Şimdi Ara

Herbalife' ın zararları hakkında bilgi lütfen.. (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
310
Cevap
7
Favori
987.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • virtue051 V kullanıcısına yanıt
    Son cümleniz her şeyi bitirmiş zaten. Başka hangi bakanlıktan alacaktı ki?

    Yalnızca gıda takviyesi olan, ilaç olarak kullanılmayan, içinde kimyasal madde olmayan tüm ürünler Tarım Bakanlığı izni ile üretilir ve satışa çıkarılır ;)

    Ha yok "ben sağlık bakanlığından izin isterim" diyorsanız, o zaman o ilaç olur işte...
  • tarım bakanlığından izin lan pek çok gıda takviyesinin sağlık bakanlığına yapılan ihbarlar sonucu piyasadan çekildiğini biliyor muydunuz ?
  • virtue051 V kullanıcısına yanıt
    Peki siz bugüne kadar Herbalife'ın hiç bir ürününün piyasadan çekilmediğini biliyor musunuz? :)
  • su urunler bildigin para tuzagi ve milleti zengin etmek icin alinan seyler kullanipta mantikli bulmak akil kari degil enerji diyorsaniz dinamiklik diyorsaniz bir zahmet gunde bir saat slor yapin bakin bakim gununuz nasil enerjik nasil dinamik sekilde gececek size kazandiracagi kondisyonda cabasi vucudunuzun sekil olmasina daha gelmedim bile gunumuz dunyasinda insan oglu hazirci oldugu icin bu urunler su gibi satmaya devam edecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dennis Jr

    su urunler bildigin para tuzagi ve milleti zengin etmek icin alinan seyler kullanipta mantikli bulmak akil kari degil enerji diyorsaniz dinamiklik diyorsaniz bir zahmet gunde bir saat slor yapin bakin bakim gununuz nasil enerjik nasil dinamik sekilde gececek size kazandiracagi kondisyonda cabasi vucudunuzun sekil olmasina daha gelmedim bile gunumuz dunyasinda insan oglu hazirci oldugu icin bu urunler su gibi satmaya devam edecek

    kesinlikle katılıyorum.bizim gibi düşük sınıf ülkelerdeki orta düzey gelirli olup hayatındaki düşük standartları psikolojik fiziksel mutsuzluk vs bu takviyeler ile düzelteceğini sanan bir güruh.
  • Sağlıklı doğal yollardan kilo verin :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ünide sağlık okuyan birisi olarak o kadar vitamin ve mineralin tek bir kutu içerisinde bulunması çok saçma geliyor büyük ihtimal genetiği ile oynanarak elde edilen bir maddedir. Böyle tür yiyeceklerin yan etkileri büyük olur özellikle deride belirgin şekilde görülür ve uzun yıllar sonrada yan etkisi çıkabilir. Benim önerim doğal beslenin düzenli olarak spor yapın uykunuzu düzenleyin her şey yoluna girer.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BurakYZ

    Ünide sağlık okuyan birisi olarak o kadar vitamin ve mineralin tek bir kutu içerisinde bulunması çok saçma geliyor büyük ihtimal genetiği ile oynanarak elde edilen bir maddedir. Böyle tür yiyeceklerin yan etkileri büyük olur özellikle deride belirgin şekilde görülür ve uzun yıllar sonrada yan etkisi çıkabilir. Benim önerim doğal beslenin düzenli olarak spor yapın uykunuzu düzenleyin her şey yoluna girer.

    bu dediklerin için az da olsa çaba sarfetmek gerekiyor.insanlar ise oturduğu yerden profil yükseltme gayesindeler.hapları bu yüzden yutuyorlar.

    saygılar.
  • Sağlıklı bir yaşam sağlıklı bir beslenmeyle mümkündür. Günümüzde bu gerçekten zor, ama imkansız değil. İçeriğinin ne olduğundan emin olmadığınız ve aslında varoluş sebepleri sizleri daha sağlıklı yapmak değil, para kazandırmak olan ürünlere karşı temkinli olmakta fayda var.
    Benim önerim Ahmet Aydın veya Canan Karatay gibi bu işi gerçekten bilen insanlara kulak vermektir. Hem sağlığınızı hem de paranızı korumuş olursunuz.

