Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
7
Favori
987.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Selam dostlar
    Kulaktan duyma haberlerle ya da sadece kişisel görüşlerinize dayanarak (ki kişisel görüşler her zaman önemlidir ama her zaman doğrudur denilemez) herhangi bir konu hakkında yorum yaptığınızda, sadece yorum yapmış olursunuz. Doğruyu anlatmak,bilgi vermek,ikna etmek için elinizde genel geçer doğruluğu olan veriler olması gerekir ki bir şekilde ya bilime ya da ilime sırtınızı yaslayacaksınız.
    Örneğin Kilo kaybı için son dönemlerde çok yaygın olarak kullanılan yöntem gastrik bypass (tüp mide ameliyatı) zararlı mıdır?
    ''Anesteziye bağlı riskler, nefes darlığı, enfeksiyon, ölüm, safra kesesi taşları, beslenme bozukluğu, kan pıhtısı, damar tıkanması, kanama, kaçaklar (Karın içi iltihap), kusma, fıtık olarak bilinen bilimsel bir çok riski vardır.'' diyebiliriz. Peki obezitenin yaşam kaliteniz ya da yaşam süreniz üzerindeki riskleri ile karşılaştırıldığında, bir obezin bu cerrahi yöntemle kilo vermek istemesini mantıksızlık olarak niteliyebilir miyiz?
    HERBALIFE ürünleri zararlı mı?
    Şimdi size ne zararı aksine faydalarını öğrenmiş olsanız elinizden düşürmezsiniz desem beni topa tutacaksınız biliyorum!
    Herbalife ürünleri destekli aktif yaşam kulüpleri ile ameliyat masasından kalktım, sağlığıma kavuştum,hiç sarkma olmadan ciddi kilo verdim ve hatta iş planı içerisinde aktif olarak bulunuyorum diyerek uzun uzun cümleler kursam ürünlerin ve şirketin reklamını yapıyor olacağım öyle bir amacım da olmadığından uzatmıyorum.
    Bilinmesini isterim ki, arkasında ciddi bir bilim insanı gücüyle (bknz Louis Ignarro tıp alanında nobel ödülü almış farmakolog, Prof Dr. İsmet Tamer Herbalife Türkiye Beslenme Danışmanı Kurulu üyesi vb...) 40 yıllık ve şu an dünyanın 94 ülkesinde faaliyet gösteren,New York borsasında milyarlarca dolarlık işlem hacmiyle işlem gören dev bir firmanın insan sağlığı ile oynama riskini alma ihtimali nedir, hadi bu risk alındıysa 40 yıl ayakta kalma olasılığı nedir sorularının cevabı bulunduğunda en basit haliyle konunun özü anlaşılabilir olacaktır.
    Pazarlama ve satış sistemi ile ilgili bazı hatalar yapılmış olabilir,yeterince donanımı olmayan distribütörler fayda değil satış odaklı bir anlayışla çalışmış,çalıştırılmış ,takip ve müşteri etiği anlamında yanlışlar içine girmiş de olabilirler. Mahallenizdeki her esnafın aynı ticari ahlaka sahip olmadığı gibi network sistemiyle dünyaya açılan bir firma içindeki distribütörlerin de hatasız işi yürütebilme meziyetinde olmasını beklemek tabi ki olası değildir.İşte bu yüzden son dönemde açılan beslenme ve aktif yaşam kulüpleri ile doğru bilgilendirme ve takip yapılarak ürün değil öncelikle sonuç satabilme anlayışı ile bir çalışma yürütülmektedir. Eğitimlerin çeşitliliği ve seviyesi gerçekten çok üst düzeye taşınmış bulunmaktadır.
