Şimdi Ara

HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
668
Cevap
10
Favori
49.036
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Valla hocam neye süpriz gelirse gelsin pek alakam yok. Bugün şöyle bir bakayım dedim eski favorilere, here poileri görünce igoda haber edeyim dedim. Belki herkesi haberi çoktan vardıda benim yeni haberim oldu
  • Arkdaşlar bu gün okuduğum bir habere göre here maps uygulaması androidler için hazırlanıyormuş. Benzer özellikte yandexmaps var çıkması güzel olur.
  • iskader kullanıcısına yanıt
    IOS cihazlar için de vardı yakın geçmişte; tekrar gelmesini isterim açıkçası Android cihazlar yönünde de olmalı.
  • iskader kullanıcısına yanıt
    İşin bir de Nokia tarafı var, aklıma geldi değinmeden geçmeyeyim. Biliyorsunuz Nokia X cihazlar var, bunlar Android uygulamalarını çalıştırabiliyor. Android sürümün öncelikle sunulmasındaki asıl faktör budur.

    Saygılar.
  • Üstad zaten haberleri kontrol ediyorum. Nokia x te çalışan here maps neden diğer androidlerde çalışmasın.
  • iskader kullanıcısına yanıt
    Teknik olarak mümkündür belki ama bir yazılımın Android Markette sunulması için belirli prosedürler tamamlanıyordur diye düşündüm bir an...
  • Selamlar,

    MapCreator sayfasında kişisel iz kayıtlarını içeren .gpx dosyalarının yüklenmesine olanak tanınmış. İlgilenenlerin bilgisine sunuyorum.

    Keyifli navigasyonlar
  • Merhaba, Navteq navigasyon sd kartını nereden temin edebilirim?
  • jeanberque J kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Öncelikle kullandığınız cihaz/araç nedir? Bu konu hakkında sahip olduğunuz cihazın firmasına başvuru yapmanız gerekmektedir.

    Teşekkürler,
    Saygılarımızla,
  • Merhaba,

    Bu gün nuvi 52lm model navigasyonu aldım ve bir kaç deneme yaptım. Oturduğum yerden gitmek istediğim yer 8.5 km her gün gittiğim yol haritada da yollar doğru görünüyor ancak ilgi çekici noktalardan bulup git dediğimde İsviçre üzerinden yaklaşık 8000 kmlik bir rota çiziyor. Bu durum resmen cihazdan da haritadan da beni soğuttu. Bilmediğim yerlere gitmek için navigasyonu kullanmak korkuttu beni. Sygic üzerinde bildiğim kadarı ile teleatlas haritası var ve onun kadar düzgün oturduğum bölgeyi gösteren yok.

    Sorun yaşadığım güzergahı özel mesaj yolu ile tarafınıza gönderdim ve bulunduğum bölgede cadde ve sokak isimlerinizde hatalar var hiç yazmayanlar var. Mümkünse bende düzeltmeler konusunda yardımcı olmak istiyorum.
  • Ayrıca mapcreator sayfanızdan haritanıza baktığımda isimlendirmeler ve yollar düzgün görünüyor.


    Çok Önemli not : Navigasyonda haritanızda oturduğum site ve yanımdaki site üzerinde paintte karalanmış gibi yeşil renkte büyük bir karalama mevcut koordinat bilgilerini yine özel mesaj yoluyla size gönderiyorum.


    Teşekkürler.
  • SamirCakir kullanıcısına yanıt
    Selamlar,

    Mapcreator üzerinden baktığınızda yollar düzgün görünüyorsa yayınlanacak ilk güncellemede eksik yerler gelecektir.

    Not: lokasyon için koordinat bilgisi bana ulaşmadı.

    Keyifli navigasyonlar.
  • Özelden karalanmış olan yerin koordinat bilgisini gönderdim, ayrıca harita güncellemesini yeni yaptım 2014.40 harita yüklü map creator'da navigasyonumda eksik ve yanlış görülen yerler düzgün görünüyor. Umarım dediğiniz gibi bir sonraki güncellemede eksik yerler gelir.

    Teşekkürler.
  • Merhaba,

    Bende dün Garmin nüvi 52lm modelini aldım bir kaç sorunu paylaşmak varsa çözümüne ulaşmak istiyorum:

    - Cihaz açılırken herseferinde sözleşmeyi kabul etmemi istiyor ona Tümünü Kabul et diyip geçtikten sonrada, araç kullanırken arama yapmayın gibi bir uyarı daha çıkartıyor, bunları kapatmanın bir yolu varmı ? İstediğim arabayı çalıştırdığımda birde bunları onaylamakla uğraşmamak.