    Bu arada parasını öderseniz değil Messi, Ronaldo, İngiltere kraliçesini bile bu ürünlerin reklamlarında oynatabilirsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugraq -- 27 Ağustos 2014; 16:53:27 >
  • arkadaşlardan biri veryansın etmiş kredi kartı borcundan battı yurt dışına kaçtı diye bir arkadaşını anlatmış, ee arkadaşın aldığı ürünü satmadan gidip kredi kartına abanırsa tabiki karttan batar. bunun herbalife ile ne alakası olabilir.

    ben herbalife üyesi yada distribütörü falan değilim, her hangi bir şekilde toplantılarına katılmadım ve bu zamana kadarda pharmaton vitaminden başka bir şey kullanmadım ama taa ki herbalife ile tanışınca hayatım değişti.
    kendi deneyimlerimden hayatımı nasıl etkilediğinden kısaca bahsetmek istiyorum;

    ben uzun yıllardır havacılık sektöründe çalışıyorum, çok yorucu ve yoğun bir tempo içerisinde olduğum için vitaminle kendimi destekliyordum bir gün herbalife vitamin ve mineral tableti deneme şansım oldu ve sonrasında omega 3, çay ve gıda takviyesi olan shake denilen ürününü aldım, annem 65 yaşında mide sorunu yaşıyor, vitiligo hastası, bacakları varisten harita gibi, anneannem 85 yaşında safra kesesi alındı, yaşlılığın verdiği tüm rahatsızlıklar var kemik erimesi dahil. kendimde ve onlarda olan değişikliklerden bahsetmek istiyorum.

    sabahları yataktan kalkarken 5 dakika daha yatim 5 dakika daha yatim der işe zor yetişirdim şimdi yataktan fişek gibi kalkıyorum, yüzümde sakal kıran vardı eser kalmadı, seborid dermatit denilen ekzemanın bir türü vardı. şampuanını kullandım egzemadan eser kalmadı, doktor ketoral vermişti hiç bir işime yaramadığı gibi param boşa gitmişti ama herbalife şampuanını bunun bir etkisi olabilir düşüncesiyle kullanmadım ama ne hikmetse iyi geldi.

    annem: kadınların klasik sorunu olan hazımsızlık vardı, kemik erimesi başlangıcı vardı, menapozdan dolayı sinir sistemi tavandı hepsinden önemlisi vitiligo hasatsı olduğu için güneşe çıkamıyordu güneş gördüğü zaman kolları yüzü yanıp su topluyordu, bacaklarındaki varislerden bir şey kalmadı (doktor omega 3 sayesinde olduğunu söyledi) herbalife vitamin ve tankuai doğru yazdıysam eğer böyle tabletini kullandı ama sadece sağlıklı bir yaşam için kullandı etkisinin bu yönde olması annemin doktorunu bile şaşırttı, kilo problemi vardı ve biz bunun bir zayıflatma ilacı yada yemeği gibi düşünerek değil, yiyeceklerden alamadığımız besin takviseyini alıp yaşam kalitemizi yükseltmek için kullandık ama bu yönde olumlu etkilerini gördük.

    anneannem: 85 yaşında her türlü hastalık var, safra kesesi alındığı için yediklerine dikkat ediyordu ki zaten yaşlılıkla birlikte bir şey yiyemiyor bazen günde sadece bir dilim ekmek yada bir elma yiyordu gözlerini açamıyordu. dedem 95 yaşında ve hala motosiklete biner balık tutmaya gider, anneannem yerinden zor kalkarken omega3, vitamin ve kalsiyum tabletini kullandı ve ikinci günü oturup koca bir tabak yemeği yarım ekmekle yedi ki inanın bu bizim için çok büyük bir mucize, yerinden kalkıp bir bardak su içerken soluk soluğa kalan kadın bir günde 3 kere pazara gidip onuda unutmuşum alayım diyerek pazar yolunu tuttu.

