Şimdi Ara

***Herkesin Bu Konu İle İlgilenmesini İstiyorum***

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler artık cok gereksiz ve Fake topicler acılmaya basladı...

Bununda suyu cıktı.. Herkes Farkında Zaten..

Ben diyorum ki burda herkes bu sorunu nasıl çözeriz fikirlerini yazsın...

Benim fikrim bence TOPİC acmak yani konu acmak icin en az 100 poist olsun

Vede gereksiz topiclere hiç bir şekilde cevap yazmayalım...!!!

Umarım Bu Kötü giden durumu düzeltiriz....!!

VEDE LÜTFEN BU TOPİC İ SAPTIRMAYALIM... GÜZEL YORUMU OLAN FİKİRLERİ OLANLAR CEVAP YAZSIN..!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BETO^TR^ -- 16 Ağustos 2006; 17:05:29 >

• Valla bunlar daha önce de konuşuldu, adminler kara falan verecekti ama sonradan unutuldu herhalde.
  • Yönetimin Futbol bölümü için herhangi bir post kısıtlaması olduğunu düşünmüyorum.. zaten post kısıtlaması saçma olur 100 post bayağı bir kısıtlama olur açıkçası bu biraz zor.. yapılması gereken daha fazla kontrol altında olması ve insanların daha etik düşünmeleridir
  • Benim düşüncelerim
    ko ve silkroad bölümündeki gibi futbol bölümüne bir mod atanması.
    yeni üyelik alıp hemen buraya gelen fake ler konu açmasın. yani mesaj sayısı en az 50 olmalı.
    En önemlsii fake üyelere cevap yazmayıp hemen şikayet etmek.

BETO^TR^ gereksiz topiclere hiç bir şekilde cevap yazmasın diyorsun gayet doğruda birkaç gün önce fb le ilgili konu açıp çirkin photoshop resim koyan fake üyenin açtığı konuya rütbesi binbaşı ve burada sürekli takılan birinin bile gidip güldüğünü gördüm. bu fakelere destek verir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0FDA1336A -- 16 Ağustos 2006; 17:20:42 >
  • Bu konu ile ilgili olarak bir kaç sefer konuşuldu tartışıldı.. Ama kesin çözüm bulunamadı.

En iyisi sağduyulu olup uygunsuz mesajları anında şikayet etmeli ve fakelerle muhattap olmamalıyız..
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bu konu ile ilgili olarak bir kaç sefer konuşuldu tartışıldı.. Ama kesin çözüm bulunamadı.

En iyisi sağduyulu olup uygunsuz mesajları anında şikayet etmeli ve fakelerle muhattap olmamalıyız..

bencede aslında bu olabilir.. En iyisi Fakelerle muhattap olmayalım.. Ne derse desin ne TOPİC i açarsa açsın cvp vermeyelim bence
  • beto kardeş.bunlar çok konuşuldu buralarda ama hiç bir sonuç alınamadı.şampiyonluk sonrasındaortalık fakeden geçilmiyordu.biz bunları konuşduk ama sonuç ortada.herkez kendi bölümünün sorumluluğunu bilse örneğin cimbomluda olsa fake olduğu için cvp verilmezse belki bişeyler olabilir.ama bazı fakeler sırf küfür etmek için alıyolar.ben bunlara bir çare bulunması taraftarıyım.buda arkadaşların dediği gibi 50 post zorunluluğuyla olabilir.
  • 50 post olsa nolur ki?adam her mesaja +1 yapar.bir günde çavuş olur.sonra gelir buraya basar küfürü gider.
  • 100 değil de 50 post altındaki üyelere konu açma yetkisi verilmeyebilir.
  • bence fake topikler caizmidir bence deil o yuzden açılmamalı..

ya böle fake topıklere hiç cvp yazıllmazsa bi süre sonra sanırım baya azalma olur diye düşünüyorum.ama topık hangi takımı hedef alıyosa hemen atlanılıyo.amaç belli o topıkte ne diye hemen zıplıyoruzkı.. sıfır cvp sorunu çözebilir gibime geliyo..

tşk ler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: recep41

beto kardeş.bunlar çok konuşuldu buralarda ama hiç bir sonuç alınamadı.şampiyonluk sonrasındaortalık fakeden geçilmiyordu.biz bunları konuşduk ama sonuç ortada.herkez kendi bölümünün sorumluluğunu bilse örneğin cimbomluda olsa fake olduğu için cvp verilmezse belki bişeyler olabilir.ama bazı fakeler sırf küfür etmek için alıyolar.ben bunlara bir çare bulunması taraftarıyım.buda arkadaşların dediği gibi 50 post zorunluluğuyla olabilir.

Recep kardes dogru konusulmus olabilir önceden.. Ben daha buranın yenisi sayılırım.. Vede gercekten burdaki ortamı cok sevdim.. Ama su anda LİG bir basladı.. Herkes cok gereksiz konular acmaya basladı...

Bir konuyu 5 kişi açanlar var.. Gereksiz TOPİCLER yapıp milleti birbirine düşürmeye çalışanlar var..

Bilmiyorum belki bana düşmez ama burdaki MOD lar bence önlem almalı

• bence yapılması gereken tek sey gereksiz topiclere kesinlikle bi şey yazılmaycak ne ban nede başka bir şey o zati zamnla kaybolcak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.