Şimdi Ara

Herkesin gözünde hain ilan edildim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
1.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Lise son sınıf öğrencisiyim Staj yapıyorum ve sene sonunda teslim etmemiz gereken bir staj dosyası var . Hocamız bunun İçin bize 3 ay gibi bir süre verdi ben 2 ay kala erkenden bitirdim ve Şuan dosyayı teslim etmeyen arkadaşlarım var bunların hepsiyle pek samimiyetim yok aralarında sadece Bir tane kadim dostum var benden hepsi dosyanın kopyasını istediler Bende vermek istemedim şimdi hepsi bana karşı bir sitem sergiliyor konuşmuyor açıkcası 1 kişi dışında hiç biri umrumda değil fakat benim çekindiğim nokta şu Şimdi aralarından sadece dost bildiğim arkadaşıma Eğer dosyanın kopyasını verirsem hocanın anlayıpda kabul etmeme ihtimali var . Zaten 2-3 Gün önce sadece ona belirli konular atdım bunları değiştirdim dedim gerisinide hallet artık dedim . İlkten hepsini verme tarafındaydım sonra bazı söylemler duydum Hocanın kopyası olduğunu anlama ihtimali büyük Geçen senede 2-3 öğrencinin stajını yakmışlar aynısı başıma gelir ve emeklerim mafolur diye korkuyorum. Ama bir yandan da Sadece o dostuma kopyasını vermek istiyorum 30-40 sayfalık bir bölümü değişttirmek şartıyla Veya 30 -40 sayfa eksik verip gerisini kendisinin tamamlamasını isteyeceğim elimden bu kadar geliyor . Sınavlarda alayına yardım etdim ederimde fakat bu iş biraz ciddi Sizce burada ben mi çok gaddarım yoksa doğru olanımı yapıyorum lütfen Konu bölümü gereği ciddiyeti kırmayalım fikirlerinizi almak istiyorum . Teşekkür ederim şimdiden yorumlar için ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 6 Haziran 2013; 2:03:38 >

• bence hiç verme çok ciddiyim bak hoca anlarsa bittiğinin resmidir bitek onlarmı akıllı senden alıcaklar sende salaktın vericen dosyayı ödevin arkadaşınada kopyasının bilgisayarda kaldığını ve ufak kuzen,yeğen,kardeş veya komşu çocuğunun C diskini biçimlendirdiğini bu yüzden tüm dosyaların gittiğini söle
  • Birak ne haini, yapsalarmis. Kimseye birsey atma.
  • Kafam çok karışık şuan , yaptığım teklif bana çok mantıklı geliyor inş aramız bozulmaz o arkadaşımla , diğerleri ne derse desin ben vicdanımın sesini dinliyip birazdan telefonla arıcam tekrar anlatıcam konuya yansıtırım aramızda geçen konuşmayı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando Sucre -- 5 Haziran 2013; 19:49:59 >
  • İmzana bakarak amatör olduğunu söyleyebilirim

Edit = Verme, cidden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wax Neotic -- 5 Haziran 2013; 19:55:51 >
  • Kesinlikle verme, bunlar asalak insanlar senin gibileri bulup kullanmak isterler vermeyince de trip atarlar. 5 sene sonra hangisi ile goruseceksin?

O dostum dedigin elemana da verme, ama yardim et. Gel yazmana yardim edeyim de, anlayacaktir.

Hic bir isini kendisi yapmayip ondan bundan otlanip iyi notlar alan kisiler var, ama hic biri benden istemiyor. Tavrimi koydum cunku. Hatta en bastan "benden yapilmis bir seyi istemeyin, gelin beraber yapalim" dedim, tabi kimsenin geldigi gittigi yok. Ama en azindan istemiyorlar.

kendini kullandirtma
  • verirsen bir sayfa bile kendileri yazmazlar. ve foyanız ortaya çıkar.

buna emek sarfettiğini söyle, kendileri yazmalarını iste. verip vermemek senin kararın, bundan dolayı soğuk davranırlarsa onların derdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende seninle aynı durumdayım sınıftaki bi çocuk parayla satıyordu bende dedim senin adamlığına ....

Ve o dosyaları pek incelemiyorlar diye biliyorum bi sorun çıkacağını zannetmiyorum zaten belli başlı konular var herkesin onu yazacağı belli

Ve o sınıftaki çocuk şimdi yağmurlu hava da su istese vermem bence sınıfın hepsine vermesende o samimi olduğun arkadaşa ver dosyayı herşey gider insanlık kalır
  • ben olsam kopyasına 150 TL 30-40 sayfa eksiltimişine 50 TL fiyat biçerim işlerine gelirse.
  • Verme kardeş kendileri yapsaymış ne yapmışlar bunca zaman? Emeğini bedavaya ortaya koyuyorsun yapma böyle bir şey
  • stajın yandığında aklın başına gelir

dost olsa ne olacak ki , tek dostun o sanki
  • enayilik büyüklükse,
    bırak sen enayi olma hain ol
  • Arkadaşlar Yorumlar için tek tek hepinize teşekkür ederim .
  • Son sene boş koy devam et yoluna , meslek lisesinde bir daha görmezsin bile yüzlerini.
  • lise hayatının bitmesine 1 hafta kalmış iyilik yapsan ne yazar yapmasan ne yazar bırak yapma sanki seneye görüşmek zorunda kalacaksın o arkadaşlarınla
  • Verme tabiki.Sen aynı durumda olsan sana kopyasını verirler miydi? Arkadaşım dediklerin çıkarcı ve yüzsüz insanlar.Versen iyi olmayacak ve arkandan enayi diyecekler.
  • Bırak ya hiçbirine birşey verme alt tarafı şurda 1 hafta kalmış versen ne olur vermesen ne olur hiçbirinin yüzünü görmiyceksin lise bittikten sonra. Dostum dediğin arkadaşa da verme hiçbirşey git yanına beraber bir ödev hazırlayın ona.
  • kimseye bişey verme eğer o dostum dediğin kişide sen ödevi vermedin diye sana diğerleri trip atarsa ben o adamın dostluğundan şüphe ederim

• vermek zorunda değilsin verme
  • Konunun silinmemesi icin basligin hepsini buyuk harf yapmayin

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.