Şimdi Ara

HERGÜN SAKARYA YA GİDİYORUM........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sakarya üniversitesini kazandım bu sene iktisat bölümünü yurtta kalmak yerine hergün gidip geliyorum esenler otogarına da yakınım ?

• kaç saatin yollarda geçiyor. zor olmalı. bunun kış ayıda var
  • Ben de hergün Ankaradan beytepeye ulaşmaya çalışıyorum hacı ne var bunda ,en azından oturarak gidiyorsun şükret
  • quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

kaç saatin yollarda geçiyor. zor olmalı. bunun kış ayıda var

4 saatim yolda geçiyor günde toplam olarak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: semik@xx

quote:

Orjinalden alıntı: 03-09-2007

kaç saatin yollarda geçiyor. zor olmalı. bunun kış ayıda var

4 saatim yolda geçiyor günde toplam olarak.

Bence yurtta kal bu eziyet çekilmez.Yola ne kadar veriyorsun hergün?
  • Bu sabah geldim sakaryadan.İstanbula girerken ve çıkarken oluşan trafik çekilmez.Ayrıca 14 YTL gidiş sadece.Bide dönüş etti sana 28 ytl.Parasal durum baya iyi galiba.
  • git yurtta kal veya olmadı ev tut,alırsın 2.el eşya
    kafa dayanırmı hergün o yola
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler Aksaray diye bi şehir var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gerek yok git gel zaten üni ye alışınca bazı günlerde gitmeyeceksin secerek gideceksin sınav zamanlarında falan ayarla çalışkansan çok yararlı olur ama biraz yol yorucu olabilir yolda bi huy edin kendine kitap oku gözlerin yorulur sonrada uyursun
  • Üniversitede tecrübe edilmesi gereken şeylerden birisi de aile ortamından uzaklıktır. (Bağlarından değil.) Ama senin seçimin.
  • yanlış anlama da oha diyorum nasıl çekiyorsun o yolu? hem para olarak yurt + oradaki masrafından fazlaya geliyor; rahatlık olarak 4 saat yolun hiç rahat olduğunu zannetmiyorum zira o yolu 2 senedir çekiyorum tamamen mantık dışı
  • Vize ve Final haftalarında görürüm ben seni..Ayrıca bazı hocalar devamsızlık alır,yetişemeyebilirsin..(Sakarya İktisattan Temmuzda mezun oldum. Kafana takılan bir soru varsa sorarsın)
  • Daha bu ilk senen. Görürüm ben seni ileriki senelerde hele bir de derslerden kalıpta bir daha ki dönem alttan alırsan o dersleri.
  • sakarya unıversıtesının muhtesem bır manzarası vardır bırde ortam oluştumu gıtmek ıstemıceksın tabı bırde sınav zamanları var. sakarya guzel bır memleket kal yurtta yada eve cık ıstanbul gıbı ucuk deıl ev kıraları zaten merkezden unıye ulasım cok kolay. hafta sonları gıt gıdeceksen. ama cekılmez yol ben ılceden gıdıyorum gıt gel 3 saat bu bıle yoruyor ınsanı
  • Ben izmitten sakaryaya gidiyorsun sandım. Meğer istanbuldan gidiyormuşsun

Yazık o yol çekilmez. Hem yorgunluk hem para hesabı yaptığında ev tutman en mantıklısı. Tek başına veya 1 arkadaşınla ev tut. Daha mantıklı bence.
  • sence mantıklı mı?
  • www.gencsau.com Bu Siteye Gir Ev Arkadası Arayanlar Var Onlarla İletişime Geçersin. Hergün O Yol Çekilmez. Hele Sakarya İçin Hiç Çekilmez +Bende Sakaryadayım
  • Sakaryada ev kiraları ucuz çekilirmi o yol her gün 4 saat...
  • Arkadaşım Maltepeden istanbul üni.avcılar kampüsüne 3 saatte gidiyor.
  • hergün 15+15--30 ytl verilirmi yaaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: pik

Üniversitede tecrübe edilmesi gereken şeylerden birisi de aile ortamından uzaklıktır. (Bağlarından değil.) Ama senin seçimin.

çok doğru...

üniversite sadece ilim öğrenmek anlamına gelmemeli. sosyalliğe de çok büyük katkısı oluyor. tabi aileden ayrı olunca...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.