Efsane iş topiğinde çok kişiye kahve ısmarlamışlığım oldu.. Ama son 1 haftadır en müdürlerle yaşadığım polomikler neticesinde bugün yahut önümüzdeki hafta içi benim için tamam ya da devam günü olacak..
Sadece kişisel tercihlerim ve yaşam tarzım nedeniyle 5 senedir üzerimde inanılmaz baskı kurmaya çalışan ve hep göz hapsindeymişim gibi hissetmeme neden olan bu müdürlerden kurtulduğuma neredyse sevineceğim..İşimi hiç bir şekilde aksatmayarak sırf muhafazakar bir hayat serrgiledeğim için tarafıma yapılan bu saldırıdan ötürü işimden inanılmaz soğudum.oysa Depertman olarak konumum çok iyi.. yaklaşık 1 saat önce amirimle yaptığım toplantı neticesinde, net bir sonuç en müdürle onun konuşması nihayetinde belli olacak.. Umarım kovmazlar demeyi çok isterdim..ama inanın artık kovsunlar istiyorum..
Oysa işim güzel,cumrtsi-pazar tatil,tüm sosyal haklar mevcut,maaşı bırakın geç yatırmayı gününden önce bile yatırırlar..sosyal yardım vs..bu konuda çok iyi..ama eğer psikolojik olarak rahat değilsen bunların hepsi zerre kadar önem taşımıyor.. Ev aldım kredi borcum var ve çıkış verirlerse alacağım tazminat 4-5 ay taksid ödettirir.Sonrası Allah kerim..
Kesin birşey henüz belli değil..Hayırlısı olsun inşaallah..