    ben ve ailem kullanım talimatına uyup düzenli şekilde kullanılması gerektiği şekilde kullandık ve faydasını gördük görüyoruz, benim buraya yazdığım deneyimimden benim bir kazancım yok, herbalife ürünlerini kullandığım için herbalife ne bana madalya takacak ne de başka bir şey. kullanmak veya kullanmamak sizin elinizde tabiki ama dediğim gibi inanılmaz şekilde yaşam kalitesini yükselttiğine birebir tanık olduğum için kesinlikle tavsiye ediyorum.

    emin olun bir şeye yaramadı o oldu bu oldu diyenler ya düzgün kullanmamış yarım yamalak kullanmıştır yada laf olsun diye burada sallıyordur, benzer rahatsızlıkları olanlar varsa annemin vitiligo hastalığının öncesi ve sonrasının resimlerini gönderebilirim, herbalife ürünleri için youtube üzerinde yapılmış testler var, örneğin omega 3 için özellikle izlemenizi isterim.




  • Madem o kadar yararli urunleriniz, madem hayatin sifresini buldunuz, neden marketlerde satmiyorsunuz da kacak gocek yontemlerle pazarliyorsunuz, neden boyle alavere dalavere islerle, yok efenim dunya takimi, milyoner takimi vs. tabirlerle umut tacirligi yapiyorsunuz?

    Bu aksam bu herbalifecilardan biri geldi, basladi durduk yere anlatmaya. Mezun ogrencimizin velisi de oluyor, kirmak istemedim de, bos isler bu isler, hayati yasamaya calisayim, cok para kazanayim derken bosa giden bir hayatla kala kaliyorsunuz.

    Elin Amerikaninin cebini doldurmak icin sarfettiginiz enerjiyi kendi isinizi kurmak icin harcasaniz ne paralar kazanirsiniz bir bilseniz.

    Bir de buna benzer amway var bir de, kardesim de ogrenci haliyle bir miktar para kaptirmisti; amezcua biodisk mi veriyorlar 800 tl karsiligi. Bildigin cay tabagi gibi birsey; yok suyu bu diske dokuyorsun sifali su oluyor, sigarayi soyle surtuyorsun yumusuyor gibi yalan dolan seyler.

    Kisacasi bunlar saadet zincirinin direk parayla yapilani degil de yasal bir ticaret yapildigini gostermek icin bir urun satisi yapilmasi seklinde olanidir.

    Sakin sakin sakin ha, yaklasmayin siz ona, size ne diller doker ... Diye bir sarki vardi bir ara benden tum network marketing meraklilarina gelsin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erci541 -- 13 Ekim 2014; 22:50:08 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • bu şirketin yöntemi kullan kullandırt. üye bul para kazan yöntemidir. ciddi satıcılarla karşılaşan arkadaşlara ürünler o kadar hayati bir şekilde lanse edilmiştirki onların psikolojisinde bu ürüne dil uzatmak suçtur. çünkü kendisine faydalı olduğu anlatılmıştır kendini iyi hissetmektedir kullandırdığı kişilerinde bundan fayda görmemesi olanaksızdır. öncelikle objektif olmak gerekir. açın internetten kontrol edin göreceksinizki genetiği değiştirilmiş ürünlerin başında soya gelmektedir. lütfen objektif olalım. soya proteini üreten yüzlerce firma var ve hepsinin ambalajında ÖĞÜN YERİNE GEÇMEZ ibaresi vardır. herbalife ile yaptığınız diyet planını başka markalarlada yapabilir yine kişlo verebilirsiniz. ancak böyle kilo vermek sağlıklı değildir arkadaşlar. kilo verdiğini söyleyen arkadaşlara inanıyorum. bende antrenörüm. içinde hareket olmadan çayla geçici çözümlerle sağlıklı olamazsınız. mümkün değil ama hadi yeterli beslenmiş oldunuz diyelim dengeli beslenmiş olmazsınız. Bizleri yaratan neden bunca çeşit besini bizlere sunmuş. her türde çeşitli faydalar var. biz insanoğlu sunileştirdikçe ve bu nimetlerin yapısını bozdukça hastalıklara davetiye çıkarıyoruz. sonra dışardan bu gıdaları alamıyoruz deyip daha farklı suni şeyler alıp beyinsel tatmin yaşayıp bizle birlikte buna kanacak yandaşlar toplamaya çabalıyoruz. weider, muscle-tech,universal,ultimate,gnc, all star,multipower gibi daha onlarca yüzlerce yazılabilecek ürün gamı benzer firma var. hiç biri ürününe ana menü gözüyle bakmıyor ve beslenme desteği diyor. bir beslenmeniz olmalıki bu gıdalarda ona destek olabilsin. öğün atlatmak için birde kalitesiz soya proteini içeceğime iki tane yumurta haşlar yumurta proteini alırım. kilo verme işi bir hayat tarzı olmalıdır. yıllarca sürdürdüğünüz yanlış beslenmeyle gelen yağları eritmek için acele edip bir kaç aya sığdırmaya çalışmak anlamsızdır. hayatımızdaki yanlışları düzeltip bunu bir yaşam tarzı edinmek en doğrusudur. her kil o veren sağlıklı olamıyor ne yazıkki. kilo vermeye çalışıp canından olanları görüyoruz. bir kaç sohbetle internette bir iki tıklamayla hemen her konuda profösör kesiliyoruz. en büyük servetiniz sağlığınız. peşin hükümlerle geri planda neler olduğunu bilmeden servetinizi saçıp savurmayın derim. herkese sağlıklı mutlu bir yaşam diliyorum.




