Şimdi Ara

herkes notebookunun resmini koysa ne guzel olur :) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
0
Favori
10.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Onur__

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

Evinin güzelliğini tanıtmak istiyosan amacına ulaştın. Gerçekten dizüstü cafe TV ses sistemi iyi duruyor

ben forumdaki samimiyete ve sıcak ortama dayanarak bu resimleri buraya koymuştum.. yanlış bişey de yaptığımı düşünmüyorum.. amacım ev güzelliğini tanıtmak değil sadece güzel bir paylaşım ortamı yaratmaktı ama zihniyetler farklı heralde.. farklı görüşler, farklı bakış açıları mutlaka olacaktır, buna sonsuz saygım var fakat boyle bir yazıyı hakettiğimi düşünmüyorum.. amaç paylaşım, amaç güzellik, amaç dostluk... parantez icinde sunu da soylemek isterim, bu ev, arkadasımın evi, benim evim değil.. ha benim ewim olsun olmasın fakeden bisey olmaz da ben yine de soylemek istedim.. bi de şunu merak ediyorum, benim resimleri koyduğum yazının üstünde sanırım bi arkadaş daha boyle birden fazla laptopun fotosunu koymus.. ona neden bole bisiler solemedin de bana soledin?

gerci ben burada 3. kisi oluorum ama :)))

arkadas cevap verecektir heralde de, neden bu kadar alindin, kücük bi taslama yapmis ama hos durdugunu soylemek icin yapmis, bence alinabilecegin hic bir sey yok, asiri tepki vermissin

• Buda benimki. HP Nx 6125 AMD Turion 64 Bit

herkes notebookunun resmini koysa ne guzel olur :)

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • işte DELL 6000 RESİMLER KALİTESİZ OLDU KUSURA BAKMAYIN AMA ŞİMDİLİK BUNLARLA İDARE EDİN

SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black
  • eline sağlık kutlualper bende bunu almak istiyorum ama sanki biraz kalın gibi gözüktü bana :(

• ben çekmedim ama çeksem de bunlardan farklı olmazdı
    toshia satellite m40x-119 dur kendisi

Webcam ile anca bu kadar çıktı.. Arkadaşın makine ile daha net görüntülerini eklerim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CYMLZ -- 19 Ocak 2006 20:18:42 >

• neden birden fazla resim yükleyemiyorum ?

Orjinalden alıntı: kocali

neden birden fazla resim yükleyemiyorum ?

Arkadasim paintte yapistir birbirine ole yolla.Ben oyle yaptim sanirim herkes ole yapiyo

• Toshiba soran arkadaşlar vardı bende benim ufaklığın resmini koyyim dedim
    TOSHIBA M70-122 INTEL 1.73 60GB 1 GB 533 Mhz(ben 512 daha eklettim) 128 MB PAYLAŞIMLI EK
    TRUE BRIGHT 15.4" tavsiye ederim ben çok memnunum alalı 2 hafta oldu...

Orjinalden alıntı: sanadair

quote:

Orjinalden alıntı: Onur__

quote:

Orjinalden alıntı: ozdemiralp

Evinin güzelliğini tanıtmak istiyosan amacına ulaştın. Gerçekten dizüstü cafe TV ses sistemi iyi duruyor

ben forumdaki samimiyete ve sıcak ortama dayanarak bu resimleri buraya koymuştum.. yanlış bişey de yaptığımı düşünmüyorum.. amacım ev güzelliğini tanıtmak değil sadece güzel bir paylaşım ortamı yaratmaktı ama zihniyetler farklı heralde.. farklı görüşler, farklı bakış açıları mutlaka olacaktır, buna sonsuz saygım var fakat boyle bir yazıyı hakettiğimi düşünmüyorum.. amaç paylaşım, amaç güzellik, amaç dostluk... parantez icinde sunu da soylemek isterim, bu ev, arkadasımın evi, benim evim değil.. ha benim ewim olsun olmasın fakeden bisey olmaz da ben yine de soylemek istedim.. bi de şunu merak ediyorum, benim resimleri koyduğum yazının üstünde sanırım bi arkadaş daha boyle birden fazla laptopun fotosunu koymus.. ona neden bole bisiler solemedin de bana soledin?

gerci ben burada 3. kisi oluorum ama :)))

arkadas cevap verecektir heralde de, neden bu kadar alindin, kücük bi taslama yapmis ama hos durdugunu soylemek icin yapmis, bence alinabilecegin hic bir sey yok, asiri tepki vermissin

madem oyle ne bilim insan bi gulucuk yada falan koyar dimi.. ne bilim ben hos durduğunu soylemek icin yaptığını (hala daha bilmiyorum da neyse artık)

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• quote:

Orjinalden alıntı: DR_SHARP

Evet buda soz verdigim gibi benim W7600 un resmi

maşallah çok güzel duruyo yau . . . .

