BAZIN YAYIN YÜZLERCE TRANSFER HABERİ YAPAR,BUNLARDAN BİRİ HALİYLE TUTAR,VE İŞTE BİZ DEMİŞTİK,BİZ BİLİRİZ BİZ BULURUZ HAVASI DA ATARLAR.
ARTIK KULÜPLER ALIŞTI BU BASIN YAYININ TARZINA,BİZ DE ALIŞTIK AÇIKCASI.
GELİN HERGÜN BASINDA ÇIKAN TRANSFER HABERLERİNİ,BALON TRANSFERLERİ HAYALİ TRANSFERLERİ BURAYA YAZALIM VE BERABER YORUMLAYALIM.
LİG BAŞLADIĞINDA BURAYA GİRELİM VE BÜTÜN YAZILALARI HABERLERİ GÖZDEN GEÇİRELİM,EMİNİM WAY BE DİYECEKSİNİZ.BELKİ GAZETE OKUMAKTAN TRANSFER HABERİ OKUMAKTAN HAYATINIZ BOYUNCA SOĞUYACAKSINIZ.
HER HABERE PARANOYAK GÖZLE ŞÜPHEYLE BAKMAYA BAŞLAYACAKSINIZ.
ASLINDA BU TRANSFER HABERLERİ KULÜPLERİN DE İŞİNE GELİYOR,KULÜPLER SÜREKLİ GÜNDEMDE KALIYOR.
GELİN HERGÜN YAPILAN TRANSFER HABERLERİNİ YAZALIM VE YORUMLAYALIM.
DÜN (24 MAYIS PAZARTESİ) BASINDA ÇIKAN TRANSFER HABERLERİNDEN BAZILARI :
1.) REAL MADRİDLİ RAUL RİJKAARDLA HER KONUDA ANLAŞTI,RAUL GALATASARAY'DA ( FOTO GOL)
2.)REAL MADRİDLİ VAN DER VAART, FENERE YILDA 5 MİLYON EURO ÜCRETLE GELİRİM DEDİ. (FOTOMAÇ)
19.)GALATASARAY'DA FORVETE MAKUKULA.GALATASARAY MAKUKULA İLE ÖN ANLAŞMA YAPTI,HALDUN BONSERVİSİ İÇİN BENFİCA İLE GÖRÜŞECEK (FOTOMAÇ)
20.) HAMİT İÇİN SAVAÇ KIZIŞTI: FENER YILDA 5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ,GALATASARAY KAMTANLIK + YILDA 5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ.(FOTOSPOR)
21.)GENÇ HIRVAT FORVET STOCH'UN 5 MİLYON EURO OLAN BONSERVİSİ GALATASARAY'A ÇOK AVANTAJLI VE UCUZ GELDİ,KAÇIRILMYACAK ( FOTOSPOR)
22.)FENERDE MARC JANKO HAREKATI,AVUSTURYA MİLLİ TAKIMININ GOLCÜSÜ İÇİN FENER KULÜBÜ SALZBURG'A 5 MİLYON EURO TEKLİF ETTİ.(FANATİK)
23.)ARDA İÇİN LİVERPOOL,ARSENAL TOTTENHAM GALATASARAY'IN KAPISINA DAYANDI,ABD'Lİ KULÜP BAŞKANI HENRY'Yİ ALACAĞIMIZA ARDA'YI ALALIM,OLAĞANÜSTÜ BİR FUTBOLCU DEDİ (SABAH)
Özgür arkadaşım,senin başlığın ciddi bir başlık ve faydaşı bir başlık,ben de severek takip ediyorum.
Bu başlık ise balon yani yalan transferlerle ilgili.Çünkü bu cidden komedidir,ligler bitince hrgün değişik isimler sırayla kulüplerimize transfer edilir.Hayali transferler.
Bu haberler de kulüplerin işine gelir aslında. Yani yanlış anlama aynı başlığı açmış değilim,benim değinmek istediğim balon transferler.
eğlencili bir başlık olacağa benziyor..
quote:
Orijinalden alıntı: NetAnket.Net
Özgür arkadaşım,senin başlığın ciddi bir başlık ve faydaşı bir başlık,ben de severek takip ediyorum.
Bu başlık ise balon yani yalan transferlerle ilgili.Çünkü bu cidden komedidir,ligler bitince hrgün değişik isimler sırayla kulüplerimize transfer edilir.Hayali transferler.
Bu haberler de kulüplerin işine gelir aslında. Yani yanlış anlama aynı başlığı açmış değilim,benim değinmek istediğim balon transferler.
Benim için iki başlık olması fark etmez. Ben o konuyu her gün 10 tane transfer başlığı açıp forum kirliliği yaratmamak için açmıştım. Yapılan saçma haberler ile de burada dalga geçilebilir
senin başlığın faydalı olmasının yanında çok iyi içerik sağlıyorsun ilgileniyorsun,bunu herkes yapamaz.emek harcıyorsun,mutlaka dakikalarca okuduğum başlıklardan biri.eline sağlık.