Sevdiklerime arkadaşlık isteği yollamışımdır.Tüm arkadaş listem ( adres defteri ) ve teklif ettiğim halde kabul etmeyenler; en sevdiklerimdir.
aynen tum ark listem
quote:
Orijinalden alıntı: ThunderVolt
Ahmet.Refik ' quaD TheHBO AC-130 oreilly
ve diğer arkadaşlarımdakiler
not:
bunlar da yorumlarını dikkate alıp okuduğum saygın kişiler
We Are Oscar Mike [DMC] AxiRYZ Cpt. MacTavish RealPlayer09 hashus1993 Pinky_Demon oreilly
..
ayrıca:
'Yigit Arukard
Bunlarla da tartşımak zevkli oluyo
Teşekkür ederim.. Tek sen yazmış olsanda..
Nankör olmayan herkesi severim...
quote:
Orijinalden alıntı: bilm-i yorum
Sanatist - Kardeşim. Ömer - Hocamız hashus1099 - iyi bi insan,hemşerim zaten PHI - altın oran'ı bu adamdan öğrendim o yüzden seviyorum AnotherDie - pek tanımıyorum ama iyi bi insana benziyo AurorAbeam - bu da iyi bi insana benziyo 1881 - görüşlerimiz tamamen zıt olsa da saygı duyuyorum Darth Nihilus - uzaylı .CeM. - 15 yıllık arkadaşım. Caner - O olmasa yeni filmlerden haberimiz olmayacak
Bunlar dışında Sinema ve Tasarım-Grafik'te takılan herkesi severim.
ben sevilmeyecek adam değilim zaten dimi :) zaten açık ara favorimsin :) 2.Favorim AnotherDie :P
goldpunch dan başka sevenim yokmu
Otooman power ThunderVolt Ac-130 :D
Valla ßen NikLeri Yazmayım Ama OnLar Kendılerini iyi BiLiyolar Kucak Dolusu Sevgiler... DostLarıma
bizi seven yok mu
ßoozeR
Mushmula
Cpt. MacTavish
Ottoman_Power
şiirselterörist
scola
Arkın. Hazan.
quote:
Orijinalden alıntı: semidos goldpunch dan başka sevenim yokmu
Eyw Dosatlarım Benim Yazamama Gerek Yok Kendini Sevilenler Bilir
Kullanıcı adımı yazan herkese teşekkürler.
Ahmet.Refik - Her gün bali çekip kafa buluyoz. SilverQuasar - Neden sevildiği belli olmayan en kafa insanlardan biri. ßa®an - DH'ye katılmamı sağlayan tanıdğım en piskopat insan adayı. Tek suçu kopya çekmek 'in mesajlarına bayılıyorum. 6e - Selamlar.
ve şu an aklıma gelmeyen diğerleri.. Onlar kendilerini bilirler zaten
"donsuz gezen adam" ı çok seviyorum (sırf üye adından dolayı)
hashus1099
İyidir , hoştur.
tahsilat makbuzu colossus_ ' quaD Electra Technics GoldPunch YoK Ottoman_Power Nolamaz Black Eagle the_revival Brothers Of Metal chakra Mexes Pretender hashus1099 De-Niro recep41 Bakkal Gazi demircibu Kénan AC DC PHI [DMC] Mushmula Pier De Sans * ORION * ZincirlemeKüfürTamlaması Darth Nihilus ... .. .
Uzar daha.
quote:
Orijinalden alıntı: AcreaM
PHI - Geçen sene Altın Oran'la ilgili dönem ödevime yardımcı oldu, 85 aldım.
Hadi ya? 85 aldığını bilmiyordum. Ayrıca niye 100 vermemiş? Ayıp değil mi yahu?