    Daha bir çok şey anlatabilirim elbette ama konunun özünden ayrılmadan söylemek istediğim,
    Üniversite mezunuyum ticaretle uğraşıyorum herbalife ile yakın ya da uzak hiç bir bağlantısı olmayan ve ciddi bilançoları olan bir firmanın sahibiyim,bir çok forumda yazıldığı gibi asosyal işsiz güçsüz insanların bu işi yaptığına katılmıyorum.
    Eşimle birlikte ayrıca bir aktif yaşam kulübümüz var eşim yaşam koçluğu ve beslenme danışmanlığı sertifikasyon sürecinden sonra insanlara destek olmaya başladı,kendisi de benim gibi üniversite mezunu ve bilgi birikimi tam olan bir kişidir.İki evladımız ile birlikte hem firmanın tüm ürün gamını kullanıyor hem de kulübümüzde bir çok insanın hayatını değiştirmeye çalışıyoruz. Henüz ölmedik:) ,hiç bir sağlık problemimiz yok, periyodik olarak yaptırdığımız kan tahlillerimizin her birinde tüm değerler olabildiğince iyi çıkıyor, tüm üyelerimize bu programa iştirak etmeden önce tahlillerini yaptırma konusunda ciddi tavsiyelerde bulunuyoruz,yurt içi ve yurtdışında firmanın düzenlediği her eğitime katıldık katılmaya devam ediyoruz,çok mutluyuz,huzurluyuz ve de yaşamları olumlu yönde değişen insanları gördükçe bu işi çok daha fazla şevkle yapıyoruz. Tarikat,ponzi,titan,saadet zinciri vs kısmı en çok güldüğüm kısım bu konuda bırakın verilerle bilgi vermeyi yorum dahi yapmıyorum. Evet bir kariyer planımız ve hedeflerimiz var,olmasa garip olurdu zaten ama çalışmadan kimse eşime ya da bana getirip de para vermiyor. Kulüp her sabah saat 06:30 da açılıyor emek veriliyor,çaba sarfediliyor,dükkan kirası,faturalar ve vergi ödüyoruz,onlarca insanın bırakın kilo problemini çözmeyi bir anda şahsi problemleri ile ilgilenir halde buluyoruz kendimizi. Öyle suyun içine bundan koy çalkala iç kilo vereceksin demiyoruz yani,öyle kilo vereceğine inananlar da varsa hiç bulaşmasınlar sonuç alamazlar.
    Yani sevgili dostlar, işin özü sağlıklı beslenmek,bunu herbalife ile ya da kendi bildiğiniz şekilde yapabilirsiniz. İşini çok iyi yapan diyetisyenler de var onlardan da yardım alabilirsiniz. Amacınız yaşam kalitenizi arttırmak ve sevdiklerinizi olabildiğince uzun bir ömür içinde tutabilmekse şayet, doğru beslenmeyi aktif yaşayabilmeyi de öğrenmelisiniz. Çözüm yolları çok,karar sizin. Ama lütfen önce bilgi sahibi olun,sonra doğru deneyimleriniz olsun en sonunda yorum yapın ki söylediğiniz her sözün inandırıcılığı olsun. Hayatta en acı veren şeylerden biri,bazılarının sizi aptal yerine koymasıdır,oysaki aptallık "zeka, anlayış, nedensellik ve sağduyunun kullanılamamasıdır"
    Sevgiyle ve sağlıkla kalın