  • LÜTFEN OKUYUN......

    sevgili arkadaşlar baktım konu iki senedir devam ediyor ben de katkıda bulunayım dedim. madde madde yazacam lütdfen ukalalık olarak algılamayın. herkes kendi doğru bildiğine inanabilir.

    1. evet tahmin ettiğiniz gibi bende herbalife distiribütörüyüm.
    2. evet 4 ayda 24 kilomdan kurtuldum. ürünler bende işe yaradı
    3. Bütün aileme kullandırıyorum. Zararlı olduğunu düşünmüyorum. şu anda memnun olmayan hiç bir aile ferdi ile karşılaşmadım.
    4. herbalife zayıflatmaz arkadaşlar. herbalife kendisininde söylediği gibi öğün yerine geçer. yani sadece yemektir. ancak düşük kalorili ve yüksek proteinli yemektir. yani zayıflamanızı sağlayan şey aslında düşük kalori almanızdın. HERBALİFE MUCİZE DEĞİLDİR. SADECE SAĞLIKLI YEMEKTİR.
    5. kilo almak isteyen insanda normal yemeğinin üzerine herbalife ile beslenirse normalde aldığından daha fazla kalori aldığı için kilo almaya başlar
    6. herbalife protein ağırlıklı beslenme olduğu için kilo kontrollerinin her iki türünde de kas oranınızı arttırmaya başlayacaktır.
    7. herbalife yemek olduğu için ve kimyasal içerik içermediği için sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlandırılmamıştır. bitkisel içerikli olduğu için tarım bakanlığı ruhsatı vardır. neden sağlık bakanlığı rhsatı yok diyen arkadaşlar şu şekilde düşünebilir. kurufasulyeyi de tarım bakanlığı denetler sağlıkl bakanlığı değil. sağlık bakanlıpı sadece kendi ilgi alanına giren şeylere ruhsat verir.
    8. dikkat ederseniz herbalife işi ile uğraşanlar kilo verdim aldım demezler kontrol ettim derler. bunun sebebi bakanlık emri ile herbalifeın zayıflama ürünü değil sadece kalori azaltılmış yiyecek olduğu ve siz kilo verdiremezsiniz sadece kalori kontrolü ile kilo kontrolü yapabilirsiniz diye uyarması neticesindedir.
    9. herbalife sağlıklı yaşam desteklemesi için kurulduğundan şu felsefe üzerine çalışır. %80 beslenme %20 egzersiz. ben egzersiz yapmayım. bütün gün oturayım herbalife yiyeyim ama fit bir görünüme kavuşayım diyorsanız bunu unutun. evet herbalife kalorisi düşük olduğu için ilk etapta yağlarınızı yakmanızı ve sağlıklı beslediği için kas oranınızın artmasını sağlar ama egzersiz ve belli oranda aktif yaşamı benimsemezseniz asla fit bir görünüme kavuşamazsınız.
    10. herbalife in pazarlama işi olmadığını söylenmesinin sebebi. herbalife dist. ürünü verdikleri kişiyi takip etmek ve sonuç aldırmak zorundadır. eğer sonuç almıyorsa(kesinlikle verilen tavsiyelere uymuyor demektir) o zaman 30 gün içinde ürünleri geri alınır ve parası iade edilir. bu sebepledir. dist. genelde müşteri aramaz sadece tavsiye eder. öncelikle kilo kontrolü yapacak kişinin kendisi buna kararlı olmadılır.