Inceleme: Zalman ZM-NC1000 Laptop Sogutucusu
    Inceleme: ORJİNAL TEYBE USB SD AUX Digital Music Changer
    Apple Watch Sport Uzay Grisi
    iPhone 6 Uzay Grisi 16 GB
    Samsung 55H6470 - PS4 500Gb
    || HP Dv5 || C2D P8400 @ 2,26 1066 || 4 GB DDR2 800 || 120 GB Sandisk Extreme SSD || 15.4&amp;quot; WSXGA+ Infinity (1680 x 1050) ||
    || N wifi+Bluetooth || 512 MB 9600M GT || HDMI &amp;amp; eSATA &amp;amp; Altec Lansing || High Capacity Battery || Win10 Pro x64 ||

• Senin ufaklık ta tam ufaklıkmıs 15.4" Bu arada desktop choose freedom yazıyo ya trainspotting geldi aklıma "choose life" replikleri daha bi anlamlı geldi

http://www.pg.ru/scripts/trainspotting.html

quote:

Orjinalden alıntı: mighty666

Toshiba soran arkadaşlar vardı bende benim ufaklığın resmini koyyim dedim
    TOSHIBA M70-122 INTEL 1.73 60GB 1 GB 533 Mhz(ben 512 daha eklettim) 128 MB PAYLAŞIMLI EK
    TRUE BRIGHT 15.4" tavsiye ederim ben çok memnunum alalı 2 hafta oldu...

• kusura bakmayın fotoğraf makinesi ölmüş bende telefonla çektim.görüntü biraz dandik ama

fujitsu-siemens amilo m1425
    centrino 1.7 dothan
    512 mb ram
    80 gb hdd
    ATI RADEON 9700 128MB
    nec nd-6500A DL
    wireless falan filan işte her notebook ta olanlar

bi de paraya kıyıp logitech mediaplay aldım.tek eksik notebook soğutucu onu da ucuz bulursam alacam inşallah

• logitech mediaplay den memnunmusun, cok dugmesi var diye baska bir model aldım simdi keske onu alsaydım diyorum
    Msi K9N Ati 690,Amd Brisbane X2 4200+, elixir 2x2 gb dual ddr2 800mhz, feel hurricane 550 watt, 160 gb + 80 gb sata seagate, ati x1650xt powercolor,asus cdwriter,Liteon Sata DVDRW, 19 " Datron LCD,lexmark 3350,genius slim star,5+1 microlab....

ACER GEMSTONE 5710G
  • BUDA BENIM CANAVARIM ALCAK GONULLU OLMAYACAGIM GERCEKTEN TEK KELIMEYLE MUKEMMEL YOK YOK TA DENILEBILIR AYYY ONU COK SEVIYORUM MASAALLAH NAZAR DEGMESIN.....

Orjinalden alıntı: fkay

logitech mediaplay den memnunmusun, cok dugmesi var diye baska bir model aldım simdi keske onu alsaydım diyorum

başlarda biraz ağır geliyor(kalem pillerden dolayı). ilk 2 gün braz bileğin ve elinin altı ağrıyor.(tabi ufacık notebook mouselerdan kullanıyorsan.normal fare ye alışkınsan sorun yaşamazsın)

internette gezerken şarkı film işinde iyi oluyor.winampta da kullanabiliyorsun tuşları.sadece bsplayerda çalışmıyor.

mouse hareketlerini 3 metre uzaktan alabiliyor sonrasında teklemeye başlıyor ancak medya tuşlarını 6-7 m uzaktan ya da arada 1 duvar bulunan yan odadan kullanabiliyorsun.iyi oluyor açıyorum müziği yan odada kitap falan okuyorum

altındaki ışık görünmüyor.lazer değil ama görünmeyen optik ışık kullanmışlar.gece zifir karanlıkta bakınca zayıf bir kırmızı görünüyor.

programda pil göstergesi var pil bitince uyarı veriyor.

estetik olarak iyi.siyah olanını tercih ederim alacaklara. medya tuşlarından birine bastığınızda tuşların kırmızı ışıklandırması çalışıyor 5 sn liğine.

üzerindeki tekerlekle sağ-sol,yukarı-aşağı kontrol var.4 yöne hareket edebiliyor.

tüm tuşları sayarsanız üzerinde 14 tane tuş var.ama düzenli yerleştirilmişler.

sanırım çok övdüm fareyi.ama parasına değecek bir ürün

• quote:

Orjinalden alıntı: zzzzz

Acer Aspire 1654 forumda buldum alıntıdır yukleyen arkadasa tesekkurler

Ahanda bu benim makina bende tam bu resimlerden koymayı düşünüodum neyse

Bi ara yenilerini çekip koyarım hehe bi anda benim fotoları görünce garip oldum
    Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdur.
    M.Kemal Atatürk

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.