Şimdi Ara

Herkes try ve mastera kolay diyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ama rankedde pickleyin soloda oynayın.Cidden lanede durmak zor yani.Hele bi renekton gelirse yada jax lanei dar ediyor.Ama hala karşı takımınızdaki try lane aşamasında sadece farm yapip-mid gamede split push yapip oyun sonunda tek aticak duruma geliyorsa bence bu hiçde kolay degildir kolaysa niye siz oynamıyorsunuz madem bi hero cok olay ve o hero tek vurusuyla 700 vuruyor alın çelıncır olun.Bu herolara kolay diyenlerin hepsi soloda alip ezilmiştir iddayada girerim

not:try ve master ile rankedde 10 macım anca vardır oynamıyorum

• Ölmüyor qnq ondan çok kolay diyorlar
  • Normal gamede master i bilmem ama tryn jungle free win.Block all / farm / push.Alıyorsun oyunu.
  • master yi tryndamere göre bir nebze daha zor ama genel anlamda ikiside ie ve ss kasınca teq atar hale geliyor ( tabi karşı takım çok kasmadıysa)

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Try oyunda oynayamadigim herolardan biri try alsam feedliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence try suan cok iyi durumda karşısına jax cekilmedikce kolay kolay lanede vermez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Silver-bronzda cidden işi götürebilecek şampiler
  • mekanik olarak zor herolar değil ama oynama stiliniz çok önemli 29 kill alıp oyunu tasıyamayan tryn lar var 1/6/2 gidip backdoor yapa yapa oyun carryleyenler var tabi tr deki oyuncular bunu anlamaz oyunu tryn taşır oyun sonu 1/6/5 gittiği için tryn reportlanır (kazansalar bile)
  • aslında early si bir çok herodan daha iyi tryndanın fury dolduğunda trade lere girin karşıya base attırtırsın. statik bitince zaten hard tank yoksa karşında ağlatırsın adamı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Norton_E -- 26 Aralık 2013; 15:23:15 >
  • Bu herolar hard melee olduklari icin hani bi sion kadar olmasa da cc uygulanarak neredeyse tamamen safdisi birakilabiliyorlar. Ama dusuk eloda cc ve focus en ondekine oldugundan arkadan gelip catir cutur temizlemek mumkun oluyor. Bence zor champler ortalama oyuncular karsisinda oynarken. 1v1 ve laningden bahsetmiyorum. Tflerden bahsediyorum. Bir de split push davasi var ki cidden isini bilen try ve yi karsi takima ne yapacgini sasirttirir. 10 saniyede kule kesiyorsun boyle bisey var mi?

• Master'ı 1 kez kullandıktan sonra kolay gelıo insana Ama 27 lvl im bi kere bile try denemedim (Üşendi).
  • Try ve masterla aynı lanede isem kastırmam. Ama bizim lanede olmayan masterdan çok korkarım.
  • Yi biraz daha kolay tryn oynamak öyle kolay değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Yi biraz daha kolay tryn oynamak öyle kolay değil.

Ölmeden önce R basmak çok zor demi
  • ama kolaylar.
  • geçen maç 27 - 12 -10 gittim takım bana küfrediyo takımdakileri söylüyorum : (250 civarı farm vardı farm yapmadım çünkü itemler bitti )

adc miz dk 50 farm 150 score : 6-18-6
    midimiz farm 100 score4-14-7
    solomuz 8-10

kill bırak diyeceksiniz o maçı ben olmasam 20 dk ya zzor gelecekti ve killl bırakamıyorum çünkü karşıya teq atıyodum

not masterım
  • Tryndamere yine lanede çok zorluyor bence

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

quote:

Orijinalden alıntı: TheB0SS

Yi biraz daha kolay tryn oynamak öyle kolay değil.

Ölmeden önce R basmak çok zor demi

R ye basmakla bitmiyor olay karşında trydamere i counterlamak için topla jungle direk randuin alıyor zaten supportta frozen heart falan çıkıyor gel bu durumda yapman gerekenleri yap sonra kolay de .Adc dibinde durursa 3 tane vurup canın azalınca r ye basmak kolay kite yapan vayne e yaklaşamadığımı bilirim kolay değil anlayacağın
  • çünkü öyle.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.