Şimdi Ara

Sadece a ile oto atak yapma(a+sol tık değil sadece a)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
1.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani normalde a + sol tuş basıyordum ama sıkıldım bundan ve yorucu. Direk a olabiliyor mu bu tuş öyle ayarlanabiliyor mu yani?

• Evet oyun ayarları hareketlilik üstten 2. Olması lazim. Shift sağtık olan tuşu bul orada görürsün zaten. Yeni bir bilgisayarda ayar yaparken ilk yaptığım ayarlardandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayarlarda shift + sağ tık olan ayar saldırı hareketi tıklaması yapar bunu a ya alarak dediğini yapabilirsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biolystick kullanıcısına yanıt
    peki en iyi kite hareketi nedir mesela kogda saldırı hızın 2.50 oldugu zaman saniyede 2.5 kere a sol tık yapmak cok zor en iyi verimi hangi kombinasyonla yapabiliriz ?
  • T h r a c i a n kullanıcısına yanıt
    Kogmawda zaten o seviyedeyken kite atamazsın, kogmaw turret gibi düşün oldugu yerde hasar veriyo tonla ama önünde etten duvar olması şartıyla. En iyi rahat kite atmak istiyosan sağ tık a sağtık a yapabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: T h r a c i a n

peki en iyi kite hareketi nedir mesela kogda saldırı hızın 2.50 oldugu zaman saniyede 2.5 kere a sol tık yapmak cok zor en iyi verimi hangi kombinasyonla yapabiliriz ?

Saldırı hızı 2.5 üstüne çıktığı zamanlarda z ve x tuşuna ayarlayıp sırayla hızlıca basıyorduk script gibi kite yapabiliyorduk ama 2.5 ile pek olmuyor o delayı ayarlayamıyosun elinle. A+ yapmak en iyisi adama tıklamak yerine yere tıkla.

Yeni rünlerde saldırı hızını yine aşabileceğimiz bir şey gelicek sanırım o zaman yapabiliriz tekrar
  • bişey zor diye vazgeçme veya yeni yol arama gir eğitim moduna devamlı kite çalış öğrenene yapana kadar hemn öğrenmiş olursun hemde mouse hakimiyetin çok daha fazla artar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İlk 10 K şansı artık yok mu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kite beni aşdığı için ADC oynamıyorum

En fazla Eve ile q spamlayarak kite numarası yapıyorum.

Şaka bir yana bu devirde ADC, kite, farm, support, bot lane, hyper carry zorrr işler, tek yememek zaten bütün dikkatini istiyor.

Devir bam bam bam yada tank tank tank devri. Zero focus.
    Eğer tuşları atanabilen bir mouseun varsa en iyisi sağ tık sol tık. A atadığınız yere sadece sol tıkı atayın sağ tık sol tık yapın yeter. Sol tıkıda g5 e atayın yada istediğiniz bir tuşa.
  • FMsunay kullanıcısına yanıt
    Hocam rival 300 var direk macrolayarak işin kolayına kaçabileceğimiz bir yöntem var mı ?
    Hocam bu çok makroyla degişcegini sanmiyorum alışmakla alakalı bir durum, nasıl birileri smartcastte oynamaya alışmısken diğeri range göstererek oynamaya alışıksa öyle oynamaya devam eder yani bu alışkanlıklarla alakalı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.