Şimdi Ara

Herkes forumdaki en sevdiği saydığı kişileri yazsın (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
306
Cevap
0
Favori
7.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Darkchıld

Aklıma gelenler bunlar ama muhakkak daha vardır
  • mesut çevik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yulapan -- 17 Ocak 2010; 4:46:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PokerPeekFace

quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

yakıcam bu forumu lan

Açtığın sözlük ne kadar tutmasada
    Bobilerde sonsuza kadar kuçu kalcak olsanda
    Beni seviyorum seni kanım ısınıyor nedense

Masallarıyla The Narrator
    Artık eskisi gibi konuşamasakta cs bölümünden İn Flames
    Bana konularda destek çıkan Darth Nihilus(inşallah doğru yazdık)
    Ve nedenine bilmiyorum ama Plunder ı seviyorum

Saydıklarım hariç adam gibi tartışmayı bilen herkesi seviyorum

Bende seni seviyorum

• webbie - kültür ve bilimde çok değerli yorumları var
    metalok - o da aynı şekilde
    cscageonly - futbol bölümünün espritüel kişiliği
    le petit prince ve ariza makukula bu arkadaşlar da gayet eğlenceli
    oyunmaynağı - bu arkadaşı da komik buluyorum
    hashus da delikanlı çocuk
  • @Saltuk > Puzzle'da eksik olan yere koyulacak parça gibi, tam yerinde konuşan ve şimdiye kadar gereksiz bir kelime bile kullanmamış olduğundan dolayı seviyorum..(özel'den tanıdıktan sonra dahada sevdim)

@Akasa > Kendisi şu an Vatani görevini yerine getiriyor sanırım, çok mert ve dostlarına karşı yardımsever biri..

@PaganChris > Anime bölümünde hiçbir zaman bana olan desteğini esirgememiş biri..Ayrıca okumadanda yüksek yerlere gelinebileceğini hayatıyla gösteren kişi..

@YazılımcıOnline > DH'ye girmediğim ve artık tam unutacağım vakitler msn'den topic linkleri gönderip (( )) smile'yi atan kişi...Nerede ilginç başlık varsa onun sayesinde haberdar oluyoruz, sağolsun haber ajansı gibi

Bunları forumdaki en sevdiğim en saydığım kişiler...

• ben nick falan aklımda kalmaz forumda da genelde konu dışında takılırım sevgiden ziyade düşüncelerine saygı duyduğum niyetlerinin iyi olduğuna inandığım birkaç kişi vardır işde

hashus
    babanaber
    yazılımcıonline
    citizen
    narrotor (tam ismini hatırlayamadım ama böle bişeydi galiba)

komik bulduklarım ise
    edvard ------dı
    dalakcemal
    oyunmaynağı

geleceği hakkında şüphe uyandırdıklarım ise
    eggys
    bikarçtane daha vardıda isimleri aklımda değil şu an
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

Phi bişi mi yaptım læ hiç face de falanda takmıyon beni

Yoo. Bi şey yapman mı gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: novalgine_plus

Fatih naber?...

Hakan naber?.. :D

quote:

Orijinalden alıntı: bilm-i yorum

PHI - altın oran'ı bu adamdan öğrendim o yüzden seviyorum

quote:

Orijinalden alıntı: Kubilay

PHI:İlk olarak Konya'lı olmasından 2. olarak Mevlana'yı sevmesinden 3. olarak forumdaki tavırlarından dolayı sevdiğim biridir.

