Şimdi Ara

Herkese Slm Feysbook lulaştırabildiklerimizden birisi olduk ilginize bilginize :) grup adı alkoc

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Biliyorsunuz knight la eskisi kadar alakam kalmadı. Onca zaman assasinle haşır neşir olduktan sonra warriora el atıp biraz da onun hazzına varmıştım. Şu an onun da 83 olmasına yakın bir zaman kala herkeste bir feysbook üyeliği görmenin gazıyla bende açtım bir grup ve orada 2004 den bu yana eldeki arşivlerimizden alkoc a ait a1koc (warrior) a ait resim video ları paylaşmaya çalışacağız. Elimizde olup paylaşmadığımız assasine warriora ait bir çok resim videolar mevcut.Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bunun dışında feysbookun nimetlerinden de faydalanacağız. Umarım genel anlamda bir paylaşım olur.

Teşekkür ederim.

grup adı : alkoc

• tanışmasak da zamanında takip ederdim yazdıklarını ve paylaştığın ss leri, keyifli bir arşiv sergileyeceğine eminim
  • zamanında az takip etmemiştik Alkoc un vs lerini
  • teşekkürler alkoc assasin diye aratıldığında çıkacaktır alkocreal@windowslive.com mailiyle de eklenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alkoc -- 22 Ocak 2009; 7:42:44 >
  • Eskileri görmek çok güzel..Zaten oyunun tadı da burda..Güzel yıllardı.
  • Ooo kimler gelmiş
    Üye olalım hemen gruba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler herkese iyi oyunlar birazda warriorla ilgili videolar ss ler paylaşalım di mi :)
    +10 lar vs ler party vs ler
  • Horttt
  • Ferhat Abim hoŞ gELmissin ßaş Göz Üstüne....
  • 0000000
    Müslümanlara Küfür Ederken
    1 Warrior Ss Almış Nick'i alkoc'tu Çok Eski 1 Ss Sanırım Sen O Warriorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: alkoc

arkadaşlar merhaba.

Biliyorsunuz knight la eskisi kadar alakam kalmadı. Onca zaman assasinle haşır neşir olduktan sonra warriora el atıp biraz da onun hazzına varmıştım. Şu an onun da 83 olmasına yakın bir zaman kala herkeste bir feysbook üyeliği görmenin gazıyla bende açtım bir grup ve orada 2004 den bu yana eldeki arşivlerimizden alkoc a ait a1koc (warrior) a ait resim video ları paylaşmaya çalışacağız. Elimizde olup paylaşmadığımız assasine warriora ait bir çok resim videolar mevcut.Bunu sizlerle paylaşmak istedim. Bunun dışında feysbookun nimetlerinden de faydalanacağız. Umarım genel anlamda bir paylaşım olur.

Teşekkür ederim.

grup adı : alkoc

senin 4 yıl önceki ününü bilirim:)
    Çok sağlam asasdın..:)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.