Şimdi Ara

Her yerde C-Max görmeye başladım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar malum Ford'un şirin suratlı C-Max'i var ve bu aracın beyazını sık sık görmeye başladım. Sanırım satışları oldukça iyi gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mazotşist

Arkadaşlar malum Ford'un şirin suratlı C-Max'i var ve bu aracın beyazını sık sık görmeye başladım. Sanırım satışları oldukça iyi gidiyor.

sıfırı çoğu c sınıfı araçtan ucuz daha donanımlı daha geniş 2 eli kuvvetli fordun yol tutuş ve sağlamlık imajını almış üstüne satacak tabi
  • valla bizim sokakta var beyazı geçerken sürekli bakıyorum hem güvenli hemde güzel bir yol tutuşu var.Göze hitap ediyor araç
  • bende nedense eski kasasından daha fazla görmuyorum
  • Scenicle kafa kafaya gidiyorlar hatta scenic'in tahtına oturacak gibi aynısından full x paket teyzemlerde var ve yaklaşık 120-130 km hızla 3 şeritli yolda en sol şeritten en sağa ve hiç durmadan en sola geçti yol tutuşu scenicten felen çok iyi bence
  • MPV'de vazgeçilmez bir araç.En yakın rakibi Scenic onun da motoru ne PSA kadar güçlü ne de az yakıyor o kasaya göre.Ayrıca Renault kalitesizliği ve yüksek araçtaki o süspansiyon sistemi arabadan soğutmaya yeter de artar bile.Bu sınıfta Ford'un rakibi yok,ne fiyatta ne de diğer açılardan.Çok da şık bir araba,hep sempati duymuşumdur.
  • Ford'un ülkemizdeki en alınası aracı. Benim de cok beğendiğim bir arac. F/p oranı fazla. Dizelin otm versiyonu olsa ilk sıraya alırım tercihimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınıfının bence tartışmasız en iyi aracı. Genç ve bekar bir insan olmama rağmen şu an C sınıfı bir araç alacak olsam hiç düşünmeden bunu alırdım. Genişlik, iç mekan, motorlar, yol tutuş, donanım gibi konularda çok çok iyi bir araba.
  • içide dışıda gayet güzel cumartesi 15.000 bakımına gidicez bakalım
  • Fordda kuga ve c-max alınır. Kugada benzinli oluğu için pek yanaşmadım.C-MAX 1.6 TDCI aldım. Hem aracın C sınıfından geniş iç mekan sunması, yüksek oturma pozisyonu sunması ve dış tasarımı ve iç mekanı ile alınası bir araç.Eski kasası hç hoşuma gitmezdi ama bu seferki daha şık olmuş.Bu aracı almayı düşünenlere tavsiyem:
    Beyaz+1.6TDCI 6 İleri manuel vites+TİT. X Paket+Otomatik Park özelliğiyle almaları.

Not: Yaşım 30 ve eski bir golf v kullanıcısıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onboardx -- 19 Temmuz 2013; 13:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

Fordda kuga ve c-max alınır. Kugada benzinli oluğu için pek yanaşmadım.C-MAX 1.6 TDCI aldım. Hem aracın C sınıfından geniş iç mekan sunması, yüksek oturma pozisyonu sunması ve dış tasarımı ve iç mekanı ile alınası bir araç.Eski kasası hç hoşuma gitmezdi ama bu seferki daha şık olmuş.Bu aracı almayı düşünenlere tavsiyem:
    Beyaz+1.6TDCI 6 İleri manuel vites+TİT. X Paket+Otomatik Park özelliğiyle almaları.

Not: Yaşım 30 ve eski bir golf v kullanıcısıyım

Söylediğiniz kombinasyonun aytozu grisini peder yeni aldı, sanki beyaza göre daha bir hoş duruyor
  • Cmax iyidir kötüdür bilemem yorum yapmıyorum.
    Yaklalşık 1 yıldır İzmirdeyim öyle bahsedildiği gibi görmedim trafikte.
  • Mpv olarak alinabilecek en iyi arac cunku rakibi yok kici kirik fransiz scenic su anki fiyatlari hak etmeiyor ve alman tanki ford ile olcusemez kesinlikle c-max cok guzel bir arac dizel otomatik olsa cok iyi olur

• focusa bagajı küçüldü diyenlerin tercih ettiği bir araç sanırım. Ben olsam focus yerine c max tercih ederdim. İçi çok güzel.
  • Konforu nasıl uzun yolda yoruyormu ve opel gibi sertmi

• İstanbuldayım en çok gördüğüm araçlar

1-Linea Classic
    2-Tofaş Minicargo
    3-Yeni Linea
  • Son birkaç ayda dikkatimi çekiyordu benim de c-max fazlalığı. İstanbul da yasıyorum bu arada. Bizim sokakta bile almislar beyaz renk. Kampanya falan yaptılar diye düşündum bu kadar cok gorunce. Dizel otomatik olmadıgı icin vazgeçip tercihimi 500L den yana kullandım sonra. Sinifinin en alınası aracıdır bana göre c-max.

• dizel otomatıgı yok klasık sorun...
  • C max MPV sınıfının en yakışıklı ve en iyi yol tutan araçlarından biri. Ancak aynı zamanda en dar araçlarından da biri..

Grand scenic, grand picasso , 5008e binen biri.. versonun arka koltuklarinda seyahat eden biri için c max c sedan dinamiklerine sahip içi de c sınıfından hallice bir arabadir.

Ha fordda genişlik istiyorsanız s max var ama o da ifrat - tefrit gibi resmen bir dev. Yolda giderken izlemekten en keyif aldığım araçlardan biri.

• Gerçekten çok başarılı bir araç.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.