Şimdi Ara

Herkese gereğinden fazla değer verme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum burada aşırı asosyaller var ama belki çözümünü bilen vardır.Her tanıştığım insana aşırı değer veriyorum.En yakın arkadaşım(sandığım kişi) GameX'e gidelim mi dedim.Tamam dedi sonra başkasıyla gitmiş.Biri vardı bir yere çağırdı tamam dedim.(Herkese tamam diyorum beni çağıran satıyor)2 gün oyaladı.Sonra vazgeçtim diyor.Hep ben çağırırım kimse gelmez.Sınıfta hiç arkadaşım olmaz zaten okul başlıyor kimse konuşmaz.Ortamlarda aranan kişi nasıl olabilirim acaba ? Herkese değer verip alamamaktan bıktım artık.Yoruluyorum bir zamandan sonra.Arkadaş yok sevgili yok akraba ilişkilerimiz zayıf yalnızlıktan bıktım.Herkes beni kullanıyor sınıfta/dışarıda.Sınıfta yüzüme bakmayan kız İng. ödevi için gece yazıyor.Posta koyamıyorum işte.Bundan sonra kendimi kullandırtmayacağım diyorum ama engel olamıyorum daha sonra.Ben arkadaş sandıklarım için kendimi parçalıyorum onlar ilk fırsatta beni satıyor.Sevilmemekten bıktım sevilmek/aranmak için ne yapmak gerekir ?
    edit: İmla

• Herkesin peşimden koşmasını istemiyorum bu arada.Video Eğitim kanalının linkini atmanıza gerek yok.Sadece az da olsa aranmak,değer görmek istiyorum.
  • seninki asiri deger vermekten cok hayir diyememe problemine benziyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muzun içinde gelen böcek

seninki asiri deger vermekten cok hayir diyememe problemine benziyor
    İkisi de olabilir mi ? Herkesi çok yakınım sanyorum sonra telefonlarıma çıkmıyor görünce donuk bakıyor falan.
  • yeterince acı çekince akıllanırsın merak etme

aile hariç kimse değer vermeye değmez
  • çünkü betasın moruq
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

çünkü betasın moruq
    ne betası başkan.Gammayım ben.Varlığım yokluğum belli değil.Hoca derste sen kimsin demişti.Keşke beta olabilsem.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-3EBD8EA8A

ne betası başkan.Gammayım ben.Varlığım yokluğum belli değil.Hoca derste sen kimsin demişti.Keşke beta olabilsem.

Alıntıları Göster
    knk ozaman ortamlarda çok sessizsin, yada ciddi kasıntı tipsin o yüzden kimse takılmak istemiyor bu yüzden dediklerin kaale alınmıyor olabilir tanımıyorum pek ama eğlenceli ol kimseyi şeyine takma biraz testisli tiplerle arkadaş edin açılırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YuriBoyaka -- 21 Eylül 2019; 12:41:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YuriBoyaka

knk ozaman ortamlarda çok sessizsin, yada ciddi kasıntı tipsin o yüzden kimse takılmak istemiyor bu yüzden dediklerin kaale alınmıyor olabilir tanımıyorum pek ama eğlenceli ol kimseyi şeyine takma biraz testisli tiplerle arkadaş edin açılırsın

Alıntıları Göster
    Aksine çok espriliyimdir.Kendimle dalga geçerim kafam çalışmıyor falan diye.Hatta bana bazen konuştuğum sınıftakiler Lennie der.(Fareler ve İnsanlar kitabından)testisli arkadaşlar ile ortak yönüm olmadığı için konuşasım gelmiyor ama deneyeceğim teşekkürler.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.