< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
Uzun zamandır hiçbir yardım yapılmaması ve konunun ölmüş olması çok üzücü beni yinede sorunumu paylaşayım belki gören yardım eden olur :) benim aracımda NAVTEQ harita var aracım honda civic hatcback 2.2 dizel Türkiyede bulunmayan bir araç harita yazılımında Türkiye ne yazıkki yok bunu nasıl ekletebilirim? |
|
Merhaba @serkanseyko Donanım ile alakalı durumları cihaz üreticisiyle iletişime geçerek çözebilirsiniz. Bu başlıkta daha çok harita güncellemeleri ve hatalar ile ilgili bildirimleri alıp işleme koyuyoruz. Saygılar |
|
İstediğim de güncelleme zaten Türkiye haritası var mı varsa onu istiyorum yotube da bir videoda bir arkadaşta aynı araçtan var ve harita ekli ama 7 yıllık bir video kendisine ulaşamıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanseyko -- 12 Kasım 2020; 8:28:12 > |
|
Mersinde H. Okan Merzeci bulvarı üzerine yapılan battı çıktı ve üst kavşağı ne başarsoftun 3. çeyrek haritasında var ne de sizin haritada var. Yapılalı 1 yılı geçti dal çık. Bu sadece TomTom'da var. @MapCreator < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.shadowx -- 29 Aralık 2020; 17:1:24 > |
|