Şimdi Ara

HERKESTEN BİR YORUM İSTİYORUM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben 3yıldır bir ilişkim var.
    Fakat kız bana göre biraz kısa birde öyle pek güzel de değil ama birbirimizi seviyoruz. fakat ailem kızı hiç istemiyor özellikle bu sebeplerden dolayı hatta bana öyle baskı yapıyorlar ki çok kötü bunalımdayım. Kız beni çok seviyor benim için yapamayacağı bişey yok hata kız evliliği bile düşünmeye başladı fakat ailem istemiyor. İş o kadar büyüdü ki amcamlar filan kim görse hiç biri istememeye başladı yani sen kendini buna yakıştırabiliyor musun filan gibi sözler söylemeye başladı hatta hakaretlere kadar yükseldi.
    Düşünüyorum evlensem ailemin şimdiki bu baskısı ilerde nasıl karşılanır ailemin dediğini yapsam bu sefer kız çok perişan olur.

O kadar baskı yedim ki ne yapacağımı bilemiyorum. bunların baskısından mıdır nedir bilmiyorum ama bende bir düşünce ortaya çıktı!
    Kızı o kadar sevmeme rağmen gözüm dışarıda hani daha güzel kızlara bakıyorum istiyorum ama bu kızı da çok seviyorum.

Yani artık ne yaptığımı bilmez oldum.

Çok ciddi yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar....

• Davul bile dengi dengine demişler.
  • sen bi psikoloğa falan git bence, burda işin ne?
  • Kızı gerçekten sevseydin başkasını gözünün görmemesi gerekirdi.Sevdiğini sanıyorsun bence.
  • gerçekten seviyosan kimseyi dinleme derim ben olsam öyle yapardım.evlendikten sonra,yani o kız eşin olduktan sonra eşine de laf edecek halleri yok ya?edenlerle de irtibatımı keserdim böyle bi durumda.

ama emin değilim,başka kızlara da bakıyorum falan diyosun.emin değilsen sonra pişman olacağın bişey yapma derim.iyice düşün.çünkü ömür boyu o kızla yaşayacaksın artık evlilik şakaya gelmez
  • Hocam bu yazdıklarından anlaşılıyorki sen bu kızı zerre kadar sevmiyorsun orda yazmışsın gözüm dışarda bu zaten 1. neden 2. neden ailenin istememesi eğer sevseydin aileni karşına alıp konuşurdun sen sadece bu kızı sevdiğini sanıyorsun.
  • sana yakışmıyo, bula bula bunumu buldun
  • quote:

Orjinalden alıntı: mad_tramp75

Arkadaşlar ben 3yıldır bir ilişkim var.
    Fakat kız bana göre biraz kısa birde öyle pek güzel de değil ama birbirimizi seviyoruz. fakat ailem kızı hiç istemiyor özellikle bu sebeplerden dolayı hatta bana öyle baskı yapıyorlar ki çok kötü bunalımdayım. Kız beni çok seviyor benim için yapamayacağı bişey yok hata kız evliliği bile düşünmeye başladı fakat ailem istemiyor. İş o kadar büyüdü ki amcamlar filan kim görse hiç biri istememeye başladı yani sen kendini buna yakıştırabiliyor musun filan gibi sözler söylemeye başladı hatta hakaretlere kadar yükseldi.
    Düşünüyorum evlensem ailemin şimdiki bu baskısı ilerde nasıl karşılanır ailemin dediğini yapsam bu sefer kız çok perişan olur.

O kadar baskı yedim ki ne yapacağımı bilemiyorum. bunların baskısından mıdır nedir bilmiyorum ama bende bir düşünce ortaya çıktı!
    Kızı o kadar sevmeme rağmen gözüm dışarıda hani daha güzel kızlara bakıyorum istiyorum ama bu kızı da çok seviyorum.

abi bu nası bi anlatış şekli burdan kızı sevmediğini ona acıdığını bırakınca onun çekeceği ıstıraplar yüzünden onu seviyosun sandığını anladım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gayipten Gelen Ses -- 22 Eylül 2008; 16:17:52 >

• anne-baba daha önemli bence.İlerde daha güzel birini ve ailenin kabul ettiği bir kız bulursun.Ayrıca yazdığın yazıdan kızı sadece umut verdiğin için evlenmek zorunda olduğunu anladım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

quote:

abi bu nası bi anlatış şekli burdan kızı sevmediğini ona acıdığını bırakınca onun çekeceği ıstıraplar yüzünden onu seviyosun sandığını anladım

Doğru anlamışsın, bende öyle anladım.