  • https://www.youtube.com/watch?v=s6MwGeOm8iI&app=desktop

    10.dkdan sonra izleyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • F0NDiP kullanıcısına yanıt
    https://www.ted.com/talks/peter_attia_is_the_obesity_crisis_hiding_a_bigger_problem?language=tr
    bunu izle sonra konuşalım har birde bu adamın günlük yaşamını paylaştığı videolar var neler yeyip neler yaptığını gör
    sonra tartışırıh
  • emneypl E kullanıcısına yanıt
    Yok 500 milyar insan kullanıyor. Ufak at da civcivler yesin.

    Kardeşlerim aziz Romalılar...
    Doğal beslenin, yürüyüş yapın, bisiklete binin. Dalından meyve koparın yeyin, etinizi baliginizi eksik etmeyin, ekmekten ve şekerden kesinlikle uzak durun, yüzün, spor yapın, doğaya gidin nefes alın ama bu zimbirtilari almayın... alın diyen şirin gösterenlerin de ağzına kürekle iki tane patlatın.

    Kalın sağlıcakla.
    Bir dost...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu suya katılan çay denilen şey sanırım bende kaşıntı-deri döküntüsü yaptı
    bugün netleştireceğim
  • Arkadaşlar ,6 aydır Herbalife ile beslenen arkadaşımın vücüdunda deri dökülmeleri ve yoğun sivilceler başladı. Henüz dokta gitmedik, azı faydalı çoğu zarar bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle ürünlere para kaptırmayın.İradeli olun şekerdir işlenmiş gıdadır bu tür ürünlerden uzak durun.Mide ameliyatı filan çok uç.İrade yoksa zaten insan özelliği azalıyor.İrade kardeşim ya
  • 5 yıldır bu ürünleri ailem ile birlikte kulanıyorum ilk 3,5 ayda 18 toplamda 22 kilo verdim, yarı zamanlı olarak bu işi de yapıyorum. daha önce hiç olmadığı kadar kendimi iyi hissediyorum. Aynı zamanda birçok insanın hayatına olumlu şekilde katkıda bulundum. Bu bir tercihtir. Yaşam tarzdır. Olay bir ürün kullandık olayı değil beslenme alışkanlığını değiştirme olayıdır. isteyenlere hem iş fırsatı hem kilo kontrolü konusunda yardımcı olabilir. 05076396199
  • Türk Eczacıları Birliği, Herbalife ürünlerinin hepatik advers reaksiyon riskiyle ilgili görüş bildirmiştir. Bu sebeple eczanelerde satışı yasaklanmıştır. Herbalife ile ilişkili karaciğer hasarı ilk olarak İsrail’den, ardından İspanya, İsviçre, İzlanda, Arjantin ve ABD tarafından rapor edilmiştir. Asya-Pasifik bölgesinden iki ay boyunca Herbalife’a ait üç ürünü tüketen genç bir kadın akut karaciğer yetmezliği ile ilişkili ilk ölümcül vakadır. Herbalife ile ilgili hepatotoksisiteyi (Ocak 2000 – Şubat 2015) incelemek için bir literatür taraması yapıldı ve bunlardan yedisi toplam 53 vakayı açıklayan raporlar olan 32 yayın bulundu. Herbalife ürünlerinin hepatosellüler, kolestatik ve karışık tipte karaciğer hasarını ürettiği gösterilmiştir.

  • F0NDiP kullanıcısına yanıt
    Kalbe dokunan ürünleri var. Bazıları toplatılmıştı.
  • Bir Kedi Gördüm Sanki kullanıcısına yanıt
    Bir de bunların gözünü para o kadar bürümüş öyle havaya girmişler ki doktor beğenmedikleri gibi kendilerini de diyetisyen sanıyorlar. Pek normal bir ruh hali değil bu. İlk etapta az kalori bol su ile kilolar gidiyor kullandım biliyorum. Ama asla sürdürülebilir değil. Paranıza yazık. İnsan bu şekilde beslenen bir canlı değil.
  • Mori kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. Bırakamayın da hep satsınlar. Yoksa kilo alırsınız mazallah. Ticari işler bunlar. Uzun vadeli değil. Herkesten bir tırtık. Satıcıları bile kilolu. Çünkü hamur kızartma yiyorlar. Milleti ikna etmeye telefonla instagramla avlamaya çalışıyorlar. Kilo veriliyor bir iki ay. Sonra eskiye dönüş daha da kilo alışla moral bozukluğuyla döngüye giriyorsunuz. Satıcı olup bir de onu deneyeyim diyorsunuz. Bir sürü pasif distribütör var ucuz almak için distribütör olmuş.
  • my_secret M kullanıcısına yanıt
    Yalan. Uzun vadede kilolar geri alınıyor. Normal beslenmeye dönünce. En baştan diyetisyene git en azından kan tahlili vs yapıyor zaten sonrasında gideceksin boşuna paranı kaptırma. Ayrıca sen kimsin vasıfsız iş bulamayanların saldırdığı bir iş modeli bu. Zayıflatamazsak krem satarız modeli.
  • *RoyalBlue* kullanıcısına yanıt
    Su içmemişsin demediler mi :)))))
  • Barlas kullanıcısına yanıt
    Kaferinden o iyi hissetme. Enerji de vermiştir.
  • ahmeteralpis A kullanıcısına yanıt
    👍🏻
  • firatcamli F kullanıcısına yanıt
    Çiğneme isteği başlamadı mı?? Özellikle akşamları.
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Geriye ne kaldı
  • NoCHeNKa N kullanıcısına yanıt
    İlk zamanlar hiç de spor yapın falan demiyorlardı. Şimdi baktılar satışlar düşüyor herbiri diyetisyen havasına girdi. Beslenme koçu falan diyorlar kendilerine.. yeterki satış olsun. Düzenli ve kesintisiz programa uyarak kullanabilen yok denecek kadar az.
  • NoCHeNKa N kullanıcısına yanıt
    Çekildi . İçeriği de değişti ve yeniden piyasaya sürüldü. Kalp krizi geçiriyordum neredeye çarpıntıdan. Thermo iie bAşlayan bir üründü. Sizin kilonuz fazla değildir ondan çarpıntı olmuştur dediler. Her şeye inanmayın para kazanıcaz diye. Başka ürünler de var piyasadan çekilen. O artık üretilmiyor onun yerine bu var dedikleri.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salem33 -- 28 Aralık 2020; 9:3:8 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.