Şimdi Ara

Herkes tipim nasıl havasına girdi gelin yakısıklı adam görün

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Herkes tipim nasıl havasına girdi gelin yakısıklı adam görün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bunu alın dışarı.

kardeş sizin oranın yılı kaç haneli ?
  • bak kardeşim ben üç kuruş para için bir nakliyat şirketinde kamyon şoförlüğü yapıyorum. ayrıca kamyonumda düz yolda seyrederken kol kaslarım için dambıl çalışıyorum ayıptır söylemesi pazularımın çevresi 56 santim. her neyse kapıkule sınır kapısında beklerken yurt dışından aldığım ikinci el i phone 4 marka telefonumla internette donanımhabere takılıp hoşça vakit geçireyim dedim her şey yolundaydı ta ki senin bu ilginç başlıklarını görene kadar. senin yüzünden yola çıkamıyorum. dambıllarımın ağırlıklarını artırdım daha çok çalışmaya başladım ve kamyondaki yaş sebzelerin çoğunu sinirimden yedim geri kalanı çürüdü. beni gören kamyoncu halil, murtaza ve ejder abilere durumu anlattım onlar da çok sinirlendi. ip numaranı hemen bulan ejder abi adresini bütün kamyonculara dağıttı artık kim önce yetişirse seni bir güzel dövecek hazırla kardeşim kendini.

G-e-l-i-y-o-r-u-z

• quote:

Orijinalden alıntı: legen wait for it dary

bak kardeşim ben üç kuruş para için bir nakliyat şirketinde kamyon şoförlüğü yapıyorum. ayrıca kamyonumda düz yolda seyrederken kol kaslarım için dambıl çalışıyorum ayıptır söylemesi pazularımın çevresi 56 santim. her neyse kapıkule sınır kapısında beklerken yurt dışından aldığım ikinci el i phone 4 marka telefonumla internette donanımhabere takılıp hoşça vakit geçireyim dedim her şey yolundaydı ta ki senin bu ilginç başlıklarını görene kadar. senin yüzünden yola çıkamıyorum. dambıllarımın ağırlıklarını artırdım daha çok çalışmaya başladım ve kamyondaki yaş sebzelerin çoğunu sinirimden yedim geri kalanı çürüdü. beni gören kamyoncu halil, murtaza ve ejder abilere durumu anlattım onlar da çok sinirlendi. ip numaranı hemen bulan ejder abi adresini bütün kamyonculara dağıttı artık kim önce yetişirse seni bir güzel dövecek hazırla kardeşim kendini.

G-e-l-i-y-o-r-u-z

Abi yapma

• quote:

Orijinalden alıntı: If I Were Einstein

bunu alın dışarı.

kardeş sizin oranın yılı kaç haneli ?

2
  • quote:

bak kardeşim ben üç kuruş para için bir nakliyat şirketinde kamyon şoförlüğü yapıyorum. ayrıca kamyonumda düz yolda seyrederken kol kaslarım için dambıl çalışıyorum ayıptır söylemesi pazularımın çevresi 56 santim. her neyse kapıkule sınır kapısında beklerken yurt dışından aldığım ikinci el i phone 4 marka telefonumla internette donanımhabere takılıp hoşça vakit geçireyim dedim her şey yolundaydı ta ki senin bu ilginç başlıklarını görene kadar. senin yüzünden yola çıkamıyorum. dambıllarımın ağırlıklarını artırdım daha çok çalışmaya başladım ve kamyondaki yaş sebzelerin çoğunu sinirimden yedim geri kalanı çürüdü. beni gören kamyoncu halil, murtaza ve ejder abilere durumu anlattım onlar da çok sinirlendi. ip numaranı hemen bulan ejder abi adresini bütün kamyonculara dağıttı artık kim önce yetişirse seni bir güzel dövecek hazırla kardeşim kendini.

G-e-l-i-y-o-r-u-z

Yuru bee

• quote:

G-e-l-i-y-o-r-u-z

Bunun çekik gözlü versiyonu daha iyi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.