• Tek suçu kopya çekmek, faroukhan, KDV Beyannamesi, beyazruzgar, penguen24, collektor43, tekno_gus, shaakir, dredd, mhakan78, volkan_351, smyrne, Amorph, sk79, maverick72, guitarman, burakkar, sirneo, purenake, Carleo23, Burhan*, bulent1979, Endoplazmikredikulum, LORD OF CASHMONEY(ŞANSLI), royanselm, Hayspat, wale06, infLexible07, HitEmUp, realitych, m.özderya, mertinsan, tankir, khanshan, acheron, kilimas, ccr44, Sober07, MrDraius, feel_1337, allegranza, zeo68, scorpion9, ttt01, ufuk ufuk, ÇaPaNOğLu66, ak_onair, bons@i, karakuş1, ciddili, dizanteri, Şikayetname, REDKAYA, mcoskun38, cega, metheen, NextGenCeo, uranus, tatarogul, KOND, erayozcan, şimşek548, serhatepson, JackDaniels, mrcn[KAL], EX_PRO, ailhan, Chris Brown, Murat Olca, xipetotec, Kerem_06, quu, RhiFaT, güzellik91, faniseyler, Ahmeteyup, By_Qan, SaatciSylar, JCRSO, makman, jubujup, tomb.raider, Zyonat, oldmember, DHHarezmi, beyaz şeytan, CoOLMuSTi, hissetme, HakanBeyogLu, by Kaçar, callofduty6, Superman *, cmzylvvl, sedail, rearder, Vasto Lorde, Sectumsempra, albatros.emre, metal_my666, sarte3, loyalmale, 170x6fb, KORKMAZ60, hey joe, dp65, zmax, sinan70, shotman, XIII, umcor81, signomis, medline, vcx, Rastalı_Pasta, TCyheb, aggalor, errkann, seven44, HyLa[Z]JeaN, ysrkvs, zagor_1907, yusufozgiray, kubillian, badtrip, Aydınx, zfmh-000, supreme1979, sbuyukkilic, gøød chãrlotté, SchwarzMoto, cenkun, akustik1979, tekci01, kecgym, TA7AI, Corby32, besirnt, bvgra, BurakASLAN, yase, baki69, the engine, orcunserindere, McScReaM, *d0g1c4n*, Drift, Cüneyt RC, enigmaenergy, mandabeyni, mk2kill, SouLTrady, knightsever, mertdo2, ob2004, audio master, IwillBe, burak806, yaratik23, Sph, saygi, jasonu, losthell, daturkishulan, underblood, astalavista144, :::Banner:::, V.K., yirthan, mortalknight, annihilator, FoRaSTeRo, Alper, electroneox, seizure, Escarpion, sumesra, OzZ., usb, sargon_26, fairboy, AxS, mkalli, canuygar, charsen, onurcan83, lord_danger, sapper, ersintnt, ~SERKAN~, university, hasskabal, silence2000, LifesGood®, gurgenli, eko191, ygultekin82, zeynet52, _Berlin_, nForcer, mr.respect, tosunermc, visor, memici, karabork, coupant, macload@usa.com, cenova, emrenger, asukrumercan, ikarus-78, kubi lay, foreverkinqs, ercani, med_cezir197, mukohan, mombik, karagozgilh, _Riven_, bstsn, svsvsv, Azula77, 0nly4y0u, hrmrace, definal, mx440, biyolojiksavas, cencel, _SeRHaT_, bellman06, itari, metbey, cevaps, kamaka, emperor63, ahmtclk, ibrahimalp, ademcell, qop, ozan387, SquallTr, Istıhkam, ugurkamil, pulpa, Reasonable, ba9ur, farozlu, kenjimikee, archieduke, erdson, DarknessAngel, rahatbek, mujdatf, ozgurtstn, PawnageFactoR, onuryc, manoth, hakkinen, By_AggReSSiVe, Cab_ragE, XXS, whoops, maxjack, ozankardes, hkbz, manjimurai, boranet, chilbir, cemmil, barisdragon, DEATH71, metinbestil, karamamba03, ulwi, air888, Megaslaughter, bilo1900, Hoodsan, TRlNlTY, MuttFTS., akiel, levent.kirca, canatali, batuhan15, jadle, recepkus77, izmirbay, lloGGyll, demobig, DHF_Viper, sebaidü, Harun, Deify, xcage46, kel_epir, levent123, wolfsilk, elektro35, lordi_hardrock, Skepo, barro, bensende, carismaaa, popeye85, utku01, ÇUMRALI, oguz1, TrMhMt, FATlH, darthmanager, Fernando Sucre, asdasafaskus, J.Jonah Jameson, uludagnet, lagordiyan, sonsamuray77, smd, X-Slim, XRacer, soloman_963, AsimoX18, kaptan69, tades1981, MerT2244, m_alpay, So_CLose84, WEAS, finitura ve online olmayan birçok kişi

• beni hiç yazan olmamış.
  • aga 19 dk onlıne isen seni yazdım
    quote:

Orijinalden alıntı: Foxxly~

beni hiç yazan olmamış.
  • _Ledriw_
    yekialem
    Ahmet.Refik
    Falcon
    The Answer
    TechN9ne
    Confusion
    NonStop®
    Yeni Türkü
    Cehennemden_Cennete
    acheron
    Riqimaru
    Muka01
    FearFroMe
    Kızılok
    ravenlive
    Yigit`
    K.MARX
    splendour.rrr
    KURSAD™
    VoldroY
    Оzan
    webbie
    KKochaKK
    [DMC]
    ScORphY
    дltuğ
    rds

ve unuttuğum diğerleri...
  • OrcsCaptan **
    SilverQuasar
    Falcon
    A.Saygılı

daha niceleri
  • Sevmeye ve sevilmeye ihtiyacı olan herkesi. Breh breh.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan*

Ne seviliyorum, ne de nefret ediliyorum. Bu da birşey.

+1
  • Forumdan ayrılma zamanım gelmiş

Benim hakkımda yorum yapacak birisi var mı acaba?

Bazen baya sinir birisi gibi cevaplar yazarım.Gerçekten itici biriysem birisi ciddi manada sorumu cevaplasın lütfen...
  • 7 bilir ve ölür unutanlara cool story bro
  • Shroud 61
    Crazytaxi
    Sampiyon bilo
    Musakka (yourock.gif)
    şiirsel terörist
    Hapocod
    Serif83
    Audiocu
    Erman 3250
    Faramir (eski nick ouzzz)
    Mertcan.
    Oyun manyağı
    Woofer4000

Son olarakda -PiToN-
  • Otomobil Genel bölümünden;
    Burhan
    Taner Göde
    ve tabikii ~Trabzon61~
  • 3RS!N abi mütevazi biri Beni seven yokmu yaa
  • SwizeS - kardeşim kadar yakın bana
    PHI - Geçen sene Altın Oran'la ilgili dönem ödevime yardımcı oldu, 85 aldım.
    Magnesium(Yanlış olabilir.) - COD4 diyim geçeyim, ne yazacağımı bilemedim.

Bunlar sevdiğim kişiler tabi yoksa tüm DH üyelerine saygım sonsuz.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.