Şimdi Ara

>>>>herkes kullandığı telin pil ömrünü yazsın>>>>

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum tellerin özelliklerini okuduğumuz web sayfalarındaki pil ömrü değerleri çok doğru değildir.bizleri aldatıyor..
    onun için bu konuda kullandığınız tellerin batary sürelerini yazınız ve çok konuşan arkaşları tel alma konusuda doğru yönlendirmiş oluruz

önce ben yazım
    6630
    çok kurcalarsanız 1 gün zor gider
    normal kullanım 2 gün
    hiç el sürme anca 3 gün

• bende k700i var senın dediğinin yarısı farzet
    çok kurcalama yarım gün
    normal 1 gün
    hiç el surme 2 gun
    1 sene sonra 2 saat
    1,5 sene gecti 2, bataryam
  • 6600 her sabah şarj da
  • k750i [di] kurcalarsak [mp3,foto vs] 2 Gün Gider..

Kurcalamassak ve sadece sesli iletisim de kullanırsak : 3-4 Gun Mesajlasırsak 3 Gun .. Belkı daha fazla
  • w800i sabah aç gece kapa parlaklığı %50 ye düşür ve müzik dinleme video vs vs izleme 8 gün dayanıyor hatta 8. günün akşamına kadar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

w800i sabah aç gece kapa parlaklığı %50 ye düşür ve müzik dinleme video vs vs izleme 8 gün dayanıyor hatta 8. günün akşamına kadar

• d600 kurcalamazsan 2 gün taş çatlasa 3 gün
    kurcalarsan akşama kadar şarzı biter ama memnunum telefonumdan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim rahmetli 6310'um da 11gün kadar gidiyordu. çok kurcalamazsak(ki kurcalanacak bir özelliği de yoktu ama...) ve konuşma az olursa tabii ki. ama çok da konuşsan 4 gün gidiyordu. Artık bu telefon zate yok ama o bir efsane ve bunu hakediyor diye yazdım.
  • k700i (henüz bir aylık),

minimum 2 gün
    maksimum 4 gün (aldığımdan beri ilk kez 4.günü görüyor, şu an henüz şarja takmadım, rahat rahat akşamı görecek gibi)

Not: Oyun oynamayı sevmediğim için oyunları kurcalamadım. Aydınlatmayı pil tasarrufunu sağlayacak şekilde yaptım. Video ve fotoğraf makinası özelliğini az kullandım. WAP üzerinden internete arada sırada girdim. Arada sırada kızılötesi ve bluetooth özelliklerini kullandım. Radyoyu arada sırada ve bir kez hariç hep kulaklıkla (hoparlöre sesi vermeden) dinledim.

Daha önemlisi geceleri telefonu kapalı tuttum (yaklaşık hergün 6-7 saat kapalıydı).

Günde ortalama bir iki sms attığımı ve 3-5 dakika civarında konuştuğumu da belirtmeliyim (çok yoğun görüşme yapan biri değilim).

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfiz -- 18 Ağustos 2006; 14:11:57 >
  • benim k750i rahat 5 gün gidiyo çok kurcalamazsan..
  • Bende raks telefonu var 3 gün gidoyoR.kurcalarsam ise 2. günün sonunda bitiyor.gayet iii
  • yarım gün çok kurcalama

6600

1 gün normal kullanım
  • w800i oyuncak gibi elimde hep 2 günde bir sarj ediom..
  • N90 gece kapatmazsam 2 gün
    6230i gece kapatmazsam 3 gün 7 saat
  • N91 Bir gün Yogun kullanmasam 1,5 Gün
    imate k-jam : 1 gün En fazla 2 gün
  • 6600 çok kurcalarsan 1 gün normal de 2-3 gün
  • 6680 Çooook kullanırsan 1 gün. Gece kapatarak çok kullanırsan 2 gün. Orta seviyede kullanırsan 2.5 gün. Hiç el sürme 3-4 gün
  • maziden bir yaprak 2,5 yıllık tel'im SE T630 günde 1 saatlik konuşma artı 5-10 msj, 2buçuk gün gidiyor:)
  • n91 2-3 gün
  • 1100 1hafta
    philipc 160 1hafta
    se t300 3gün
    3310 3gün

6230i 1gün
    6630 1gün
    7610 1gün
    samsung x700 1gün
    6230 1gün
    se w800 1,5 gün
    3250 daha yeni aldım 2 gün

diğerlerini hatırlamıyorum
    ama yeni tellerin geneli normal kullanıma 2 gün gider
    ben çok kullanan çok konuşan biriyim bana 1 gün gidiyo
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.