Şimdi Ara

herkes ekmegine bu kadar nankorken nasil ben isyerleri kurucam?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasil ben isyerleri kurucam?ve o isyerlerinin toplaminda milyonlar kazanicam? Bir bakin bi isyerine surekli eleman degistiyor. Surekli eleman degismesi o is yerini yipratir. Bi eleman o isyerini kendi isyeri gibi gormedigi surece o isyeri ilerlemez? Yillarca o isyerinde calismagi sure o isyeri iyi bi noktaya gelmez? Bana gore oyle...biri cikinca o isten digeri gelecek yine nankorluk edecek hatta calacak olanlar bile olacak. Onun icin isciden bi temnat almak sart. Ve teminat veren kendini ezdirendir. Kendini ezdiren isci daha sadiktir. Basi dik isci ise yaramazdir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrialin -- 5 Ocak 2015; 2:22:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• Az çalışanla çok icraat yap, çalışanlarını aileden ve güvendiğin insanlardan seç böylece daha az sıkıntı yaşarsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın nankör zebani
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrBrownstone

Az çalışanla çok icraat yap, çalışanlarını aileden ve güvendiğin insanlardan seç böylece daha az sıkıntı yaşarsın

haklisin da...kendi durust akrabam gitmis isini tutturmus. Devlette iyi maasla caliyor. Ac olan ise gelp calistigi zaman ortada birakacagini adim gibi biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • çalışanlarına iyi imkanlar vereceksinki onlarda işten çıkmasınlar işyerine bir şeyler katmaya çalışsınlar

• Açma. Para para nereye kadar az güzel şeyler düşün elinde ki parayla git bilinmedik, deniz kenarı beldeye orada yaşa.

• Bu devirde insanlar böyle ya bunu bilip böyle bir şeyleri yürütmeye çalışırsın ya da kenarda oturur başkalarını izlersin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cok Zor Durumdayim akil verin bana
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Az çalışanla çok icraat yap, çalışanlarını aileden ve güvendiğin insanlardan seç böylece daha az sıkıntı yaşarsın

axl rose ne diyor bu ise?

• Okumayın.Sen yönetme.Senin işçin olacağıma köle olurum.İşçin olsam senden çalarım.

• turbo bey sizi sonuna kadar destekliyorum yaşasın kapitalizm

• quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

haklisin da...kendi durust akrabam gitmis isini tutturmus. Devlette iyi maasla caliyor. Ac olan ise gelp calistigi zaman ortada birakacagini adim gibi biliyorum

Ve çalışana şirketin geleceği ve çalışanın şirketteki geleceği ile ilgili umut vermen çok önemli, tabi çalışan kişileri de düzgün insanlar arasından seçmen gerekiyor.

Örnek vermek gerekirse adam derse ki eğer, ulan bu şirketten zaten bi mok olmaz boş ver gitsin. Sana zararı olur

Eğer şirketin ileride büyüyeceğine inanıyorsa kendisi de şirkette daha iyi yerlere gelmek için özveri gösterecektir

• Isci szlesmesi yapsana be turboo

• quote:

Orijinalden alıntı: LunaSenpai

çalışanlarına iyi imkanlar vereceksinki onlarda işten çıkmasınlar işyerine bir şeyler katmaya çalışsınlar

simdi kucuk olcekli isyerleri kurucam ben.isyeri guzel para kazanmayacak ki sen de oradan isciye 5000 10.000 tl maas ver...isci de gitmesin calissin...benim kuracagim isyeri baslangicta 10.000tl brut kar yapan bi yer olacak. Para olsa yuksek meblag...iyi isciyi tutarsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

O şişko ne anlar dostum anca estetik yaptırsın

20yıl önce olsaydı fikrini alırdık belki

• ışid in ırakta köle pazarı var hemde türklere sınırsızmış alım hakkı,ordan eleman bakabilirsin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turbolinea

quote:

Ve çalışana şirketin geleceği ve çalışanın şirketteki geleceği ile ilgili umut vermen çok önemli, tabi çalışan kişileri de düzgün insanlar arasından seçmen gerekiyor.

Örnek vermek gerekirse adam derse ki eğer, ulan bu şirketten zaten bi mok olmaz boş ver gitsin. Sana zararı olur

Eğer şirketin ileride büyüyeceğine inanıyorsa kendisi de şirkette daha iyi yerlere gelmek için özveri gösterecektir

kuracagim buyuk olcekli isyeri degil ki.kucuk olcekli ayda 10.000tl brut kar yapan isyerleri kurucam. Burada buyume imkani yok ki.

• Yemin ederim konuya kesin turbo diyip sanki aşırı parlak bir şeye bakar gibi gözü kırpıp yavaş yavaş aşağı inerek girdim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dragonbornx

quote:

O şişko ne anlar dostum anca estetik yaptırsın

20yıl önce olsaydı fikrini alırdık belki

yasi 52 pekte kendine bakmadi son 8-9 yildir. Aslinda 2006 konser videolarini izle o zamanlar gayet iyidi ama evet haklisin tabi biraz kilo sorunu var..hani yastan diycem ama steven tyler mick jagger gibi adamlar 70 i devirdi incecikler..

• Bu devirde geçinmek kolay mı? Millet asgari ücrete kaç boğaz bakmaya çalışıyor. Sen milyonları kazanma düşüncesindeyken işçi, yüz lira daha fazla kazanayım da ekmeğin yanına peynir, zeytin de alabiliyim düşüncesinde.
    Tabi daha iyi iş imkanları kollar sürekli. Biraz da o insanların gözünden bakmaya çalış.
    Sen istiyorsun para oluk oluk aksın. Sanki kolunda her güzel manitası olanın petrol ofisleri var. Sen oluk oluk para kazansan da bu kafayla yalnız kalırsın merak etme.
  • Kusura bakma da senden bi cacık olmaz yorma kafanı böyle şeylere.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.