    11. herbalife işinde asla ve asla kolay para yoktur. normal bir iş gibi görülüp çalışmadıktan sonra zengin olmayı falan beklemeyin. bu işi ancak ciddiye alırsanız para kazanırsınız. ve şunu unutmayın herbalife diğer işlerden daha eğlencelidir evet ama çom çok çok zor bir iştir. çünkü birebir insanlar ile uğraşmak ve sonuç aldırmak zorundasınız. herbalife belli düzeyde ek gelir sağlamak için mükemmeldir. ama ciddi servet kazanmak istiyorsanız ve bu serveti her ay almak istiyorsanız. üzgünüm ama yıllarınızı vermeniz gerekir. bizler başka işlerde yıllarca çalışıp aynı maaşı almaktansa herbalife da yıllarca çalışıp artan düzeyde sürekli para kazanmak istediğimiz için ve çocuklarımıza miras bırakabileceğimiz için bu işi yapıyoruz. parayı ve ürün stoğunuzu kontrol etmeyi öğrenemezseniz bu işte maalesef zarar edersiniz.
    12. herbalife müşterileri rutin olarak ölçüm cihazları ile ölçülürler. bu süreçte yağ oranları düşmeli, kas ve su oranları artmalıdır. ürünleri veren dist. bunu sürekli kontrol eder ve müşteri yapacakları konusunda uyarır.
    13. herbalife 1 öğünü yaklaşık 210 kaloridir. sizin vücudunuz günde 2000 kalori yakıyorsa 2 öğün herbalife ile beslenip kalan tek öğünde 1200 kalori üzerinde yemek yerseniz. sonuç bekleyemezsiniz.
    14. herkes bu ürünleri sonuna kadar kullanacak diye bir kural yok. herbalife bıraktıktan sonra. günlük kalori değeriniz üzerinde yemek yemeğe devam ederseniz tabiki kilo alırsınız. herbalife ın amacı insanları sağlıklı beslenmeye alıştırmaktır. yani az yiyerek yaşabileceğinizi kanıtlamaktır. tek sihir burada.
    15. eğer biz distiribütörlerin pizza hamburger kebap gibi yiyecekleri hiç yemediğimizi düşünüyorsanız. gülerim size. unutmayın. insanlar yemeği sever. ve sevdiklerinden mahrum kalmak güzel bir şey değildir. sadece ölçülü yemeği öğrenmek ve yeterince aktif yaşama alışmak gerekmektedir.
    16. soracağınız sorulara seve seve bilgim dahilinde cevap verebilirim.

    vakit ayırdığınız için teşekkr ederim. bu foruma fazla girmediğim için bana soru sorarsanız cevap veremeyebilirim. bu yüzden mail ile haber verirseniz foruma bakarım
    Saygılarımla
    KeremTosun
    keremtosun@gmail.com




  • masallar masallar.
  • Bende bir dostumun şiddetli tavsiyesi üzerine merak ettiğim için gittim.Bana gittiğim yerde zayıflamak üzere tasarlanmış içinde ne olduğu yazan fakat ne bir sağlık bakanlığından ne bir devletin kalite kurumundan alınmış belgesi olmayan ürün ikram edildi.Ürünü ikram eden ve bana satmaya çalışan tombul bir ablaydı:)))Ürün ise ÇAY.