    - Uyduları tam olarak buluyor bir kaç yere git demeyi denedim her seferinde sitenin önündeki göbekten U dönüşü yaptırmak yerine arka taraflardan uzun bir rota çizip şehir turu attırıyor resmen ( En hızlı rota için ayarlardan seçili)

    - Evden hergün işe gittiğim yol 8.3 km poilerde de çalıştığım yeri buluyor ve düzgün bir rota gösteriyor ancak git dediğimde İsviçre üzerinden bir rota çizip yaklaşık 8000 kmlik bir güzergah çıkartıyor. Bunu defalarca denedim kapattım açtım cihazı vs.. Daha önce bir çok navigasyon kullandım telefonumdaki sygic de buna dahil hiç bir sorun yaşamadım.

    - Yine anlamadığım bir şekilde belirttiğim gibi site önündeki göbekten U yapıp otobana veya işe gitmekte kullandığım yolu vermiyor onun yerine çok uzun ve alakasız yollardan götürüyor. Diğer tüm navigasonlar igo, Sygic, tomtom gibi kırmızıyla belirttiğim yerden düzgün yoldan götürürken Garmin neden Sarı ile çizili yerden götürüyor anlayamadım.

    Resim




  • Bu gün cihazın değişimi bimeksten yaptık aldığım cihazı hiçbir güncelleme yapmadan bimeksten çıkınca denedim sorun yaşadağım daha öncede şikayet ettiğim rotalarda denedim ve hiçbir sorun olmadığını gördüm gayet düzgün ve istediğim gibi rotalar çiziyordu.

    Ancak eve gelip garmin express ile harita güncellemesi ve sistem güncellemesini yaptım terar sorun yaşadığım şekline döndü.

    Anlaşılan o ki Garminin yayınladığı güncellemede bir sorun var geride dönülmüyor. Becburen bu sorunu garmine iletip güncelleme beklemekten başka çaremde kalmadı gibi görünüyor.
  • Selamlar,
    2014.40 haritalarda mı, yoksa 4.30 versiyona yükselen yazılımda mı sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
    Güncellediğinizde hangi güncellemeyi yaptı cihaz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DD252Admin -- 28 Mayıs 2014; 7:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DD252Admin

    Selamlar,
    2014.40 haritalarda mı, yoksa 4.30 versiyona yükselen yazılımda mı sorun olduğunu düşünüyorsunuz?
    Güncellediğinizde hangi güncellemeyi yaptı cihaz?

    Sorun olduğunu düşünmüyorum sorun kesinlikle var güncelleme öncesi her şey düzgün iken güncelleme sonrasında rota planlamaları resmen sapıtıyor.

    Cihazı aldığımda üzerinde 2014.10 harita vardı yazılım sürümüne bakmadım. Garmin exprese taktığımda 2014.40 harita ve yazılım güncellemeleri buldu ben sadece harita güncellemesini yap dememe rağmen yazılım güncellemelerinide yaptı. Yazılımsal bir sorun olduğu kesin acilen düzeltilmesi gerekiyor.
  • SamirCakir kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler;

    Bildirimde bulunalım o zaman buradan.
  • Bu konuyla ilgili baytekini aradım teknik desteğiyle görüştüm cihazı göndermemi söylediler. Kargoyu da ben karşılayacakmışım gerekli yerlere mail attım sonuç bekliyorum bakalım.
  • 40°58’58.74” Kuzey ─ 29°4’17.40” Doğu ile 40°58’55.27” Kuzey ─ 29°4’30.26” Doğu koordinatları arasında bulunan Hamle Sokak’ta (Merdivenköy Mahallesi-istanbul) bir tuhaflık var.

    Ekteki resimde de görüleceği gibi, bu sokakta Doğu’ya doğru gidip “b” noktasında kesistiği Güven Sokağı’na girmek istediğimde cihazım (garmin 2507-LMT) “Mümkünse U dönüşü yapın” diye uyarıda bulunuyor. Söz konusu sokağı ne zaman kullansam bu olayla karşılaştım. Oysa sık sık geçtiğim bu sokakta tek yön uygulaması (her iki yönde de) filan yok!

     HERE MAPS [NAVTEQ] - Türkiye [Harita Hata ve Düzeltmeleri] Bilgilendirme Başlığı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yüzde80 -- 1 Haziran 2014; 22:52:35 >




  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.