Şimdi Ara

Her kim ne derse deain ama fb yönetimine benden bir bravo! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: VGroove

Ne kadar basit düşünüyorsunuz yahu

Kendi isteğiyle düşmek diye birşey yoktur. Bir alt lige, ancak federasyonun kararı ile gidebilirsiniz.

Zaten başlarına gelecek olan bu. Er ya da geç düşecekler küme. Kimse acındırmasın kendini...

Hatta şu an Fener' in düşmesi onların iyiliğine olur. Sezon ortasında alınacak bir karar, daha fazla yıkıma ve daha fazla zaman kaybına neden olacaktır..

bence de ayak yapıyorlar, sonra biz kendimiz çekildik ayaklarına yatacaklar, zaten MAA bu tezgaha hazır, dün de CL konusunda yardımcı oldu ama fenerbahçe yönetimi sallamadı.

• Fenerbahçe'nin şu hep bana tavrı olmasaydı Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın ve Trabzon'un taraftarları onları destekliyor olacaktı ve bu duruma düşmeyeceklerdi. Ama bu durumda kimse kusura bakmasın amatör kümeye düşseler yeridir.

Kendisini Türk futboldan ayıran ve üstün gören bir kulübün yeri orasıdır.

Galatasaray
  • --- 1 ay önce ---
    yürütülmekte olan hukuki süreç ile birlikte türkiye futbol federasyonu tarafından yapılan titiz çalışmaları dikkatle takip ediyoruz. sayın mehmet ali aydınlar başkanlığındaki tff’nin tüm futbol ve beraberinde spor kamuoyunu tatmin edecek ve akıllarda soru işareti bırakmayacak şekilde karar almak adına çaba sarf ettiklerini biliyoruz. bu bağlamda sürecin sağlıklı bir şekilde yürütülebilmesi ve türk sporu adına daha doğru kararların alınabilmesi amacıyla türkiye futbol federasyonu tarafından alınan kararları da saygı ile karşılıyoruz.
    --- yaşa federasyon ---

--- 1 ay sonra ---
    yaptığı her açıklamada, bir önceki ile çelişen ve tutarlılık sergileyemeyen tff yönetimi ülkemizi temsil etme noktasında da vahim hatalar yapmaktadır.
    --- aciz federasyon ---
  • Lig ortasında düşürülünce 2 sezon kaybedecekleri içindir.
  • ya bırakın ne tebriği adamlar anladı sezonun yarısında gidiceklerini 2 sezon kaybetmektense 1 sezon kaybedelim bide şöle süslü püslü açıklama yapalım hem aziz başkanı unutturalım hemde biz kendi isteğimizle gidiyoruz havası yaratalım peşindeler büyük ihtimal çoğu fenerli ali koçun başkan olmasını istiycek bu konuşmadan sonra bakın ve görün.

iPhone 13 Pro Max 128GB Sierra Blue | İletişim için iMessage : [email protected] | ★★ Steam ★★ ★★ Twitch ★★
  • saçmalamayın yav .. adamlar düşmeyeceklerini biliyorlar ... bu yap boz değil biz burayı beğenmedik bizi bir alt ligden başlatın kimse diyemez ...eğer dik durmasını bilen bir federasyon başkanı olsa yarın bu tür bir taleple gelen klübe bank asyaya düşmeniz mümkün değil ama isterseniz amatörden başlayabilirsiniz der...çünkü kurallar bunu söylüyor ...kurallar açık bir klüp kendi isteği ile alt lige düşemez alt ligdende üst lige çıkamaz ...yaptıkları tamamen acıtasyondur tribüne oynamaktır ... geçsinler bu ayakları ...sene ortasında düşeceklerini kendileride gördü uefa nın restinden sonra ... şuan düşerlerse gelecek sene süper lige çıkarlar ama sezon ortasında düşerlerse yaklaşık 2 yılları gidecek ...ali koç bence fenerbahçe yönetimindeki en adam gibi adam ama o bile hamaset yapıyor ....

ama şunuda söylemeden geçemeyeceğim uefanın trabzonu alıp feneri almamasıda sıfır tolerans anlayışına tesr bu noktada ali koç doğru söylüyor ... onlarda kenarından köşesinden bu olaya bulaştı ...
    ayrıca beşiktaşında men edilmemesi ayrı bir soru işareti ...

• boşverin tartışamaya gerek yok atın şunları nezarethaneye.... suçlu şucunu çekecek elbet

1 - Fenerbahçe yönetim kurulu böyle bir hak talep edemez ! Buna karar verme yetkisi genel kuruldadır.Genel kurulda onaylanmadan olmaz yani.

2 - Federasyon bu şekilde gelen bir öneri veya isteiği kabul edemez.Kabul edebilmesi için Fenerbahçe yöneticilerinin " şike yaptığımızı kabul ediyoruz " demesi gerekiyor bildiğim kadarıyla.

İnanmayın Demiştik!
  • Benim fb yönetimine bravo dememim sebebi su! Eger ilerde sucsuz cikarlarsa tazminat alamiyorlar kendi istekleriyle düserlerse!!!

Orijinalden alıntı: kreynian57

bu konuyu şikayet edin arkadaşlar , feneri tebrik etmiyorum diye konu açıyoruz kaldırıyolar bu duruyor öylece ama

Hocam gsli durusu diye birsey var rakibimiz yanlislar arasinda bir dogru is yaptimi tebrik etmesini bilmeliyiz!

