Şimdi Ara

hergun okula gec kaliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • universite 4.sinifa gidiyorum...daha okula zamaninda gittigim gorulmedi....disari cikicak olsam T dk da hazirlanan ben okula yuz saatte gidemiyorum...1.derse grmym 2 ye grerm 2ye de girmiim 3e girerim... Sonuc hicbirine girmiyorum ders kaciyooo:)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim okulda saat 8'de başlıyor. Saat 7'de kalkıp bilgisayar'a oturuyorum. O ara üstümü başımı giyip, kahvaltımı yapıyorum. Uzattıkça uzatıyorum ama. Okula bir gidiyorum, saat 8.10.
  • aynn, aynı durum bende de var geçen sene finale yarım saat geç geldiğim oldu
  • Fazla takma bende 2. öğretimim bende bazen derslere geç kalıyorum
  • Yani kusura bakma da rahatlığından kaynaklı olarak m*llık var gibime geldi
  • Okula düzenli gidemediğin yazı yazmandan belli oluyor,
  • hahahahahha ne alakasi var yazi yazmamla telefondan girdigim icin imla hatalari olabilir tabikide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfa1802

universite 4.sinifa gidiyorum...daha okula zamaninda gittigim gorulmedi....disari cikicak olsam T dk da hazirlanan ben okula yuz saatte gidemiyorum...1.derse grmym 2 ye grerm 2ye de girmiim 3e girerim... Sonuc hicbirine girmiyorum ders kaciyooo:)))

şu kısım ibranice heralde anlamadım
  • ulan sabah 5 de kalk öyle hazırlan millet gider saat sabah 4 de elektronik market açılışı için sıraya girer iş okumaya geldimi hiçbir derse girmez sonrada o okul çift dikiş gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nikopoll

ulan sabah 5 de kalk öyle hazırlan millet gider saat sabah 4 de elektronik market açılışı için sıraya girer iş okumaya geldimi hiçbir derse girmez sonrada o okul çift dikiş gider

çift dikis oldugu kanisina nerden vardin...tam zamaninda okulumu bitiriyorum...hicbirzamnanda elektronik marketine sabahin korunde gitmedim
  • yine gec kaldim dersm 3.30ta simdi ciksam yetisemicem...4.30 takine gitsem gittigime degmicek off offf
  • 7de başlıyor okulum uyumadan gidiyorum sıkıntı yok
  • quote:

universite 4.sinifa gidiyorum...daha okula zamaninda gittigim gorulmedi....disari cikicak olsam T dk da hazirlanan ben okula yuz saatte gidemiyorum...1.derse grmym 2 ye grerm 2ye de girmiim 3e girerim... Sonuc hicbirine girmiyorum ders kaciyooo:)))

Kız mısın ? ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

quote:

şu kısım ibranice heralde anlamadım

Birinci derse girmeyeyim ikinci derse girerim,ikiye de girmeyeyim üçüncü derse girerim.

Neyini anlamadın?Bazen bu forumda her şeyin abartıldığını düşünüyorum.Yalan yere deli numarası yapmayın.

• quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

Türk anneleri Romalı annelerin yanında yaya kalmış anlaşılan.

Anne, kılıcım kısa diyen oğluna ; "Bir adım öne" diyen Romalı anneler lazım bize. Anneniz size sabah erken kalk demiyor mu?

Edit eksik harf

benim erken kalkmakla ilgili sorunum yok ki...ben usenmekten gitmiyorum...bi arkadasim evden alip okula birakirsa gidiyorum yok eger oyle degilse gitmiyorm yada zorla gitmiyorum
  • Bilgisayarı açmanın ne mantığı varki,ben yola 20 geçe koyuluyorum yetişiyorum rahatlıkla.Yol mesafesi ne kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.C

Bilgisayarı açmanın ne mantığı varki,ben yola 20 geçe koyuluyorum yetişiyorum rahatlıkla.Yol mesafesi ne kadar?

eger arabayla gidiyorsam en fazla yarim saat...yok eger otobusle gidiyosam 1.5saat...benimde arabam yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oldsalt

quote:

ben usenmekten gitmiyorum...

Kılıcı anneniz eline almalı demekkki..... şöyle ucuyla bir iki nazik yerlerinize dokundursa .......övendire de olur.

annem programimi bilmez hicbizaman...bugun okula gidecekmisin yada gitmeyecekmisin diye sorar..cunku bu universiteye basladim baslayali boyle..canimin istemesine gore
  • kendimi forumun en tembeli ilan ediyorum
  • Geç kalmak demek olmaz buna, okulu umarsamıyorsun gitmekten pek umrunda değil demektir. İnsan umursadığı şeylere zamanında gidemez ise geç kalmış olur. Bununda çözümü basittir daha erken hazırlanmak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.