Sıkıntıda olan arkadaşım, eğer sen o kızı yürekten seviyor olsaydın inan bana ailende severdi. Belki üstüne gelmiş olacağım ama kızı ailene kabul ettiremiyorsan bu senin sorunundur. İçinde sadece kendine sorabileceğin bir soru veya konu var ise onunla yüzleşmeni ve paylaşmanı tavsiye ederim.
    Zor bir durumdasın Allah yardımcın olsun.

• et bi gün kırışır gönül hep aynı kalır.

bir gün böle şüphe edebilicek gibi sevmişsin sen gerçek sevgi değil.. elindekinin değerini bil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImBest -- 22 Eylül 2008; 16:35:06 >
  • evlenmeyi düşünmüyosan bence güzel değilse bırak ama evlenmeyi düşünüyosan güzelik deil huyu suyu önemli
  • aşk , sevgi de önemli ancak bana göre " anlaşabilmek " daha önemli.Seviyorsan ve gerçekten anlaşabileceğine inanıyorsan aen ailen üzerinde baskı kurmaya çalış.

Not : " Anlaşmak " tan kasıt ; Aynı şeylerden zevk alıyor , aynı olay karşısında benzer tepkiler veriyor , birlikte gülüp birlikte aylayabiliyorsan.Birbirinizin eksiğini tamamlıyorsanız anlaşmak budur
  • Sen çok mu yakışıklısın? Eğer sevmiyorsan kızın duygularıyla oynama. Bir de utanmadan ''pek de güzel değil'' diyorsun. Ne kadar yazık.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gayipten Gelen Ses

quote:

Aslında doğru olabilir. ama şöyle:
    mesela öyle güzel kızlara bakıyorum derken sevdiğim kızı aldatmak için değil ayy ne kadar güzel kız filan keşke böyle bir sevgilim olsa diyorum içimden.
    Sonra düşününce de acaba bunu bizimkilerin baskısından dolayı mı yapıyorum neden böyle düşünüyorum diye düşünmeye başladım. ailem beni kızdan soğutmaya çalışıyor acaba onun etkisi olabilir mi?
    Kızı o kadar severken böyle şeyler yapmak düşünmek filan....
    Yoksa ailem bu konuda başarılı mı olacak diye düşünüyorum. yani o kadar çok severken ne oldu da böyle düşünüyorum diye kendi kendime soruyorum. sonra aldığım cevap yoksa ailem gerçektende soğuttu mu beni o kızdan ki ben böyle yapıyorum diye düşünmeye başladım.

Anlayacağınız arkadaşlar kafam allak bullak oldu!

• Ailemin bu baskısından kurtulursam kafam daha rahat olursa daha sağlıklı düşünürsem eskisi gibi yine olabilirim diye düşünüyorum.
  • Ayrıca bir abi tavsiyesi... " herkesten bir yorum " isteme....saygı duyduğun , fikirlerine önem verdiğin , olayları senden daha iyi tahlil edebileceğine inandığın kişilerden fikir iste
  • ailelerin istemediği evlilikler her zaman sorunlu olur. zaten sende pek aşıkmış gibi durmuyorsun. en iyisi geç olmadan güzel bir neden uydur ve ayrıl.
  • Benimde sevgilim benden kısa hemde biz şuan ayrıyız o Erzincanda ben Diyarbakırda ama sevgimiz var benimde ailem onu istemiyor

Sen sevginde kararlıysan ailende zamanla alışır
  • oo hocam bu ne iştir
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.