Şimdi Ara

Herbalife kullanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
13.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya da kullanmış olan. Bunun hakkında düşünceleriniz nedir? Doktorlar tavsiye ediyorlar mı?

• o da ne yeni duydum
  • Zayıflama ile ilgili bir nevi ilaç gibi birşey.
  • Ben zamanında Herbalife nin şampuanını kullandım mükemmel birşeydi.Kepeği sorunsuz çözdü.Kafada hiç kepek olmuyordu..o şampuanı 20 ytlye almıştık.ama dahada bulamadık o ayrı mesele..halende kutusu duruyor banyoda:) lazım olacak diye saklıyorum..çok süper..

Zayıflama şişmanlama vsvs türlerinde kullanmadım pek bilgim yok ama şampuanı mükemmel ötesi birşey.
  • kullanmadım direk pazarının içersindeydim

tamamen oligarsik bir yapi var kazanc sisteminde

ürünleri nasıl soruyorsan 5 para etmez
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

Zayıflama ile ilgili bir nevi ilaç gibi birşey.

quote:

Orjinalden alıntı: :Fatih:

Ben zamanında Herbalife nin şampuanını kullandım mükemmel birşeydi.Kepeği sorunsuz çözdü.

• quote:

Orjinalden alıntı: Daisly

kullanmadım direk pazarının içersindeydim

Yani kullanmayı tavsiye etmiyor musunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ritalin kullanan var mı
    7 yıl önce açıldı
    D Vitamini kullanan var mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Citoles kullanan var mı
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Alfredo

quote:

Orjinalden alıntı: Daisly

kullanmadım direk pazarının içersindeydim

Yani kullanmayı tavsiye etmiyor musunuz?

arkadaşlar pazarlama tuzağı bunlar beş para etmez. sizin aldığınız ürünlerden kaç kişi kar yapıyor. titan bunlar. 5 milyonluk şeyi mucizeymiş gibi basıyorsunuz paraları.
  • kullanan benim tanıdığım çok kişi var. diş hekimi eczacı biyolog gibi sağlıkla iç içe olan kişilerde var aralarında
    ben hala tereddütteyim.inanayımmı inanmayımmı.ama bir gerçek varki görünüş olarak işe yarıyor.sağlıklı mı değilmi sorusu net olarak çözülmüş değil. sağlıksız olduğu yönünde bir çok hurafe var ortalıkta ama hiç birinin resmi yada resimli belgeli kanıtı yok.

pazarlama konusuda o kadar acımasız değilim.sonuçta satılan malzemeden bir çok kişi para kazanıyor ama bu kazanctan en büyük payı son satıcı alıyor. insanlara ulaşmanın en kolay yolu bu.kullan kullandır sat.bence bu işi yapanların pazarda domates satanlardan farkı yok.çünkü kimse domatesi direk tarladan toplayıp satmıyor .domates evimize girdiğinde arada para kazanan çok sayıda aracı yokmu?

yazdıklarım şahsi düşüncemdir. şirketin yada kişilerin savunucusu değilim.eleştiri yaparsanız lütfen bunu göz önünde tutun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedisan -- 22 Mayıs 2008; 0:06:06 >

• bu herbal cılardan bana ıs teklıfı gelmıstı bı kac arkadasa sordum aman gıtme fean dedıler ıyı para kazandırıyomu bu herbal zamazıngosu
  • Türkiye'ye ilk getiren biziz...Beş para etmez..Sadece para tuzağı;)
  • 9 sene önce distrübütrlüüğünü aldım , 8 sene önce bıraktım . Birton reklam kokan süslü laflarla insanları hala kandırabildiklerine göre adamlar işin ehli.
    O kadar az yedikten sonra zaten zayıflarsın, herbalife alınca yemek yemiyorsun ki , meyvu suyu ile tozu karıştırıyorsun gene aç kalıyorsun . Otur çorba iç tüm gün aynı şey , bunu böyle diyince de " ama bunda her tür vitamin mineral var , vücud bitkin kalmıyor" gibi bir bahane üretiyorlar. Pazarlayan kişilerin evde çalıştıkları bir ktap var, orda sorabilcen potansiyel soruların cevaplaarı hazır zaten, sen bişi diyon adam tak cevap veriyor..
    bende de var hala duruyor , fiyatın yüzde 50si yada daha fazlası zaten satan adamların cebine giriyor, senin aldığın malın değerini düşün işte..
  • benim arkadaşımda bayisi idi yaşattılar adam bir uzakdoğu gezisi bir bilmem neresi,bu paralar kimlerden tabiki kananların cebinden giden, titan alt etmiş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.