    *Arkadaşlar ürünün içeriği doğal diyorlar.
    *Katkı maddesi yok diyorlar
    *Ülkemde satmaya çalışıyorlar.
    *USA North Amerıca & South Amerıca obezlikten kırılırken,bize burda 3-5 berduşun bulunduğu Nobel'den yok bilmem ne profesorunden bahsediyorlar.

    *AMAÇ
    *İnsanları spordan soğutmak
    *Sebze meyve varken konsantre kimyasal kapsüllerle gıda takivyesi yedirip ilaç sektöründe para kazandırmak.
    *Bu ürünü yapan DR arkadaş (şaklaban)Annesi şeker hastası olduğu için bu çalışmaları başlatıp kilo verdirmeye kalkmış.Annesini kullanarak piyasa yapmış.Ben anneme içirdim en değerli varlığıma zaralı olsa içirirmiydim diye:)))Zaten annen ölüm döşeğindeymiş kobay olarak kullandım de kabul et saygınlık kazan.

    *HEDEF
    *Bir sürü taşra insanı(benim ülkemin bakir saf ve temiz kalpli insanlarını)toplayıp beyinlerini yıkayıp yıkadıkları beyinlerinde başka beyinleri yıkayıp kendilerine getirmeleri sağlamak.

    *Cevap verilemeyen sorular;
    1-Ürün sadece neden merdiven altlarında satılıyor yada evden bozma ofislerde satılıyor.
    2-Neden satılan ürünlere fatura-fiş kesilmiyor.
    3-Ürünün garanti belgesi yada sağlık bakanlığı onaylı belgeleri neden yok.
    4-Neden ürünler kutusuz.
    5-Satan kişiler neden bu kadar cahil.
    6-Neden biz Eczaneden alamıyoruz.
    7-Bu kadar profesyonelseniz zayıflama değil öncelik şifası olmayan hastalıklara şifa bulun.Neden kanserle uğraşmıyorsunuz.Neden felçle uğraşmıyorsunuz.


    Kural basit;

    Mide 3 kısımdan oluşur.
    1a-yediklerimizin biriktiği yer,
    1b-su için ayıracağımız yer,
    1c-nefes almak ve gaz için bırakmamız gereken yer.

    Günlük gereken egzersizleri de yaptınızmı kilo milo almazsınız.


    Oyuna gelmeyin.Peygamber efendimiz (sav)2 günde 3 öğün yemek yerm




  • Merhaba Arkadaşlar

    benim bir arkadaşım 130 kilo babası 165 kilo annesi 95 11 yaşındaki kardeşide 65 kilo yani genel olarak bi obezlik var.1,5 yıldır gano exceli araştırıyordum ve distribütörlüğüne başladım.ama arkadaşımdan dolandırıcı olduğumu düşünmesin diye ürün satışı yapmadım yapmak istemedim.sonra gidip 2 bin liraya yakın bi herbalife paketi satın aldılar tüm aile için.2 ay düzenli olarak kullandılar en küçük çocukta ağız yaraları çıkmaya başladı ve arkadaşım uğurda kemik erimesi başladı hemen ürünleri geri vermek istediler fakat iade kabul edilmedi. arkadaşım her geçen ay daha fazla kilo almaya başladı ve dayanamadım benim ürünlerimden bir kaç tane denemesi için ücretsiz verdim sıcak çikolata ve yulaf verdim 3 günlük çocuk kendinde bir rahatlama olduğunu söyledi ve tekrar almak istediğini fiyatı neyse karşılamak istediğini söyledi ama ben yinede 1 haftalık ürün verdim ücretsiz bir şekilde çünkü bir kere yandı dilleri banada aynı damgayı vurmalarını istemediğim için ücretsiz verdim.1 hafta sonra çocuk tekrar aradı ve bağırsaklarında rahatlama hissettiğini rahat uyuduğunu rahat nefes aldığını günde 2 öğün yemek yediğini ve o hafta 2 kilo verdiğini söyledi.hemen paket almak istediğini söyledi.paket girişlerini yaptım 2 ay önce düzenli olarak kullanıyorlar babası 160 kilodan 147 kiloya uğur 130 kilodan 116 kiloya düştü. demek istediğim şu son bir kaç yıldır herkesin en iyi gelir sektörü sağlık üzerine olmaya başladı.bu yüzden herkes bunu fırsat belleyip sahtekarlığa başladı eğer bir ürün alacaksanız en köküne en derinine kadar araştırmalısınız.patentlerini sertifiklarını araştırmalısınız firmayla iletişime geçip ürünlerin nasıl yapıldığını ve nerden geldiği hakkında bilgi almalısınız.hemen kilo verdircem vaatiyle veya hemen iyileşirsin vaatlerinde bulunanlara inanmayınız.bunu reklam amaçlı yapmıyorum sadece sağlık konusunda hepiminizin aciz olduğunu ve bundan yararlanmaya çalışanlara müsade etmeyiniz herkesi uyarınız diye söylüyorum gerekirse gidin spor diyet egzersiz yapın ama amway ve herbalife kesinlikle kullanmayın hem paranıza hem vücüdunuza yazık...

