Şimdi Ara

Herkes forumla ilgili anılarını yazsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaklaşık 2.5 sene önceydi kayıt olduğumda ilk nickim Berserker04'dü bana ergen dediler, o zamanlar gececi takılırdım amedra ve pisagora hayrandım, oysa amedra son zamanlarda gereksiz cevaplar verir olmuş, pisagor yaklaşık bir buçuk senedir girmiyor zaten

HorozTufan nickini aldım sonra, belkide konu dışında ben ve 3-4 kişi dışında hiç troll yoktu o zamanlar zebani bu dönemde türedi. ha unutmadan açtığım her konuya akrabaların mı? diye bu resim atılırdı tavukjack'e de yaparlardı arada
     Herkes forumla ilgili anılarını yazsın

Genjii nickini aldım, csb'lerimle ünlendim akabinde yardımseverliğimle tanımaya başladılar, uzun uzun roman gibi csb'ler yazardım ilgi alaka 1 ayda kesilirdi başladığımı asla devam ettirmezdim

Aramızdaki katil oldum "konudaki herkesi blokluyorum" diyerek blokladım konu dışındaki herkesi, kimisi dikkat çekmeye çalışıyor demiş kimisi nick-mesaj uyumu, tabi bir ay sonra görebildim bunları. artık kimsenin mesajını okuyamayınca canım sıkıldı açtım

Captain Black. oldum, artık bu sıralar ciddi mesajlar atmaya başladım forumun bir pisagoru olmayı amaçlıyorum bir kaç seneye

sizinde gelişiminizi okumak isterim, yazarsanız bir şey kaybetmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phil Coulson -- 13 Eylül 2014; 23:19:00 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ilk defa gördüm
  • Bazen eglence bazen bilgi paylasimi bazen trollemeye giriyorum. Dh candir.

• Hocam konumuz o değil, bir anını yaz okuyalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Captain Black.

Hocam konumuz o değil, bir anını yaz okuyalım

ne anısı olm forumda yazıyoz bir şeyler işte. cumhuriyet kadınları sevmez beni, 385 kişi bloklamış şampiyonluğa doğru ilerliyorum
  • mhcd nickiyle üye oldum en aktif olduğum bölüm konu dışı sonrasında ise otomobil genel ve diziler gelir forumun bana şu zamana kadar her alanda yardımı dokundu çok iyi dostluklar edindim (ki %90ı ile devam da ediyor herşey) son günlerde çok aktif değilim sizin benim hakkımdaki görüşlerinizide merak etmekteyim

diğer yarışmacı arkadaşlara başarılar
  • Bir gün yine forumda geziyorum. Şu kızlara bakın gibi bir konu açılmış. Tabi ki girdim İçinde video vardı. Tabiki tıkladım Sonra hafif bir afallama yaşadım. Çünkü açtığım videoda bizim sınıftan 3 tane kız mini şort ve askılılarla dans ediyordu. Önce inanamadım daha dikkatli baktım ama gerçektende onlardı. Çok şaşırmıştım o gün. Bu arada forumda nasıl bir anı olabilir anca bu çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ___HERKES___BURAYA____
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ben bu siteye türev sorusu çözdürmek için üye oldum 6 ay sonra bluesikrimin yatağında uyandım hayat çok garip
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.