsın ama ben reflekslerime güveniyorum dersen Lee oyna.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sir Villain kullanıcısına yanıt
    Katkılarından dolayı teşekkür ederim kardeş ben şimdilik Zed açacağım Lee açtığım zaman mutlaka senden yardım isterim :)
    Zed daha kolay gibi gözüküyor Zed' e başlıyayım ilk önce :)
  • quote:

Zed daha kolay gibi gözüküyor Zed' e başlıyayım ilk önce :)

Bende sana onu önerdim zaten
    Teşekkür ederim olumlu yanıtlarından dolayı kardeş
  • Zed candir. lee sin bence vurmuyor ultisi disinda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zed iyidir candır ama oyunda yeni isen biraz daha oynaması rahat championları tercih et derim. illede zed diyor isen pbe de biraz oynamanı sonra almanı öneririm
  • Lee Sin iyi hero da q su onun özelliği q su olmasa Lee Sin fazla iş yapamaz ki.
  • Hopdedikmahmut kullanıcısına yanıt
    PBE hesabım yok ne yazık ki ama oyunda yeni de sayılmam dört beş aydır oynuyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlwaysWin -- 20 Haziran 2013; 1:58:44 >
  • quote:

PBE hesabım yok ne yazık ki ama oyunda yeni de sayılmam dört beş aydır oynuyorum .

zed le ilk oyunlarin ranked olmasinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlwaysWin kullanıcısına yanıt
    zed biraz el alışkanlığı ister ve pratik istiyor ben oynayamıyorum şahsen kha zed gibi champları. dikkatli seçim yapmanını öneririm
  • Zed'i öğren, ama Lee'de ustalaş. Bi yerlere gelirsin.
  • Sanmıyorum kardeş cafe de arkadaştan yardım alırım sanırım
  • Hopdedikmahmut kullanıcısına yanıt
    Ne seçeceğimi hala bulamadım kafam karman çorman oldu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.