Şimdi Ara

Herkesin İş Bilmez Olması Hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar neden böyle ben 21 yaşına geldim biraz daha kendi ayaklarım üstünde durmaya başladığımdan beri bunu fark ediyorum, en basitinden trafikte bile herkes iş bilmez ve en çok kendisi biliyormuş gibi davranıyor toplumda inanılmaz bir çürüme mi derler ne derlerse çok fazla. Herkes birbirine iş atmaya çalışıyor devlet kurumlarında, esnaflar zaten apaçık ortada pişmiş tavuğun üstüne çiğ tavuk koyulmayacağını bilmeyen adamlar dönerci dükkanı açıyor, sanayide bir halt bilmeyen sadece para derdinde olanlar zaten belli, eve çağırdığın bir doğalgazcı sorun yok deyip 1k'ya yakın para alıyor, kendi mesleğim olduğu için ayrımcılık yapcam sağlıkçıların 1 ayda nöbetlerle çalışıp kazandığı parayı tiktokçular es*ler yayıncılar kazanıyor, erkeklere rap şarkılarında kadınları objeleştirdiği için eleştiren kadınlar aslında bir sürü alanda başarılı olabileceklerine rağmen kendilerini instada objeleştiriyor sonuçta da erkek kadını objeleştirmiş oluyor, hipokrat yeminini bozan doktorlar, binaları saglam yapmayan müteahhitler ve bilmelerine rağmen binayı yapan inşaat çalışanları, yeni bir bina yapacağı zaman mahallenin düzgün asfaltını kazdıran ve bunu tekrar düzeltmeyen kişiler, o kadar para verilmesine rağmen çekmeyen mobil veri, gece kesilen internet daha neler neler var artık herkes kendi çıkarı için bir şeyler yapıyor, kimsenin kimseye saygısı yok.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Türkiye onlarca yıldır böyle. Eminim 100 yıl daha geçse yine aşağı yukarı böyle kalır. Kimse işini düzgün yapmıyor, eğitimsizlik ve cehalet diz boyu. Kesinlikle katılıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çürümüşlük toplumun her alanını sarmış durumda. Bu yüzden insanlar yurt dışına kaçıyor.

• Toplumsal ahlakın yerle bir olması sonucunda bu dediklerin oluyor. Ahlaksızlık yapan yaptığının bedelini ödemiyor. Almanya' da araç geçmeyen yolda yayalara kırmızı ışık yandığında dakikalarca bekleyen almancılar burada yayalara kırmızı yanarken arabaların önüne atlıyor. Olay ceza kültürünün olmaması. Bizim ülkemizin çok ağır cezalar içeren kanunlarla en az 50 yıl yönetilmesi lazım toparlanması için aksi halde çok zor düzelmesi.

• Kassady kullanıcısına yanıt
    Kanka bak bu çok doğru mesela Ankara'da radarlar kullaniliyor artik denildi, su an radar olan yerlerden cok dusuk hizlarla geciyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Herkesin nerede olması
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.