Şimdi Ara

İnstagram sürekli yeni şifre istiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnstagramda 2-3 gündür şüpheli giriş hatası tespit ettik ama engelledik şifreni değiştir bildirimi geliyordu bugün sırasıyla önce ana sayfa gitti reelsler gitti siyah ekran oldu dm kutusuna erişemedin sonrasında hesaba gir çık yaptım yeniden şifre girdim ve bana dedi ki şüpheli giriş tespit ettik şifreni değiştir şifremi değiştirdim yeni şifre ile tekrar giriş yaptım yine tekrardan şifre değiştirmemi istedi ekran siyah şekilde
    Yardımcı olun lütfen

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Temiz bi pcde daha önce kullanmadıgın bi şifre yap,aşamalı güvenlikleri aktive et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FlowMotion -- 27 Mayıs 2025; 13:52:34 >
  • FlowMotion kullanıcısına yanıt
    Denedim olmadı hocam ki zaten aşamalı güvenliği aktif edemiyorum hesapta hiçbişey gerçekleşmiyor sanırsam erişim engeli aldım

• Eğer son zamanlarda takipçi satın alma, ya da hesabını illegal uygulamalara bağlama gibi şeyler yaptıysan, o yüzden de hesabında sorun yaşıyor olabilirsin.

• yusufir kullanıcısına yanıt
    Yok takipçi de satın almadım illegale de bağlamadım

• Kardeşim aynısın benimde başıma geldi hesaba uygulamadan girince siyah ekran oluyor webten girince sürekli şifre değiştirmemi istiyor değiştiriyorum tekrar istiyor. Sen sorunu çözebildin mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.