Şimdi Ara

Her USB Taktığımda bu oluyor acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her USB Bellek taktığımda bu sorunu alıyorum.Bu windows 7 ye geçtiğim zaman yapmaya başladı yani önceden hiçbir sorunu yoktu bunun çözümü nedir lütfen yardım edin

İlk takıncada bu çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 23 Mart 2013; 19:37:07 >

• Chipset driverinidan yapiyor. Aynı sıkıntıda olan bir makine ile ugrastim sanirim usb 2.0 ayarlarini 1.1 e getirdigim zaman cozuldu problemi. Belki sacma gelebilir ama malesef oyle astim problemi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exeter

Chipset driverinidan yapiyor. Aynı sıkıntıda olan bir makine ile ugrastim sanirim usb 2.0 ayarlarini 1.1 e getirdigim zaman cozuldu problemi. Belki sacma gelebilir ama malesef oyle astim problemi.

hocam az önce biyerde okudum fazla usb olduğunda çakışıyolarmıymış ne ki öyle zaten kulaklığın usb ses kartı,kalvye,mause,usb bluetooth takılı yinede bir sizin dediğinizi deniyim onu nasıl yapıcam
  • İlk ekranda aşağıdaki işaretlediğin yerde görüldüğü gibi; usb denetleyeyicisini yüklememişsin. Başlığında da yazdığı üzere orası denetleyici aygıtlar listesi, usb belleğin Disk Sürücüleri bölümünde olmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.