Bildirim
herkes notebookunun resmini koysa ne guzel olur :) (7. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadasım kusura bakma seninmiydi :D ama belirttimde isim verememiştim tesekkurler
quote:
Orjinalden alıntı: AdreNaline®
quote:
Orjinalden alıntı: zzzzz
Acer Aspire 1654 forumda buldumalıntıdır yukleyen arkadasa tesekkurler
Ahanda bu benim makinabende tam bu resimlerden koymayı düşünüodum neyse
Bi ara yenilerini çekip koyarımhehe bi anda benim fotoları görünce garip oldum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zzzzz -- 22 Ocak 2006 15:39:25 >_____________________________
-
M70-122
Centrino 1.73, 533
512mb ram
TruBrite ekran 15.4
60GB harddisk
Kart okuyucu, DVD writer, DV girişi ...vs...
2,70kg
_____________________________ xzer -
quote:
Orjinalden alıntı: [escobar]
eline sağlık kutlualper bende bunu almak istiyorum ama sanki biraz kalın gibi gözüktü bana :(
evet görüntüsü biraz kalın gözüküyor ama sağlam bir görüntüsü var aynı zamanda .....
asus a3 le ölçtüm aralarında fazla bir fark yok...
asus da ön paneli içe vermişler dell de ise multimedia tuşları ile dışa vermişler....
yani biraz göz yanılması oluyor...
dikkatli bakıldığında fazla bir kalınlık söz konusu değil...._____________________________
SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black -
notebookumuz varda resmini koymadıkmı abiler.......... _____________________________ -
benım kullandıgım siemens 3438g...daha fazla resim isterseniz sonra eklerim...
_____________________________ "ya kendin dikebilirsin ya da hiç kimse. eline yalnızca bir iğne, bir iplik verebilirim." dedi tanrı... -
arkadaslar alın size bi kaç resim soldan sağa
asus a2 vaio pcgk33 ve acer 3005
resmin akliteyi photoshopla biraz düşürüdm tam net olmayabilir yani...
ekran içinde bu resimde pek bellideil ama sonyi hiç birşeye değişmem_____________________________ -
quote:
arkadasım kusura bakma seninmiydi :D ama belirttimde isim verememiştim tesekkurler
quote:
quote:
Acer Aspire 1654 forumda buldumalıntıdır yukleyen arkadasa tesekkurler
Ahanda bu benim makinabende tam bu resimlerden koymayı düşünüodum neyse
Bi ara yenilerini çekip koyarımhehe bi anda benim fotoları görünce garip oldum
Heheönemli değil yaa neyse canım sıkıldı 1 tane daha koyayım bari
_____________________________ Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdur.
M.Kemal Atatürk
-
quote:
mouseun güzelmiş logitec'i severim,kaplosus olması oyunlarda bi sıkıntı yaratıyomu denedinmi hiç alabilirimde_____________________________ -
dell 6000
SONY XPERIA™ Z5 | Graphite Black -
dell6000
-
bu da benim byron .
özellikler için tıkla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vovy -- 25 Ocak 2006 2:15:43 >_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: atyay
mouseun güzelmiş logitec'i severim,kaplosus olması oyunlarda bi sıkıntı yaratıyomu denedinmi hiç alabilirimde
Şuana kadar hiç bi sıkıntıyla karşılaşmadım.Canavar gibi çalışıyo.Bilindiği üzere logitech bu tür ürünlerde adı geçen bi markaÇok güzel fonksiyonları var.Mouse tan çok uzaktan kumanda olarak kullanıyom. 2 oda öteden çekio:D kullanma klavuzunda menziline 12 adım demiş denedim hakkatende öle.Tavsiye ederim alıcaksan
.İmzamda linki var güzel bi animasyon yapmışlar flashtan 3 boyutlu görünümü var.
_____________________________ Çalışmadan,yorulmadan ve üretmeden rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler evvela haysiyetlerini sonra hürriyetlerini daha sonrada istikballerini kaybetmeye mahkumdur.
M.Kemal Atatürk
-
-
Acer 5024
-
-
Acer Aspire 5032...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X