    Vakit ayırıp Okuyan herkese teşekkürler.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Confidant5

    Merhaba Arkadaşlar

    benim bir arkadaşım 130 kilo babası 165 kilo annesi 95 11 yaşındaki kardeşide 65 kilo yani genel olarak bi obezlik var.1,5 yıldır gano exceli araştırıyordum ve distribütörlüğüne başladım.ama arkadaşımdan dolandırıcı olduğumu düşünmesin diye ürün satışı yapmadım yapmak istemedim.sonra gidip 2 bin liraya yakın bi herbalife paketi satın aldılar tüm aile için.2 ay düzenli olarak kullandılar en küçük çocukta ağız yaraları çıkmaya başladı ve arkadaşım uğurda kemik erimesi başladı hemen ürünleri geri vermek istediler fakat iade kabul edilmedi. arkadaşım her geçen ay daha fazla kilo almaya başladı ve dayanamadım benim ürünlerimden bir kaç tane denemesi için ücretsiz verdim sıcak çikolata ve yulaf verdim 3 günlük çocuk kendinde bir rahatlama olduğunu söyledi ve tekrar almak istediğini fiyatı neyse karşılamak istediğini söyledi ama ben yinede 1 haftalık ürün verdim ücretsiz bir şekilde çünkü bir kere yandı dilleri banada aynı damgayı vurmalarını istemediğim için ücretsiz verdim.1 hafta sonra çocuk tekrar aradı ve bağırsaklarında rahatlama hissettiğini rahat uyuduğunu rahat nefes aldığını günde 2 öğün yemek yediğini ve o hafta 2 kilo verdiğini söyledi.hemen paket almak istediğini söyledi.paket girişlerini yaptım 2 ay önce düzenli olarak kullanıyorlar babası 160 kilodan 147 kiloya uğur 130 kilodan 116 kiloya düştü. demek istediğim şu son bir kaç yıldır herkesin en iyi gelir sektörü sağlık üzerine olmaya başladı.bu yüzden herkes bunu fırsat belleyip sahtekarlığa başladı eğer bir ürün alacaksanız en köküne en derinine kadar araştırmalısınız.patentlerini sertifiklarını araştırmalısınız firmayla iletişime geçip ürünlerin nasıl yapıldığını ve nerden geldiği hakkında bilgi almalısınız.hemen kilo verdircem vaatiyle veya hemen iyileşirsin vaatlerinde bulunanlara inanmayınız.bunu reklam amaçlı yapmıyorum sadece sağlık konusunda hepiminizin aciz olduğunu ve bundan yararlanmaya çalışanlara müsade etmeyiniz herkesi uyarınız diye söylüyorum gerekirse gidin spor diyet egzersiz yapın ama amway ve herbalife kesinlikle kullanmayın hem paranıza hem vücüdunuza yazık...

    Vakit ayırıp Okuyan herkese teşekkürler.

