|
Merhabalar Arkadaşlar, 2018 model henüz 37000 km'de 3008 EAT6 aracım cuma akşamı hava kirliliği önleme hatası verip, birkaç saat sonra da motor uyarı ışığı yaktı. Hemen servise gittim, aracı bilgisayara bağladılar, addblue tankı basınç hatası verdi, deponun değişmesi gerektiğini söylediler. Aracım ek garanti kapsamında olduğu için herhalde garanti kapsamında bu işlemi yapacaklar diye düşünüyorum. Bana belli bir süre sonra geri sayım sayacı göreceğimi söylediler. O şekilde gayet keyifsiz biçimde ayrıldım servisten. Çünkü yaklaşık 20 yıldır Peugeot kullanıcısıydım ve hemen hemen hiç sorun yaşamamıştım. Neyse, benim sizlere asıl sormak istediğim konu şu; Bugün sabah arabayı çalıştırdığımda (haftasonu hiç kullanmadım arabamı) gösterdedeki addblue uyarı ışığı ve ingiliz anahtarı ışığı kaybolmuştu. Ama motor lambası halen yanıyordu. Neyse işe gittim, öğleden sonra dönüşte bu kez motor ışığıda söndü ve her şey görünüşte normale döndü. Böyle birşey normal mi sizce? Bir de birkaç gün yine bu şekilde uyarı gelmeden gidersem sizce yine de depoyu değiştireyim mi, yoksa hiç elletmeyeyim mi? Bu konuda kararsız kaldım. Sizin önerileriniz nedir? |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt