Şimdi Ara

Her kim ne derse deain ama fb yönetimine benden bir bravo!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ister destekleyin ister kizin arkadaslar ama lütfen fb yönetiminin yaptigi aciklamayi desteklemek lazim yani adamlar kendi istegiyle düsüyor! Yani hakli ciksalar bile tazminat alamiyacaklar buda bir dik durustur benim icin!

Kendi isteğiyle düşmek diye birşey yoktur. Bir alt lige, ancak federasyonun kararı ile gidebilirsiniz.

Zaten başlarına gelecek olan bu. Er ya da geç düşecekler küme. Kimse acındırmasın kendini...

Hatta şu an Fener' in düşmesi onların iyiliğine olur. Sezon ortasında alınacak bir karar, daha fazla yıkıma ve daha fazla zaman kaybına neden olacaktır..
  • Bırak allasen adam çıkmış demagoji yapıyor. Bundan 2-3 ay sonra gizlilik kararı kalkacak, dolayısıyla tüm belgeler -ifade, itiraf, ses kaydı, telefon görüşmesi vs- basına yansıyacak. O zaman zaten düşeceksin, şimdi sen kovamazsın ben istifa ederim ayağı yapıyor.
  • Bu duruşu 4 temmuz günü göstereceklerdi. Uefadan tokadı yiyene kadar çamur atmadıkları, iftira atmadıkları, tehdit etmedikleri kimse kalmadı. Uefa kararından sonra paşa paşa düşecekler zaten.(federasyondaki elemanları olmasa çoktan düşmüşlerdi) Aslında eldeki delillerle amatöre kadar yolları var. bank asya bile ödül olur bunlara.
    Daha Fazla Göster
  • besiktaş gibi kupayı iade edeceklerdi,iş işten geçtikten sonra sen istesen neolur istemesen neolur,sahte kabadayılık delikanlılık bunlar..
  • Bu arada satır aralarında gene Galatasaray'a karşı nefret tohumları var. Yukarıda duruş filan dedim gene duruş göstermediler aslında. sadece federasyonla görüşmeye gideceklerini söylediler. Yarın Maa bunlara garanti verir, birşey olur 180 derece dönerler.

Steam ID: aeyi
    Origin ID: andaceyi
    PSN ID: andaceyi
  • Arkadaslar ben suclular degiller demiyorum ama dik durus sergilediler ve bence amaci ne olursa olsun
  • Açıklamalar gayet yerinde.Olması gereken de buydu.En başında bu tavrı sergileseler ortalık bu kadar ayağa kalkmazdı.Yalnız bir yorum okudum demin adam demişki;bir Aziz yıldırım birde Ali Koç'un konuşması bugun beni ağlattı diye... Anlamak çok zor bu arkadaşları,umarım yarın bu söylediklerinden Ali koç sayesinde pişman olurlar.Unutmasınlarki bu halde olmalarının ilk sebebi Aziz Yıldırım..

Orijinalden alıntı: delton

Bu duruşu 4 temmuz günü göstereceklerdi. Uefadan tokadı yiyene kadar çamur atmadıkları, iftira atmadıkları, tehdit etmedikleri kimse kalmadı. Uefa kararından sonra paşa paşa düşecekler zaten.(federasyondaki elemanları olmasa çoktan düşmüşlerdi) Aslında eldeki delillerle amatöre kadar yolları var. bank asya bile ödül olur bunlara.

+1905

Şimdi sözde siz düşürmediniz biz kendimiz istedik ayağına yatacaklar.

Orijinalden alıntı: osstation

Ali Koç aklı selim bir adam ve FB başkanı olmayı en çok hakeden kişi.

Geri alıyorum. Gaza gelip yazmışım.

Orijinalden alıntı: delton

Bu duruşu 4 temmuz günü göstereceklerdi. Uefadan tokadı yiyene kadar çamur atmadıkları, iftira atmadıkları, tehdit etmedikleri kimse kalmadı. Uefa kararından sonra paşa paşa düşecekler zaten.(federasyondaki elemanları olmasa çoktan düşmüşlerdi) Aslında eldeki delillerle amatöre kadar yolları var. bank asya bile ödül olur bunlara.

Aynen katılıyorum ypk hükümet bizi bitiriyor , yok cemate verecekler yönetimi cart curt dediler.Şimdide platin mi bitiriyor FB yi?
    Ayrıca bu bir dik duruş falan değildir. Sadece tribünlere oynamaktan başka bir şey değildir. Şimdi bizi düşürün demeye yetkisi bile olmayan bir yönetim (Genel kuruldan onay alınmadığı sürece) gidip bizi düşürün denmesinin hukuksal açıdan geçerliliği yok. Bunu ben bile biliyorsam FB yönetiminin bilmeme gibi bir durumu yok.Eee bu mu şimdi dik duruş?

• hemen kanmışlar :) bu saaten sonra bank asyaya girmeleri kolaymı sanıyorsunuz ... gerçekten olur bişey varsa kupayı iade etsinler önce
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.