Bildirim
HERKES MEMLEKETİNiN NEYİ MEŞHUR YAZSIN ( SS ) Lİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben de devam ediyorum Kütahya:Yobazı meşhurdur. -
quote:
Orijinalden alıntı: Bozkırın Tezenesi
Ben de devam ediyorum Kütahya:Yobazı meşhurdur.
Sizden daha yobazını bu memleket görmedi hiç tasalanmayın -
şuan samsundayım.bildğiniz gibi buraların sapığı meşhur. -
Gelibolu nun çamuru meşhurdur en sevdiğim belediyeye sahibiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye: koyun -
quote:
Orijinalden alıntı: Rookie PG
Türkiye: koyun
Sizde bu koyunlardan birimisiniz ?
-
-
kırıkkale : yol ortasından yürüyenleri -
Malatya : Kayısı , Ceviz.
Birde meşhur mudur bilemem ama cevizli sucuk gerçekten muhteşem oluyor. -
Yozgat: Yobaz,hırsız,dindar hatta genelevden çıkıp torununun başını okşayan adamlar ile meşurdur. -
La bebeee biz de Angaralıyız...
iti çakalı, dandik oyun havaları meşhurdur... la başkent la bura başkent, nam salmış doğru düzgün birşeysi yok anasını satayım...
Kedisi tavşanı keçisi var diyecem, o da yok anasını satayım, elin Amerikalısı Avrupalısı sahip çıkmış onlara da :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 7 Ağustos 2015; 20:15:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
şuan samsundayım.bildğiniz gibi buraların sapığı meşhur.
Niye sapığı meşhurmuş? Yanlış bilgi lütfen inanmayın
Semaveri meşhurdur efendim.
-
evet havzada kocaman bi semaver var ama gazeteleri incelersen adana ve samsun açık ara önde -
kızları meşhurdur son zamanlarda göçlerle genetik çeşitlilik arttı ama yinede güzeller -
Eskişehir çibörek,lületaşı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: montevo
evet havzada kocaman bi semaver var ama gazeteleri incelersen adana ve samsun açık ara önde
Vezirköprü'nün semaver, Havza'da kaplıcalar var bol bol
Gazetelere bakarsak oooBüyükşehirlerin genel problemi o, yapacak bir şey yok. İstanbul'da yaşıyorum ben, memleket Samsun. Yılda birkaç hafta gelirsem gelebiliyorum. Yaşıyorum desem yalan olur. Ancak sapık görmek istiyorsanız İstanbul'a gelin. İstanbul'dan kötü olmasına imkan yok Samsun'un
-
Samsun-Terme pidesi çok meşhur. En merdiven altı sayılan yerlerde bile mükemmel yapıyorlar. -
Sivas köftesi ve etliekmek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- kültür dershanesi hakkında yorumlar
- tübitak mühendis maaşları
- endüstri mühendisliği işsizlik oranı
- citoles nasıl bırakılır
- asma tavana avize nasıl takılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X