Şimdi Ara

Her sabah işe/okula gitmeden Duş alan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Amerikan filmlerindeki gibi böyle. O tür insanlara hep gıpta etmişimdir güzel bir alışkanlık. Bizim kültürümüzde el-yüz yıkımak olayı var amaç uykunun açılması ve çapakların gitmesi. Onlar ise bunu ele su alıp yüze vurarak değil duş alarak yapıyor. Her sabah 5-10 dakika alınsa öyle çok para da gelmez.

Gerçi ben de 3 günde 1 banyo yaparım ama yüz yıkama niyetine duş almaya üşeniyorum. Bu olayı yapan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben günde 2 tane yapiyorum takıntıdan dolayi
  • cenabetmi gitçez okula
  • Sabah s*çmaya zaman bulamıyorum duşta ne?

• Arkadasim yapiyor. Manyak herifle 3 gunluk geziye gidecektik cok heveslenmisti ama ya ben orda dus alamazsam diye gitmedi bi nevi takıntı sanirim. Almadan rahatlayamiyor.

• Yokluğu belli etmiyorum yüz yıkama yeter

• Hem saç şekillenmiyor hem de rahat ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2 günde 1 alırım.Her sabahta kafayı yıkarım.
  • Sabahın köründe

• Yazın evet kışın ise 2 günde 1 oluyor
  • Ben yazları yaparım ama kışları zor oluyor tabi. Su buz gibi birde saç uzun 2 saat kurumuyor hasta olma riski var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enişten

Amerikan filmlerindeki gibi böyle. O tür insanlara hep gıpta etmişimdir güzel bir alışkanlık. Bizim kültürümüzde el-yüz yıkımak olayı var amaç uykunun açılması ve çapakların gitmesi. Onlar ise bunu ele su alıp yüze vurarak değil duş alarak yapıyor. Her sabah 5-10 dakika alınsa öyle çok para da gelmez.

Gerçi ben de 3 günde 1 banyo yaparım ama yüz yıkama niyetine duş almaya üşeniyorum. Bu olayı yapan var mı?

ayıptır söylemesi ama anam kapıdan salmıyor be kardeşim gece yada sabah uyanınca almadan çıkmıyorum evden :D

• Bende hergün sabah evden çıkmadan önce bi duş alırım hem saçım için hem uykumu açmam için

• Her sabah kalkınca direk duşa girerim 10-15 dk mi alıyor zaten

• Yurtta oda arkadaşım öyle. Normal birşey değil ayrıca -bence- sağlıklı da değil. Bu kış yurtta su kesildi adam buz gibi suda duş aldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason Becker

Ben yazları yaparım ama kışları zor oluyor tabi. Su buz gibi birde saç uzun 2 saat kurumuyor hasta olma riski var.

aynen,uzun saç yüzünden bir saat sürüyor benim duş almam.yıkan,kurulan,saçları tara,kurula sonra bir de her yer saç oluyor onu temizliyorum.3 günde 1 duş alıyorum anca :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Emrehan141:

Yurtta oda arkadaşım öyle. Normal birşey değil ayrıca -bence- sağlıklı da değil. Bu kış yurtta su kesildi adam buz gibi suda duş aldı.

Hocam öyle diyorsunuz da bu bağımlılık gibi birşey cidden

• o dediğin filimlerde olur ancak kışın sabah duş alıp nereye çıkıyorsun he heyt,hele birde kız olsan imkanı yok dışarı çıkamazsın direk sinüzüt olursun
  • her sabah alıyorum , geç kaldığım zaman alamıyorum kendimi halsiz hissediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2622110012

o dediğin filimlerde olur ancak kışın sabah duş alıp nereye çıkıyorsun he heyt,hele birde kız olsan imkanı yok dışarı çıkamazsın direk sinüzüt olursun

kız mı olsan kız ne arar bu forumda yoksa siz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.