Orijinalden alıntı: gsgökhan1986

quote:

Orijinalden alıntı: kreynian57

bu konuyu şikayet edin arkadaşlar , feneri tebrik etmiyorum diye konu açıyoruz kaldırıyolar bu duruyor öylece ama

Hocam gsli durusu diye birsey var rakibimiz yanlislar arasinda bir dogru is yaptimi tebrik etmesini bilmeliyiz!

neyi doğru arkadaşım , kupayı iade ediyormusunuz diyince lafı değiştiriyor ali koç , bumu doğru yapılan onurlu iş :)

Orijinalden alıntı: garcibaba

besiktaş gibi kupayı iade edeceklerdi,iş işten geçtikten sonra sen istesen neolur istemesen neolur,sahte kabadayılık delikanlılık bunlar..

kupayı iade edip o kupanın verdiği avrupa kontenjanını kullanmak mı delikanlılık? farklı bir oksijen kullanıyorsun sanırım

+ bjk kupada şike yaptığı iddiasıyla yönetici ve antrenör içeride, kupayı iade ettiler ama şikeyi kabul etmiş sayılmıyorlar
    fener küme düşürün derse şikeyi kabul etmiş sayılıyor, nedir bu riyakarlık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornitolog -- 26 Ağustos 2011; 0:09:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

besiktaş gibi kupayı iade edeceklerdi,iş işten geçtikten sonra sen istesen neolur istemesen neolur,sahte kabadayılık delikanlılık bunlar..

kupayı iade edip o kupanın verdiği avrupa kontenjanını kullanmak mı delikanlılık? farklı bir oksijen kullanıyorsun sanırım

+ bjk kupada şike yaptığı iddiasıyla yönetici ve antrenör içeride, kupayı iade ettiler ama şikeyi kabul etmiş sayılmıyorlar

o erdemi gosteremedin diye konusma simdi, kupayi iade ettik iste bir kupa eksik almis gozukuyoruz bisey cikarsa ztn avrupada aldigimiz her puan geri alinicaktir sucsuzken bide avrupa dan cekilip uefadan 5 yil ceza mi alicaz ?

oyle ben avrupaya gitmiyorum ben ligden cekliyorum olaylari lafta kalir adamin bi yerinden kan alirlar oyuncak degil bu.

• ee ettiniz de ne oldu?
    kupadan aldıgınız parayı vermediniz, avrupa liginde oynuyorsunuz
    CM HAF 922/ Aopen 750W/ MSI Z87-G43 GAMING /Intel I5 4670K / Noctua NH-U12P SE 2 /GSKILL RIPJAW 16 GB 1600 mhz/ MSİ GTX 980 Tİ /Asus VG278 27'' 120hz/ Razer Naga/ Razer Lycosa/ Razer Moray/ Logitech Cordless Rumpepad Logitech F710/ Creative Xi-Fi Gamer/ Creative I-Trigue L3800/
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

ee ettiniz de ne oldu?

yahu boşver anlatamazsın, kısıtlı mantıkla ancak bukadar düşünebiliyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fod

ee ettiniz de ne oldu?

katılıyorum, kupa iadesi sadece sembolik olarak yapıldı. yani sadece kupa teslim edildi ama kupa sadece bir metal parçasıdır, günümüzde kimse o metal yığınına takmıyo, günümüzde millet onun getirilerine bakıyo.

kupa iade edildiğinde guti hemen kulübü arayıp avrupaya gidip gitmeyeceklerini soruyor ve tabiki avrupaya gidileceği cevabını alıyor.

asıl iade avrupaya da gitme hakkından vazgeçilerek yapılabilirdi.

mesela dün feberbahçenin şamp.ligine gidişi iptal edildiğinde milletin aklına hemen para geldi. eğer karar şöyle olsaydı: "fener şamp.ligine gitmesin ama şamp.liginden gelecek paraları alsın, TS gitsin ama TS o paraları alamazsın" hiçbir fenerli şimdiki gibi üzülmezdi. millet cukkaya bakar, metal parçası okadar önemli değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: ornitolog

quote:

o erdemi gosteremedin diye konusma simdi, kupayi iade ettik iste bir kupa eksik almis gozukuyoruz bisey cikarsa ztn avrupada aldigimiz her puan geri alinicaktir sucsuzken bide avrupa dan cekilip uefadan 5 yil ceza mi alicaz ?

oyle ben avrupaya gitmiyorum ben ligden cekliyorum olaylari lafta kalir adamin bi yerinden kan alirlar oyuncak degil bu.

Sizin yaptığınız erdemlik değil. Şikeyi kabul etmektir. Şike yaptık, sobelendik. alın kupayı demektir. Biz yapmadığımız bir şeyi neden kabullenelim. Demek ki sizin kendinizden şüpheniz var.

• Arkadaşlar cidden iş çığrından çıktı, ş.liginden men ediyorsun küme düşürmüyorsun. TFF naptığını şaşırmış yarın öbür gün ligin ortasında fenerbahçe şike yaptı derse hiç şaşırmam. Bence bank asya ligine gitmek istemekle doğru bir hareket sergilediler, feneri gönderirlermi bilemiyorum ama sezon ortasında feneri küme düşürmeye kalkarlarsa, hele ki sezon başında fener istediği halde yollamayarak.. Büyük kıyamet kopar..
    Ortada bir şike varsa fenerin küme düşmesini tabiki isterim, ama şu da bir gerçekki fenersiz galatasaray, galatasaraysız fenerhabçe olmaz. Onlarsız bir liginde tadı olmaz..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.