Şimdi Ara

herkes aynı arabaya mı biniyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yollarda sürekli aynı arabaları görmeye başladım. çoğunluk egea, clio, passat, accent, megane, polo, kuş serileri, suvcuk gibi. renk çoğunluğu da beyaz. en basitinden sabah bi tane bej renk e39 gördüm. "vay be" diyerek baktım, o kadar alışmışım yoldaki araçları görmeye. hatta o kadar alışıldı ki, "i20n , megane rs gibi araçlara bile bakasım gelmiyor aynı nasıl olsa diye. suvcuklar da hep birbirinin aynısı. ön panjur, logo ve renk değiştir, tamam başka marka model oldu. hepsi uzaktan birbirine çok benziyor. kuş serileri zaten anlatmaya gerek yok. bu da sabah gördüğüm e39 temsili fotosu.

herkes aynı arabaya mı biniyor?

• halk ekonomik yeni ve bakım maliyeti uygun araçlara mahkum bırakıldı maalesef.

• Fiat ve Renault olmasa bu millet araba sahibi olamayacaktı zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çoğu şirket aracı, kiralama şirkelteri beyazı ve egeayı tercih ediyor. Benim de kusasım geldi beyaz renk görmekten , en kral araba bile beyaz renkse benim gözümde egea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zeybek1982 -- 24 Ocak 2023; 9:10:49 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Herkes 1.6, 1.0 daracık b-c segment araçlara biniyor. İnsanın trafikte vizyonu daralıyor etrafa baktıkça.

• Piyasası olan arabayı almak her zaman mantıklıdır. Bir araç çok tercih ediliyorsa illaki bir sebebi vardır. Filoların yanında bireysel olarak da egea, clio, megane, 301 ve yeni nesil küçük suvlar oldukça tercih ediliyor.

Sebebi basit; parçası ucuz, servisi bol, nispeten sorunsuz, yakıtı az, piyasası peynir ekmek gibi ve en önemlisi sıfır ya da sıfıra yakın olanını almak kolay. Herkesin bindiğinden farklı araca binmek cesaret ister özellikle Türkiyede.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkes en ucuz yürütme, sahip olma maliyetine bakmaya başladı ne yazık ki

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.