Arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın en uygun bu başlık geldi.Arkadaşlar android bir telefonum var galaxy ace.Arkadaşım bi kaç gün önce face girmek için istedi telefonumu bende verdim sorna geri aldım facebook'a ne zaman girsem onun msn adresi ile şifresi yazıyo onu nasıl değiştiricem her girdiğimde yazmaktan bıktım :)
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
Orijinalden alıntı: ali.krts
Arkadaşlar herkeze merhaba öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın en uygun bu başlık geldi.Arkadaşlar android bir telefonum var galaxy ace.Arkadaşım bi kaç gün önce face girmek için istedi telefonumu bende verdim sorna geri aldım facebook'a ne zaman girsem onun msn adresi ile şifresi yazıyo onu nasıl değiştiricem her girdiğimde yazmaktan bıktım :)
Sanirsan internet gecmisini onbellegi temizlemen gerekiyor kayitli sifreleri felan forum verilerini tarayici ayarindan yapcan facebook uygulamasi kullanip aciyosan kaldir tekrar yukle
Lütfen başlıkları konunun içeriğine göre belirleyiniz. Bu nedenden dolayı uygun bir başlık ile değiştirdim.
Bilginize.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
Lütfen başlıkları konunun içeriğine göre belirleyiniz. Bu nedenden dolayı uygun bir başlık ile değiştirdim.
Bilginize.
Uygun başlık düşündüm fakat bulamadım.Bidaha olmaz pardon :)
quote:
Orijinalden alıntı: ali.krts
quote:
Bilginize.
Uygun başlık düşündüm fakat bulamadım.Bidaha olmaz pardon :)
Estafurullah
"Beni hatırla" gibi soru geliyorsa onu seçin ve ya oturumu sürekli açık tutu seçip giriş yapın, tekrar çıkış yapın düzelebilir.
quote: