arkadaşlar uzun zamandır maddi durumumu ayarlıyorum ve 2000 kadar para ayırabildim ve akıllı telefon almam gerekiyor sizce iphone 4s mi yoksa başka cihazlaramı yönleneyim lütfen görüşlerinizi belirtiniz
cevaplayanlara şimdiden teşekkürler
iPhone 4 s kesinlikle en akıllısı o
ne amac ile kullanacaksınız onuda belirtseniz bizde ona göre fikir versek elimizden geldiğince
herkez değil, herkes
uzun zamandır ugrasıyorsanız gerek yok 4s'e, 1.000 lirayada akıllı telefonlar var üstünde cebinize kalır. yok almısken uzun soluklu derseniz tabııkıde 4s
YGS-LYS'den sonra ben de değiştireceğim telefonu. Apple'a geçiş yapmak lazım artık diye düşünüyorum Yalnız ekranı çok küçük geliyor gözüme 3.5" fakat elime alıp incelemedim daha.
iPhone 5 olayı var birde. Sizce daha tanıtılmamış bir telefonu mu beklemeliyim yoksa 4S'mi almalıyım ?
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
herkez değil, herkes
bunu yazmak icin girmistim
700 tl civari 3gs alin iphone 5 i bekleyin
quote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_
quote:
herkez değil, herkes
vallahi ben de onun için girmiştim; sen yazmışsın
bende zorlamayacaksa 4s iyidir tabi ne amac ile kullancaginiza bagli yada daha ucuz bir htc veya samsung modelide is gorur kendinizi fazla zorlamayin bir telefon sonucta
quote:
herkez değil, herkes
kesinlikle
quote:
herkez değil, herkes
benimde ilk dikkat ettiğim şey buydu
Neyse.. Arkadaşın konusunu daha fazla kirletmeyelim, düzeltir herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: edi1907
quote:
Orijinalden alıntı: ZarakiKenpachi_
quote:
herkez değil, herkes
vallahi ben de onun için girmiştim; sen yazmışsın
Bende bunun için girmiştim klavyenize sağlık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme