Hayattan Zevk alman azalmışsa veya bitmişşe hayatın basit bir şekilde iş- okul - ev ortamında geçiyorsa bir şeyleri değiştirmek için Ne yapardınız ?
Problem: Kadınsızlık
birşey yapmıyorum.ölümü bekliyorum
valla buna benzer bi konu bende açtım :d
Şu konuya yazilacak Düzgün yorumlar bi nebze de olsa şu konu dişinda ki ergen veletlerin hayatina belki bi birazda olsa yön verebilir..
Konu düzgün kullanilirsa eger.....
Kendimi tanımadığımı anlayıp tanımaya çalışırdım.aklından gecen ama çok uç gözüktugu icin cesaret edemedigin seyleri yapmaya çalış.aile cevre okul bunlar benlik alır seni sana unutturur.çok yanlış yetiştik yetişiyoruz.şimdi bnm uzaklara gidip 1 ay suursuzca yasama istegim var ama yapamıyorum çünkü hesap vermem gereken ana baba patron var..
HACIŞAKİR
quote:
Orijinalden alıntı: Origami Killer
HACIŞAKİR
adam espiri yaptı beyler
quote:
Orijinalden alıntı: erzincanspor
Kendimi tanımadığımı anlayıp tanımaya çalışırdım.aklından gecen ama çok uç gözüktugu icin cesaret edemedigin seyleri yapmaya çalış.aile cevre okul bunlar benlik alır seni sana unutturur.çok yanlış yetiştik yetişiyoruz.şimdi bnm uzaklara gidip 1 ay suursuzca yasama istegim var ama yapamıyorum çünkü hesap vermem gereken ana baba patron var..
keşke yapabilsem. aslında yaparım ama ...
farklı hobiler edin. farklı yerlerde takıl. arkadaş grubun değiştir. Bunlar seni bayağı bi götürür.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme