Şimdi Ara

Her türlü tatlı ve şekerin yasak olması.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Doktor zayıflamam gerektiğini söyledi. Bir kağıt verdi hazır olanlardan. Pirinç falan yasakmış. Beyaz ekmek de dahil. Kepek ekmeği kabul edebilirim. Fakat yurtta hergün makarna pilav falan çıkıyor. Ne yemeliyim sizce? Doyurucu önerileri bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtta o iş zor maalesef

• Hocam eğer abur cuburu bol tüketiyorsanız onu kesmeniz bile şimdilik kilo vermenize yarayacaktır. Ayrıca imkanınız ne kadar müsaade eder bilmiyorum ama yediklerinizi yakmanız az yemekten daha faydalı olur. Cunku vücudunuz aldığınız kaloriye bağlı olarak harcadığı kalori miktarını düzenler. Az yemek yemenize rağmen kilo kaybedememek istemezsiniz.

• Şeker hastasıysan işin zor dostum. Pirinçi bırakmak zorundasın. Tüm beyazlardan uzak durun. Çok zor bir şey umarım iyileşirsin hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok ya yürüyemiyorum fazla. Doktora anlattım önce bi zayıflamaya çalış sonra bakarız dedi. Şeker falan yoktur umarım.

• İlk zamanlar zor olacak ama zamanla alışacaksın. İlk 2-3 hafta her türlü yiyeceği canın isteyecek, bir süre sonra sadece tatlı yemeyi isteyeceksin daha da sonra bir ay yemesen bile canın tatlı çekmeyecek

• Ussuz kullanıcısına yanıt
    Umarım hocam. 1,5 yıl önce gayet normal vücudum vardı. Artık kendimi aşırı kaybettiğimden dolayı sanırım 20 kilo falan aldım birden bire. Göbek, göğüs aldı başını gidiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk olarak ekmek yememekle başlayabilirsin.Sağlıklı yaşamak istiyorsan yurt ortamından çıkacaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 15 Mart 2017; 17:33:34 >
  • Vücudun şekere hiç ihtiyacı yok.

Yulaf öneririm doyurucu ve sağlıklıdır.

• Ekmek yoksa pasta ye kanka.
  • yurtta kaliteli bir diyet imkansız

• quote:

Orijinalden alıntı: Kancaaa

Vücudun şekere hiç ihtiyacı yok.

Yulaf öneririm doyurucu ve sağlıklıdır.

Vücudunun ana enerji kaynağı şekerdir. Beyin sadece şekerle çalışır.

Yulafta da bol miktarda şeker bulunur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih617 -- 15 Mart 2017; 18:4:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Umarım hocam. 1,5 yıl önce gayet normal vücudum vardı. Artık kendimi aşırı kaybettiğimden dolayı sanırım 20 kilo falan aldım birden bire. Göbek, göğüs aldı başını gidiyor.

20 kiloyu bir şekilde versen bile vücudundaki etkileri hemen geçmeyecek. Eskisine göre az kaslı, bol yağlı sarkmış bir vücudun olacak. Bunun düzelmesi yıllar sürer.

• pilav makarna yemek zorundaysan ye

asıl önemli olan ne yediğinden çok, aldığın kaloriden fazlasını yakabilmen,aldıgın kaloriden fazlasını yakarsan kilo verirsin ne yersen ye
  • Elimden geleni yapacağım artık. Birkaç kilo versem de kar. Kalori yakmam lazım sanırım yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi. Yemeyerek olmaz bu iş diye düşünüyorum.

• sürekli spor yap hareket halinde ol. günde tek öğün veya ihtiyaç durumuna göre 2 öğün ye. zararları şeyler yeme. hiç abur cubur yeme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayRealist -- 15 Mart 2017; 18:15:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

20 kiloyu bir şekilde versen bile vücudundaki etkileri hemen geçmeyecek. Eskisine göre az kaslı, bol yağlı sarkmış bir vücudun olacak. Bunun düzelmesi yıllar sürer.

Eski halime yaklaşayım biraz yeter sanırım. Bir de şu yürüme sorunum düzelse.
  • Angel of the Lord kullanıcısına yanıt
    Zayıflamanin yemekle hicbir alakası yok.Canan Karatay ise tam tersini söylüyor , çünkü hiçbir şey bilmiyor.Zayflama ve kilo alma kalori hesabı ile alakalı.Yani örnek veriyorum.Sen günde 6000 kalori harcayıp 4000 kalorilik yemek yersen zayıflarsin.Ama sen günde 1000 kalori harcayıp 3000 kalorilik yemek yersen kilo alirsin.İlk örnekte daha çok yemek yiyip zayifliyorsun ama ikinci örnekte daha az yemene rağmen kilo alıyorsun.Umarim anlatabilmisimdir.Benim tavsiyem vücut geliştirme sporuna yazilman.Bu sporu hiçbir zaman birakmaman,düzenli bir şekilde gitmen.Abur cubur ,şekerli şeyler,tatlı vs yeme.Günde 8 su bardağı (2 litre) su iç.Su soğuk olmasın , sıcak olması en iyisidir, olmadı ılık su iç.Ama soğuk su kilo aldırır unutma.Yemeklerini normal bir şekilde ye.Vitamin ve mineralleri yeterince almazsan bu sağlıklı olmaz.Bir de şunu söyleyeyim düzgün bir diyetisyene git.Hizli kilo vermek vücudunda sarkma yapabilir.Haftada 1-2 kilo vermek sağlıklı bildiğim kadarıyla , tam emin değilim.İsinin ehli bir diyetisyenle görüş derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 15 Mart 2017; 19:11:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Diyetisyen vs şu an mümkün değil gibi görünüyor. Spor olayını da bilmiyorum elimde fazla para kalmıyor. Ay sonunu getiremiyorum bile hatta. Yurtta kendimce birkaç hareket falan yapayım diyorum da onun yararı olur mu hiçbir fikrim yok. Şekerden, abur cuburdan uzak durabilirim. Kalori yakan yiyecekler varmış. Yulaf, keten tohumu falan. Bunları denerim belki.

• İlla polemik yaratmak için, konuşmuş olmak için konuşuyorsunuz.

Zaten ne yerseniz yiyin gene o beyninin çalışması için gerekli şekeri vücut karşılıyor. Ayrıyetten şekere ihtiyacı yoktur vücudun. Sen yediğin cikolataları hadi beynim çalışsın diye yiyorsan yanılıyorsun. Şeker metabolizmayı alt üst eder.

Yulafta da 100gramında 1 gram şeker var baya fazla cidden. Ha bu değer bile vücut için yeterlidir.

0 şeker beslenmek zaten imkansız. Basit şekerleri hayattan çıkarmak lazım.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.