    Forumumuza hoş geldiniz sefalar getirdiniz sorunuza gelince bence hiç bulaşmayın HERBALİFE ürünlerinin zararı yok ama büyük bir sabır gerektiriyor sadece günde 1 öğün yemek yiyebiliyorsunuz diğer öğünlerde HERBALİFE ürünlerini kullanıyorsunuz ben sadece bir gün denedim ve ürünler güya insanı tok tutuyor dediler ben zerre kadar doymadım birde siz deneyin isterseniz size kötü bir örnek olmıyayım size SS'de atıyorum




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Confidant5

    Merhaba Arkadaşlar

    benim bir arkadaşım 130 kilo babası 165 kilo annesi 95 11 yaşındaki kardeşide 65 kilo yani genel olarak bi obezlik var.1,5 yıldır gano exceli araştırıyordum ve distribütörlüğüne başladım.ama arkadaşımdan dolandırıcı olduğumu düşünmesin diye ürün satışı yapmadım yapmak istemedim.sonra gidip 2 bin liraya yakın bi herbalife paketi satın aldılar tüm aile için.2 ay düzenli olarak kullandılar en küçük çocukta ağız yaraları çıkmaya başladı ve arkadaşım uğurda kemik erimesi başladı hemen ürünleri geri vermek istediler fakat iade kabul edilmedi. arkadaşım her geçen ay daha fazla kilo almaya başladı ve dayanamadım benim ürünlerimden bir kaç tane denemesi için ücretsiz verdim sıcak çikolata ve yulaf verdim 3 günlük çocuk kendinde bir rahatlama olduğunu söyledi ve tekrar almak istediğini fiyatı neyse karşılamak istediğini söyledi ama ben yinede 1 haftalık ürün verdim ücretsiz bir şekilde çünkü bir kere yandı dilleri banada aynı damgayı vurmalarını istemediğim için ücretsiz verdim.1 hafta sonra çocuk tekrar aradı ve bağırsaklarında rahatlama hissettiğini rahat uyuduğunu rahat nefes aldığını günde 2 öğün yemek yediğini ve o hafta 2 kilo verdiğini söyledi.hemen paket almak istediğini söyledi.paket girişlerini yaptım 2 ay önce düzenli olarak kullanıyorlar babası 160 kilodan 147 kiloya uğur 130 kilodan 116 kiloya düştü. demek istediğim şu son bir kaç yıldır herkesin en iyi gelir sektörü sağlık üzerine olmaya başladı.bu yüzden herkes bunu fırsat belleyip sahtekarlığa başladı eğer bir ürün alacaksanız en köküne en derinine kadar araştırmalısınız.patentlerini sertifiklarını araştırmalısınız firmayla iletişime geçip ürünlerin nasıl yapıldığını ve nerden geldiği hakkında bilgi almalısınız.hemen kilo verdircem vaatiyle veya hemen iyileşirsin vaatlerinde bulunanlara inanmayınız.bunu reklam amaçlı yapmıyorum sadece sağlık konusunda hepiminizin aciz olduğunu ve bundan yararlanmaya çalışanlara müsade etmeyiniz herkesi uyarınız diye söylüyorum gerekirse gidin spor diyet egzersiz yapın ama amway ve herbalife kesinlikle kullanmayın hem paranıza hem vücüdunuza yazık...

    Vakit ayırıp Okuyan herkese teşekkürler.

    Koşuyolu Mah. Koşuyolu Cad. No:88-90 / Kadıköy / İSTANBUL adresinde TÜRKİYE şubesi bulunan Gano Excel International isimli firmayı ilk defa sizden duydum bu konuda ilk bana detaylı bilgi verebilirmisiniz kilom 130 her yolu denedim ama zayıflayamıyorum




  • ne herbalife sevdasıymış be arkadaş, böyle insanlar bu ürünleri savundukları kadar karakterlerini savunmamıştır, karakter benlik değerler önemli değil zaten.
  • 5 yıldır herbalife kullanıyorum bir zararınıda görmediğim için artık satmayada başladım,herbalife ürünleri web sitem
    http://www.amazonlifestore.com/
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.